Optimistisch of pessimistisch? Welke eigenschap is onlosmakelijk verbonden met je sterrenbeeld?

intro-optimist-pessimist-Gift-Avenue

 

RAM
Jij accepteert je nederlagen op de manier waarop je triomfen viert. Niets kan je naar beneden halen. Voor jou is morgen altijd een nieuwe dag. Echter, in de moeilijkste tijden wanneer je optimisme een beetje naar de achtergrond verdwijnt, zal het tellen tot tien je helpen naar je innerlijke stem te luisteren. Onthoudt dat je geliefd en gewaardeerd bent.

STIER
Je sterke wil, je vastberadenheid en vertrouwen in je capaciteiten brengen je optimistische kant naar voren. Je zelfvertrouwen groeit met de kracht die je hebt om het andere geslacht aan te trekken. Je hebt echter de neiging veel te bezitterig te worden, wat je professionele en persoonlijke leven belemmert en je onzeker maakt. Maak een wandeling in het park of langs het strand. Het zal de donkere wolken doen verdwijnen.

TWEELINGEN
Als je een aantal opties hebt om een klus te klaren of als je een relatie hebt met een persoon van wie je houdt, ben je op je best. Altijd verlangend naar verandering, kijk je naar de betere kant van dingen. Dat is waar je optimisme ligt. Jij kunt het je niet veroorloven om je te vervelen of eenzaam te zijn. Dan komt je pessimistische kant namelijk heel snel naar boven.

KREEFT
Je bent gevoelig en intuïtief. Je moet echter begrijpen dat teveel zorgen maken over dingen die je niet kunt beheersen, je druk maken om mensen om je heen enzovoorts, je alleen maar pessimistischer zullen maken. Je kunt alleen maar optimistischer worden wanneer je je houding tegenover anderen verandert en trouw bent aan jezelf. Laat de dingen gewoon gebeuren.

LEEUW
Je houdt van jezelf en respecteert jezelf. Je begrijpt dat positieve en negatieve ervaringen naast elkaar bestaan in het leven. Daarom is het moeilijk voor je om pessimistisch te worden. Je zwakke punten zijn echter je kind(eren) en de liefde. Maar dit kun je aanpakken door het beste te maken van negatieve ervaringen. Jij bent een leider Leeuw, je bent de regisseur van je eigen leven. Ga een koffie pakken met een vriend(in), koop dat horloge op je verlanglijstje. Je zal snel je trots en zelfvertrouwen herwinnen.

 

break-optimist-pessimist-Gift-Avenue

 
MAAGD
Je bent altijd de perfectionist, en daarom kijk je naar de betere kanten. Zelfs wanneer er donkere wolken zijn maak jij je geen zorgen, jouw gevoel voor humor laat ze heel snel verdwijnen. Zorg er wel voor dat je niet te veroordelend wordt, dit geeft alleen maar negatieve gevoelens.

WEEGSCHAAL
Jij bent constant in strijd met optimisme en pessimisme in jezelf. Wanneer je down bent probeer dan zoveel mogelijk taken en junkfood te vermijden. Maak in plaats daarvan ten volste gebruik van je positieve stemming. Zeg vaarwel tegen je slechte humeur door wat oefeningen zoals yoga te doen of lekker te wandelen in de natuur met mensen van wie je houdt.

SCHORPIOEN
Jij raakt overweldigd door een slecht humeur, maar je probeert er altijd uit te komen met je sterke wil en vastberadenheid. In plaats van pessimistisch te zijn, focus je op de positieve dingen in het leven. Je bent sterk en gepassioneerd, je kunt er makkelijk doorheen komen.

BOOGSCHUTTER
Je bent een van de optimistische tekens van de dierenriem. Echter menselijke zwakheden zoals onrechtvaardigheid, onwetendheid of vooroordelen kunnen je een slecht gevoel geven. Kijk naar de goede kant van de dingen en je zult je veel beter voelen met het vooruitzicht dat je krijgt wat je wilt.

STEENBOK
Zo droevig als je als kind was, zo positief word jij Steenbok op latere leeftijd. Dit komt door het succes wat je ervaren hebt door je toewijding. Zelfs met het pessimisme wat in de Steenbok woont, geven ze altijd optimistisch advies aan mensen wanneer ze worden benaderd.

WATERMAN
Jij bent een zonnestraal. Hoe moeilijk en zwaar je leven ook wordt, je vrijgevochten ziel kijkt altijd naar de betere kanten. Als er pessimisme in je leven komt, kun je dat makkelijk van je af laten glijden door je over te geven aan kunst, de natuur en dieren.

VISSEN
De overgevoelige Vissen raken op één of andere manier altijd ‘gewond`. Als Vissen geniet je van je frequente stemmingswisselingen. Hoe moeilijk de situatie ook wordt, je trekt je er altijd uit. Versla de moeilijke tijden door junkfood en overmatig alcohol te vermijden en jezelf los te maken van mensen die je hebben gebruikt. Blijf bij je geliefden en je zal snel weer een glimlach op je gezicht hebben.

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test