Horoscoop november 2017

Hoe staan de sterren? Wordt november een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat oktober astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

In november 2017 hebben Schorpioenen een heel goede reden om te denken dat ze de gelukkigste mensen op de wereld zijn.

Venus – de planeet van de liefde – is in dit geval ook de heerser van het huis van koppels – en loopt door Schorpioen en maakt daarbij een prachtige combinatie met Jupiter, de Grote Weldoener. Er kan geen betere combinatie zijn als het gaat om liefde, vrolijkheid en de vreugdes van het leven!

Nu is het tijd om een nieuwe relatie te starten, om de huidige te versterken, om te overwinnen of terug te komen met iemand.

De sterren staan aan je kant in november 2017, dus reik uit naar je hart en nadat je ziet wat je verlangt – ga ervoor! Want de kansen zijn nu uitstekend om te krijgen wat je wilt.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Mercurius – heerser van Boogschutter’s huis van koppels – komt op 5 november 2017 in Boogschutter, vol goede bedoelingen. Het maakt je meer geïnteresseerd in een relatie of in je partner, stimuleert je om meer intimiteit te zoeken, en om meer allerlei dingen samen met je betere helft te willen doen.

Boogschutter’s bekende voorliefde voor onafhankelijkheid wordt nu vervangen door de behoefte aan samenhorigheid, samenwerking en begrip.

Aan de andere kant kan je door een tijd gaan waarin je jouw liefdesleven met meer aandacht onderzoekt en het is zeer waarschijnlijk dat dit tegen het einde van de maand zal leiden tot een conclusie of een beslissing.

Maar november 2017 heeft ook een kant die over potentieel geluk spreekt dat verborgen kan zijn, misschien zelfs verboden.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

Venus – Steenbok’s heerser van het huis van liefde en erotiek – loopt door het gepassioneerde teken Schorpioen en is gelegen in een gunstig huis en in goed gezelschap van Jupiter, het Grotere Voordeel! Dus het lijkt erop dat november 2017 voor de Steenbokken op emotioneel en sensueel gebied veel te bieden heeft.

Amoureuze kansen worden meestal begunstigd door intense socialisering, waardoor je je betere helft kunt ontmoeten bij het bijwonen van een bepaalde gebeurtenis die veel mensen verzamelt, en die gedreven zijn door dezelfde interesses, doelen of dezelfde vreugde delen om tijd te spenderen met anderen.

Reizen, communicatie over lange afstanden, contacten met vreemdelingen of in het buitenland en gemeenschappelijk intellectueel-culturele activiteiten zijn ook erg belangrijk.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Van de twee Weldoener planeten – Venus en Jupiter – komt een gelukwens naar Waterman’s heerser van het huis van koppels, de Zon, gedurende de eerste helft van november 2017. Het is alsof dingen net als in een sprookje, rechtstreeks op jouw pad naar geluk worden gezet. Maar er is ook wat welwillendheid vanuit jou nodig, wat ontvankelijkheid, wat flexibiliteit.

Als je dingen vanuit een andere hoek kijkt, gaat het liefdesleven van de Waterman samen met het professionele leven, of sociale status. Doelen zijn nogal groot, ambitieus en gestelde eisen hoog.

Voor veel Watermannen is er kans op een gezamenlijke prestatie of dat je partner succes bereikt.

De laatste helft van november 2017 is neutraler, maar ook meer ontspannen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

Met Mercurius – heerser van Vissen’s huis van koppels – samen met Saturnus gelegen in het huis van carrière en prestige, worden in november 2017 problemen in verband met het leven als koppel iets gevoeliger of officieel, of kan het te maken hebben met je beroep of sociale status.

In het laatste deel van de maand kan de feitelijke ontmoeting tussen Mercurius en Saturnus in sommige gevallen leiden tot ongeluk, een uitdaging, frustratie, en in anderen gevallen tot een vorm van bewustzijn of het nemen van een beslissing.

Maar er zijn ook gebieden waar de liefde volledig bloeit, zoals intellectuele, culturele of spirituele compatibiliteit, verre plaatsen of de online omgeving.

Reizen hebben amoureus potentieel of worden gemotiveerd door liefde.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

De heerser van Ram – Mars – is in het huis van relaties, dus het is duidelijk wat de prioriteiten zijn voor november 2017. Jouw betere helft, zaken van het hart, en alles wat verband houdt met het feit dat je een koppel bent, motiveert je en daagt je uit.

Het feit dat Mars door je huis van relaties gaat, suggereert dat jij diegene bent die voor of met je betere helft dingen onderneemt; dat je het initiatief neemt en streeft om dingen op het gewenste pad te zetten. En het is zeer waarschijnlijk dat je hierin slaagt, want tussen Venus (planeet van de liefde en tevens Ram’s heerser van het huis van relaties) en Mars, is er nu een speciale verbinding die in jouw voordeel is.

