Make-up “Kitten Eye”

Huh een kitten eye, wat is dat en heb ik het nodig?! 😉 Ben jij dol op de zogenoemde cat eye look? Bijvoorbeeld door een uitgesproken eyeliner wing te zetten of met je oogschaduw deze look te creëren? Nou een kitten eye is eigenlijk de minder ‘agressieve` versie hiervan. Soms heb je zin in een vernieuwende oog look maar heb je geen zin om een wing tot aan je slapen te trekken. Dan is dit iets voor jou.

kitten-eyelook-Gift-Avenue

Hoe maak je deze look? Als eerste investeer in een goede vloeibare eyeliner!
Start in het midden van je oog en maak korte bewegingen zonder al te veel druk te zetten langs je hele wimperlijn. Geef het een klein boogje omhoog op het eind om een subtiele kleine ‘wing` te maken. Hieronder een stap voor stap tutorial.
Deze look is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds. Het is nét een stapje hoger dan je gewone dagelijkse look, maar niet zo opvallend als een cat eye! Hou het simpel door alleen de eyeliner te gebruiken of maak van de look een party-look door er een smokey oogschaduw bij aan te brengen of door je onderste wimperrand ook lekker zwart te maken met een oogpotlood op of onder je waterlijn.

avond-Gift-Avenue

Wat is jouw favoriete eyeliner look? De Kitten of de Cat 🙂

-X- Mariëlle

 

 

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test