Miss Mari:
40 + Style = Freakin’ Fabulous!

Het is haar echt nog niet aan te zien en ze gedraagt zich er totaal nog niet naar, maar ook onze eigen chief blogger Miss Mari ofwel Mariëlle or just Mari voor intimi, wordt 40 vandaag.
En 40 + Style = Freakin’ Fabulous!

mari

Tja Mari (ik reken mijzelf inderdaad tot de intimi, right): welcome to the Freakin’ Fabulous club. Het klinkt misschien als een cliché om te zeggen dat het je nog niet aan te zien is. Want de vraag rijst als dat wel zo zou zijn, zou ik dat dan eerlijk zeggen? Duh, for sure! To be totally honest, ik zou het een beetje meer inkleden, dat dan wel. Maar als wij ladies al niet meer eerlijk tegen elkaar kunnen zijn, wat moeten we dan nog van de wereld verwachten? Dus lieve Mari, hierbij wat ervaringswijsheden van iemand, die al bijna een decennium lang lid is van de club en bijna haar entree in de nieuwe club maakt 😉
40 is fabulous, because:

  • 40 is the new 20 (twice 🙂 )
  • The first 40 years of childhood are always the hardest, so the best is yet to come
  • The world has been enjoying you for 40 years already and still didn’t get enough of you

Geniet dus maar van vandaag. Als echte dubbele Leeuw (zowel jouw zon als maan stonden in Leeuw bij je geboorte) houd je er sowieso al van om lekker in de belangstelling te staan. Nou vandaag heb je daar dus meer dan alle recht op. Jij bent even het middelpunt van de aarde. Queen of the Jungle. En wat voor één. Fashionista, beauty expert, top blogger en selfie queen 😉  Dus vergeet wat jouw maandhoroscoop  deze maand voorschrijft: “Het is tijd om je houding te veranderen. Het beste wat je kunt doen in deze maand is proberen om je ego te overwinnen. Evalueer je relaties met geduld, bescheidenheid en wijsheid.” Dat past zó niet bij jou. Blijf lekker gewoon vooral jezelf. Met jouw ego ben je al 40 jaar prima overal doorheen gekomen, so whatever…

Mari

Want naast eerder genoemde kwaliteiten, die in je werk perfect van pas komen en waar ik persoonlijk ook regelmatig van profiteer als jij me als mijn personal shopper aan de beste beauty producten helpt 🙂 , ben je en doe je nog veel meer. Zo ga je nog regelmatig lekker los met je vriendinnen op festivals, ben je een jaar of twee geleden eindelijk getrouwd met je grote liefde Raymond, waarmee je samen jullie huis gebombardeerd hebt tot een soort van zoete inval voor vrienden en familie en last but not least ben je trotse moeder van naar eigen zeggen het liefste kind van de wereld: Ryan. Chapeau.

mari

Zoveel energie, daar kunnen de meeste twintigjarigen alleen maar van dromen. Niet gek dus dat je nagenoeg ongestraft de ene zak snoep na de andere soldaat kunt maken en nog steeds door een ringetje te halen bent. Want dat magere bakje kwark ’s ochtends can’t do the trick by its own toch?
Dus Mari, enjoy the rest of the ride. Want being 39 is so last year!

Happy 40th birthday namens de teams van GA & LaComm,

Evelyn XOXO

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test