Numerologie; ontdek je zonnenummer

intro-numerologie-Gift-Avenue

Net zoals je een astrologisch zonneteken hebt ( je sterrenbeeld ), heb je ook een numerologisch zonnegetal. Dit zonnegetal geeft de kern aan van wie je bent en kan helpen een beeld te schetsen van waarom je ziel hier op aarde is.
Zonnenummers gaan van 1 tot 9 en bevatten elke een bepaalde vibratie en energie die is bedoeld om je te begeleiden. Hoewel je zonnenummer slechts een deel is, kun je het gebruiken samen met je sterrenbeeld etc. om een vollediger beeld te krijgen van je kracht en zwakte.

ZO KOM JE ACHTER JE ZONNENUMMER
Neem je geboortedatum bijvoorbeeld 29 december. Voeg de maand (12) toe aan de datum (29) = 41. Spits het vervolgens op in enkele cijfers, dus 4+1 = 5. Dit is dan je zonnegetal.
Blijf de cijfers bij elkaar optellen totdat je een enkel getal krijgt , bijvoorbeeld als je 12 krijgt breek je het weer af 1+2=3.

DIT IS WAT JOUW NUMMER BETEKENT
1.
Nummer 1 bevat de vibratie van leiderschap en ambitie, het is ook één van de meest creatieve getallen. Nummer 1 is energiek, onafhankelijk, vastberaden, origineel en zeer ambitieus. Energie van nummer 1 kan ook arrogant, koppig of egocentrisch zijn als het niet onder controle is. Degene met zonnummer 1 zijn gedreven om nieuwe projecten te starten en nieuwe ideeën de wereld in te laten. Het zijn ook geboren leiders die het vermogen hebben een creatief idee ook daadwerkelijk uit te voeren.
Nummer 1 kan ook makkelijk afgeleid zijn en willen alweer een nieuw project starten terwijl het andere nog niet af is. Om deze reden moet je leren om met anderen samen te werken en mensen vinden die je kunnen helpen. In liefde en relaties zijn nummer 1 mensen snel verliefd maar ook weer heel snel daarop uitgekeken. Hun grootste les is te leren hoe ze hun hart voor anderen open kunnen stellen.

2.
Nummer 2 bevat de vibratie van harmonie , eenheid, mededogen en genezing. Wanneer ze niet in balans zijn kan de energie van nummer 2 worden uitgedrukt als te afhankelijk van anderen, manipulatief en zelfs passief agressief. Degene met nummer 2 als getal moeten leren hoe ze hun waarheid kunnen uiten en hun emoties kunnen loslaten. Ze moeten ook leren voor zichzelf te zorgen, net zoals ze dat voor anderen doen.
Nummer 2 mensen zijn vaak van nature empatisch en zeer intuïtief. Ze zijn vaak gevoelig voor energieën en kunnen meteen begrijpen hoe iemand zich voelt. Nummer 2 mensen gedijen in lange relaties zolang ze hun eigen overtuigingen niet schaden. Ze zijn ook buitengewoon goede bemiddelaars en doen het goed met andere mensen.

3.
Nummer 3 bevat de vibratie van avontuur, spelen en leren. Nummer 3 energie is vaak sociaal en uitermate nieuwsgierig naar het leven en andere culturen. Wanneer de energie van nummer 3 niet in balans is kan het zich uiten als genotzuchtig, oppervlakkig en verstrooid. Het is belangrijk voor de energie van nummer 3 om te leren hoe je meer geaard en verantwoordelijk kunt worden. Nummer 3 mensen zijn snel afgeleid en verveeld en moeten mentaal gestimuleerd worden. Ze stoppen nooit met leren en zijn altijd op zoek naar nieuwe informatie of inzichten. Ze zijn ook heel ruimdenkend en van nature aangetrokken tot het begrijpen van de geestenwereld.
In relaties is de energie van nummer 3 erg open voor alle soorten dingen en ervaringen. Om zich lekker te voelen in een relatie hebben ze wel hun ruimte en vrijheid nodig. Wanneer ze dat krijgen zijn ze loyale partners.

4.
Nummer 4 bevat de vibratie van balans, toewijding en betrouwbaarheid. Nummer 4 is gedreven om problemen op te lossen en is extreem zelfgedisciplineerd, vooral als het gaat om bereiken van doelen. Als de energie van nummer 4 niet in balans is kan het zich manifesteren als koppig, angstig of bekrompen van geest. Nummer 4 energie wordt gedreven om een leven van stabiliteit te creëren, maar een deel van hun les is te leren om met de stroom mee te gaan en leren om veranderingen te omarmen die het leven met zich meebrengt.
Degene met nummer 4 profiteren ervan wanneer ze buiten de lijnen denken en grote dromen en wensen hebben om na te jagen. Ze zijn ook van nature aangetrokken tot technologie en revolutionaire ideeën. In relaties zijn mensen met nummer 4 extreem loyaal en proberen een partner te vinden die hen comfort en stabiliteit kan geven. Ze werken goed samen met anderen en zijn vaak gezinsgericht.

