Hier bij Gift Avenue krijgen we steeds meer door waar jullie gek op zijn. Zo introduceerden we precies een jaar geleden de horoscoop op de site en dat bleek een regelrechte hit. Onlangs ontdekten we ook, dat jullie smullen van celebs, hun looks, maar vooral  “voor-na”- foto’s van bekendheden zijn in trek. Daarnaast is de Vintage Avenue – dé designerkoopjes van Marktplaats – populair en doen de diy-tutorials het erg goed. We zijn blij dat we jullie steeds beter leren kennen en proberen daarmee steeds beter aan jullie behoeften te voldoen. En één ding is zeker: you do love fashion!

love animals

Maar wat opvalt bij jullie fashionista’s, naast liefde voor fashion, beauty en celebs, hebben jullie nog een grote andere passie: dieren. We merken dat aan de inzendingen voor en de reacties op onze rubriek Dog&Catwalk. Iedere week weer is het gewoonweg niet te doen voor de redactie, om een winnaar te kiezen uit alle inzendingen. Zulke ontroerende foto’s en bijbehorende verhalen. Zoals bv Suna, die als verwaarloosde straathond in Turkije rondliep, totdat een Nederlands stel zich over haar ontfermde en ze nu als prinsesje wordt behandeld. Al met al kan ik constateren dat huisdieren, die bij GA-fans wonen kunnen rekenen op veel TLC (Tender, Love & Care). En dat is prachtig.

love animals

Toch wil ik even stilstaan dat als wij volgende week onze eigen dieren met dierendag weer even extra vertroetelen, er helaas veel dieren zijn die niet die broodnodige TLC krijgen. Niet op dierendag en niet op andere dagen. Voor mijn eigen dieren – katten Maatje & Boefje en hond Ted – en voor die van jullie is het feitelijk iedere dag wel een beetje dierendag.

love animals

Daarom doe ik deze week namens GA een extra donatie aan de Stichting Dierenlot, welke ik privé al ondersteun. Stichting Dierenlot is een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde dieren in – jawel – ons eigen land. Want helaas beperken de trieste verhalen m.b.t. dieren zich niet alleen tot het verre buitenland. Op deze wijze wil GA voor dierendag, de dieren die het niet zo getroffen hebben een extra hart onder de riem te steken. Het bedrag dat we doneren is € 500,-  en dit verhogen we met een euro voor iedere like van dit bericht de komende week op FB.

So love fashion, but love animals even more!

 

Bekijk ook:

This entry was posted in Geen categorie.
test