Welke parfum past het beste bij jouw sterrenbeeld?

Hmmm je parfum kiezen op basis van je sterrenbeeld? Lijkt ietwat vreemd toch? Maar dat is het eigenlijk niet, want elk dierenriemteken heeft zijn eigen kenmerken. En dan heb je nog watertekens, vuurtekens, aardetekens en luchttekens! En zelfs al geef je niks om je horoscoop, toch vertoon je minstens een paar eigenschappen die geassocieerd zijn aan je sterrenbeeld 😉 en dan kan het heel goed zijn dat je aan de hand daarvan je parfumkeuze kunt ‘voorspellen’!

1. RAM – TORY BURCH EAU DE PARFUM
Deze geur past heel goed bij een Ram! Fris, maar toch met duidelijk vrouwelijke accenten. Verfijnd en modern, maar toch met rozen. Een beetje sandelhout houdt het kruidig, terwijl de noten van jasmijn, ceder, lelietjes van dalen en zwarte bessen de scherpe randjes verzachten.
ram-tory-burch-Gift-Avenue

2. STIER – RALPH LAUREN ROMANCE
Bij de Stier draait alles om evenwicht, vrede en stabiliteit! Is dit jouw teken dan moet je op zoek gaan naar rustgevende geuren die de ruwe randen van de dag verzachten. 😉 Natuurlijke, sensuele noten zijn ideaal! Ralph Lauren Romance past zeker in dit plaatje. Bloemen, zacht en verleidelijk met geuren zoals goudsbloem, kamille, witte violet, lotus en patchoeli.

stier-ralph-lauren-Gift-Avenue

3. TWEELINGEN – MARC JACOBS DAISY OH SO FRESH BLUSH
Tweelingen zijn levendig, nieuwsgierig, creatief en innovatief! Ze houden van intellectuele uitdagingen. Hun signature geur heeft de neiging om de noten van grapefruit, basilicum en bergamot te hebben. Dus welke geur zou je de volgende keer moeten proberen Tweeling? Deze heerlijke limited edition van Marc Jacobs!

tweelingen-marc-jacobs-Gift-Avenue

4. KREEFT – ANNA SUI LA VIE DE BOHEME
Kreeften zijn van nature ‘zorgers’. Ook kunnen ze een beetje humeurig, onstabiel en gevoelig zijn. Ze worden geregeerd door de maan, dus ja. 😉 Specerijen, wierook, amber en vanille zijn de geuren waar een Kreeft meestal voor gaat. Anna Sui La Vie de Boheme is voor jou ideaal! Het is vintage, vrouwelijk en romantisch. Bloemig, gevuld met rijke bessen, sensuele houtachtige noten, fruitige accenten en hints van iets zoets.kreeft-anna-sui-Gift-Avenue

 

5. LEEUW – DIOR HYPNOTIC POISON
Ah ja hoor 😉 ik ben zelf een Leeuw en kan inderdaad beamen dat we nogal dramatisch, nu en dan humeurig kunnen zijn en van aandacht houden.  We houden ervan om te schitteren en kunnen af en toe behoorlijk bazig zijn (ja ik heb zelfkennis). Onze geuren vallen meestal flink op! Krachtig, suggestief zonder overweldigend te zijn, mysterieus maar onmiskenbaar. Daarom is Hypnotic Poison van Dior echt ons ideale parfum (en ja dit is absoluut een van mijn favoriete geuren!!). Het is mysterieus, betoverend en een beetje extravagant. Gevuld met noten van amandel, jasmijn, kaneel, muskus, vanille, hout en karwij.

leeuw-dior-hypnotic-poison-Gift-Avenue

6. MAAGD – CLEAN SHOWER FRESH WOMAN
Gevoelige, vaak verlegen Maagden hebben iets lichts en subtiels nodig! Iets dat kalmeert en verzacht. Deze heerlijke Clean Shower Fresh geur is daarom ideaal! Het is fris, naturel, licht, zo licht dat het meer een ‘zweem’ is dan een echt parfum! Precies wat een Maagd wil, lekker ruiken zonder een walm met zich mee te slepen 😉 alsof ze net uit de douche komt!

maagd-clean-shower-fresh-Gift-Avenue

Lees verder op de volgende pagina!

This entry was posted in Geen categorie.
test