 

 

break-numerologie-Gift-Avenue

5.
Nummer 5 bevat de vibratie van creativiteit, verandering en intellect. Energie van nummer 5 is uiterst adaptief en kan zichzelf transformeren in elke situatie. Nummer 5 symboliseert ook de verandering van het ene naar het andere doel. Wanneer de energie van nummer 5 niet in balans is kan deze zich manifesteren als gebrek aan toewijding, verspreidde energie, onbetrouwbaarheid en piekeren. Nummer 5 gedijt op verandering en leert hierdoor te groeien, leren en ontwikkelen. Ze vereisen veel mentale stimulatie en doen het goed wanneer ze met meerdere projecten tegelijkertijd bezig zijn.
In relaties zijn nummer 5 mensen zeer flexibel en vriendelijk. Hun partner moet hun beste vriend zijn en ze hebben ook hun vrijheid nodig om hun individualiteit te kunnen uiten.

6.
Nummer 6 bevat de vibratie van stabiliteit, balans en gecentreerd zijn. Nummer 6 symboliseert hoe creatieve ideeën in de realiteit worden gebracht. Als hun energie in balans is dan is nummer 6 meelevend, betrouwbaar, hardwerkend en aangetrokken tot alle dingen die te maken hebben met gezondheid en fit zijn. Wanneer hun energie uit balans is kunnen ze zich oververmoeid voelen, ziek, vastzitten, niet willen veranderen of jaloers zijn op andermans succes.
Degene met nummer 6 hebben het vermogen om ideeën om te zetten in acties. Ze zijn buitengewoon creatief en hardwerkend, waardoor ze imperiums kunnen creëren. Nummer 6 is dol op partnerschap met anderen, zowel romantisch als zakelijk. In relaties specifiek moet nummer 6 zich diep gehecht voelen aan een partner. Hoewel ze zich langzaam kunnen geven in relaties zijn ze uiterst loyaal en toegewijd als ze zich eenmaal hebben vastgelegd. Soms kunnen ze beheersend en jaloers zijn dus dat is iets waar ze rekening mee moeten houden.

7.
Nummer 7 bevat de vibratie van spiritualiteit, diep denken, emoties en intuïtie. Wanneer uit balans kan nummer 7 energie zeer gevoelig, afstandelijk en niet in contact met de realiteit zijn. Ook kan nummer 7 manipulatief zijn en worden aangetrokken door obsessief gedrag of verslavingen.
Degene met nummer 7 zijn hoogbegaafd als het gaat om hun intuïtie en worden van nature aangetrokken met hun hart te denken. Ze zijn creatief maar ook dromerig. Het is deze dromerige eigenschap die hun in staat stelt om muziek, kunst te maken. Nummer 7 kan het moeilijk vinden zich te integreren of om de realiteit te accepteren en kunnen moeite hebben met ‘menselijke verantwoordelijkheden’. Om dit tegen te gaan moet nummer 7 altijd hun intuïtie volgen en vanuit die plek beslissingen nemen. In een relatie zoeken ze iemand die diepzinnig is en die hun emotionele gevoeligheden accepteert en waardeert. Over het algemeen is nummer 7 extreem loyaal, maar kan ook overdreven veeleisend of idealistisch zijn als het op de liefde aankomt.

8.
Nummer 8 bevat de vibratie van succes, kracht en autoriteit. Ze zijn erg praktisch en worden vooral gedreven door hun carrière. Nummer 8 staat voor de intelligentie van de geest en de kracht daarvan. Wanneer niet in balans kan de energie van nummer 8 zich manifesteren als gespannen, materialistisch of controlerend. Ook kunnen ze het contact met hun hart dan verliezen.
Degene met nummer 8 zijn bestemd voor succes in hun carrière en doen het goed in het beklimmen van de bedrijfsladder. Ze zijn erg dapper en niet bang om risico’s te nemen, ze zijn ook uitstekend in onderhandelen of hun punt duidelijk te maken. Ook is nummer 8 uiterst gewetensvol en maakt het een punt om na te denken over gevoelens van anderen zonder emotioneel gehecht te raken. Hoewel dit koud overkomt voor anderen stelt deze eigenschap hen in staat het werk te voltooien op een professionele maar toch menselijke manier. In relaties is nummer 8 uiterst loyaal en willen ze een partner die betrokken is en met wie ze samen kunnen werken.

9.
Nummer 9 bevat de vibratie van sympathie, filosofie en is zeer ruimdenkend. Nummer 9 wordt gedreven om les te geven, te genezen en betrokken raken bij humanitaire activiteiten. Wanneer hun energie niet in balans is manifesteert het zich als onzorgvuldig, rusteloos en humeurig. Nummer 9 kan ook lijden aan een burn out als ze niet van zichzelf houden en zich constant van alles opleggen.
Degene met nummer 9 zijn hier vaak om wijsheid over te brengen aan de wereld. Ze zijn van nature ook aangetrokken tot het leren, lezen en bestuderen van diepe filosofieën over het leven. In relaties zijn mensen met nummer 9 gevers en houden ervan om een ander zich comfortabel en goed te laten voelen. Ze zijn ook erg sympathiek en afgestemd op de emoties van andere mensen. Ze kunnen emotioneel zijn dus focussen op effectieve communicatie is belangrijk voor nummer 9.

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test