Editorial Michael Kors Bag

In een eerdere blog vertelde ik al eens dat ik op tassengebied voor langere periodes nagenoeg monogamist ben. Met dat ene slippertje zo nu en dan op een avondje stappen, want daarvoor neem ik minimalistische bagage mee, dus een kleinere tas. Toch ben ik een keer van mijn geloof gevallen voor de B-Bardot Bag van Lancel. Daar had ik indertijd rechtsgeldige redenen voor, maar echte liefde is het uiteindelijk niet geworden. Sorry Brigitte. Daarom ben ik for the time being maar weer teruggevallen op een oude tas, welke de nodige slijtage vertoonde, maar wel redelijk praktisch was. In de tussentijd op zoek gegaan naar dé nieuwe most intimate friend. Wat een behoorlijke uitdaging bleek te zijn.

Toen tijdens mijn vakantie onlangs zelfs mijn vriend zich groen en geel ergerde aan mijn ‘vodje’ en zich afvroeg wanneer ik die in godsnaam eens zou vervangen gingen twee giga alarmbellen af! Met stip op 1: yes, mijn vriend pusht me naar een shoppingmoment! Normaliter stelt ie alles in het werk om dat af te remmen, so check. Nummer 2: hij heeft helemaal niets met tassen. Behalve dat het zeer praktisch is om er zijn sleutels, portefeuille etcetera in te parkeren tijdens een avondje uit. Wat vooral ook heel irritant is, want zoals ik al zei, daarvoor neem ik meestal een kleiner exemplaar mee, waar ik met moeite de absolute necessities van mezelf een plaatsje in kan geven.

Gelukkig bevond ik me in de buurt van Marbella en was toevallig ook mijn BGF een paar dagen daar (tja toeval bestaat soms echt niet J). Zo de shopmarathon kon beginnen, met één heilig doel: DE tas. En zoals met alles, zolang je maar focust (wat overigens in Marbella nog een hele toer is hoor), lukt dat gewoon. Michael Kors blijkt mijn lifesaver op tassengebied.  En dat is echt knap hoor, met mijn  eisenlijstje:

  • Niet te groot, want dat is onhandig
  • Zeker niet te klein, want dan past er niet alles in
  • Een kleur die zich gemakkelijk met diverse outfits laat combineren
  • Veel vakjes, zodat ik ‘mijn leven’ enigszins georganiseerd mee kan nemen
  • Minimaal één vakje aan de voorzijde, zodat ik gemakkelijk mijn telefoon kan pakken
  • Goed afsluitbaar, tegen tasjesdieven
  • Liefst zowel draagbaar aan de schouder, als in de hand
  • En hij moet een stylish statement zijn van mijn persoonlijkheid

En dit is hem geworden:  Michael Kors Sutton Tri-Color Saffiano Leather Medium Satchel.

Michael Kors

Om mijn ultieme feelgood-moment niet alleen voor mezelf te houden, heb ik voor mijn moeder en mijn nichtje uit de sale ook maar een Michael Kors meegenomen. Dus iedereen happy. Inclusief mijn vriend, die zich even niet meer hoeft te ergeren én voorlopig van mijn gezeur over tassen af is. Alhoewel hij nog een paar weekjes moet horen, hoe blij ik ben met mijn MK en hoe ideaal hij is. Nog even en hij wordt jaloers. Heb je dat weer 😉

So MK: you’re my new most intimate friend!

This entry was posted in Geen categorie.
test