De Mars doorgang kan ook duiden op een prestatie met betrekking tot geld, goederen of gezamenlijke overnames.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


stier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

November 2017 komt met aantrekkelijke aanbiedingen: in Stier’s huis van koppels staan de Zon en twee gunstige planeten – Venus en Jupiter. Bovendien is Venus de planeet van de liefde en Stier’s eigen heerser.

Deze configuratie is zeer veelbelovend als het gaat om geluk in de liefde of huwelijk, geluk en harmonie in de relatie.

Het is een royale combinatie, maar aan jou wat je ervan maakt, want Stier’s heerser van het huis van koppels – Mars – ligt in een minder doeltreffende positie. Maar gezien het feit dat Mars een mooie verbinding met Venus maakt, ziet het ernaar uit dat er toch oplossingen komen zodat je er optimaal van kunt genieten.

Dus voor november wordt je hele goede kaarten bedeeld, maar het is aan jou hoe je ze speelt. Misschien moet je meer gedurfd en vastberaden dan anders zijn.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

Met Mercurius – heerser van Tweeling – gelegen in het huis van koppels, is november 2017 een maand met de nadruk op relaties. Het leven als koppel wordt veel meer actief of je wordt meer actief in dat verband.

Je interesse in je betere helft (als je bij iemand bent) of bij het vinden van één (als je er nog geen hebt) komt vóór andere interesses. En dingen worden zichtbaarder in het laatste deel van de maand, wanneer de Zon ook in Tweeling’s huis van koppels ligt.

November 2017 kan je emotionele vervulling brengen met iemand met wie je werkt of verantwoordelijkheden mee deelt. Hoe dan ook, het lijkt erop dat er in november 2017 een verband bestaat tussen gevoelens en plichten. Het is niet uitgesloten om een affaire te krijgen met iemand van het werk.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Gedurende november 2017 staat Kreeft’s huis van plezier vol met plezier!

Hier schijnt de prachtige Zon in al zijn glorie, samen met de sensuele Venus en ook Jupiter. En aangezien Venus en Jupiter de twee geluk planeten van het zonnestelsel zijn, kunnen ze alleen maar goede dingen doen als ze samen zijn!

Het is een gunstige tijd voor dating, het starten van een liefdesverhaal, of misschien een aantal discrete affaires of one-night-stands, waarvan de herinneringen nog lang nasmeulen.

Nu kun je nieuwe erotische sensaties ontdekken die je nooit eerder ervaarde.

Aan de andere kant staan de planeten in november 2017 voordelig voor kinderen en vruchtbaarheid.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Mercurius wordt in november 2017, gelegen in Leeuw’s erotische huis, op experimenten en onheil gebracht. Die zou namelijk graag iets opwindends willen doen, maar zonder het hoofd te verliezen.

De echte passie en wilde momenten komen pas door tijdens de tweede helft van de maand, wanneer de Zon ook in Leeuw’s huis van erotiek verschijnt.

Maar daarnaast is november 2017 bijzonder genereus, warm en beschermend voor de familie en thuisfront van de Leeuwen. Venus en Jupiter beloven geluk en vervulling met betrekking tot huis, ondersteuning van ouders, en cadeaus of mooie en waardevolle overnames voor het huis.

Gedurende de eerste helft van de maand is intimiteit beter dan ooit voor jou, dus kun je gewoon thuis blijven met je geliefde.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Spreken en reizen … emotie en vreugde, dat zijn de combinaties voor de Maagd in november 2017!

Gedurende deze maand is Maagd’s heerser van het huis van de koppels – Jupiter – in het huis van communicatie en beweging en wordt deze vergezeld door de Zon en vooral door Venus. Het is een intens voordelige combo en kan resulteren in verklaringen van liefde, warme en sensuele berichten, en succes in onderhandelingen.

Je kan voor de liefde reizen of iemand ontmoeten die veel voor jou betekent.

Maar deze configuratie heeft ook een potentiële val: je kan ten prooi vallen aan valse beloftes, of je zou beloftes kunnen maken die niet in contact zijn met de realiteit.

En nog een ding: je mag geen geld en amoureuze belangen vermengen.
Buiten dat is alles meer dan goed.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 


weegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Gedurende november 2017 loopt Weegschaal’s heerser van het huis van koppels door het teken Weegschaal, wat betekent dat de liefde op je weg komt, naar je op zoek is en op je wacht. Het enige wat je hoeft te doen, is omzichtiger rond te kijken en de signalen te ontvangen die op je pad worden gestuurd.

Je kan wellicht een beweging maken die meer op jezelf gericht is, omdat Mars zijn ding doet en actie vraagt, maar het is meer om je interesse te trekken, en je misschien op een subtielere manier te verleiden.

Of je nu in een relatie bent of wilt zijn, dingen die verband houden met het liefdesleven staan in november 2017 centraal. Communicatie, gezamenlijke standpunten en intellectuele compatibiliteit zijn nog steeds belangrijk om dingen goed te kunnen doen. Geld is ook relevant.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 

This entry was posted in Geen categorie.
test