Jaarhoroscoop 2016

Wat hebben de sterren dit jaar voor jouw sterrenbeeld in petto? Lees snel wat je van het jaar 2016 kunt verwachten.

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


 

Horoscoop_Ram_klein(150px)

Ram (21 maart t/m 20 april)

Jaarhoroscoop 2016 Ram

Algemeen

In 2016 voelen de Rammen nog steeds de innovatieve impuls die hen drijft om veranderingen aan te brengen, iets fris en nieuw te brengen in hun leven, modernisering of een zogenoemde upgrade uit te voren of zichzelf opnieuw uit te vinden. Alles omdat Uranus nog steeds aan het werk is in het teken van de Ram.
Het moet gezegd worden: Uranus vormt een driehoek met de strenge Saturnus, waardoor zijn spontane, directe veranderingen niet erg gewaardeerd worden en liever worden voorafgegaan door analyse en lange-termijn strategie.
Met Saturnus op doorreis in het 2de huis, zijn het de jaren 2016 en 2017 die om reorganisatie vragen en waarin theorieën en concepten doorgrond worden. Heb je het gevoel dat je horizon niet breed genoeg is, dan is misschien kennis vergaren en onderwerpen verder uitdiepen een noodzakelijk gebeuren.
Maar hoe diep en serieus je de dingen ook moet nemen, blijf weg van de dogma’s, vaste ideeën en rigide aanpak. Blijf bescheiden in je overtuigingen en sta open voor de ideeën en perspectieven van anderen!

Financiën

Tijdens de eerste helft van 2016 doe je er verstandig aan om met je financiën voorzichtig om te springen. Blijf weg van risicovolle beslissingen en beoordeel je mogelijkheden opnieuw of laat ze bekijken door iemand die je vertrouwt. Verwacht nieuwe samenwerkingen of contracten tijdens de laatste maanden van het jaar.
Voor studie en verdieping is het een uitstekend jaar, het zal je kansen op een passende baan vergroten, of die promotie een stuk dichterbij brengen.
Ook heb je de eerste 8 maanden van 2016 een mooie stand met Jupiter en Pluto, die respectievelijk in je huis van werk en carrière staan. Deze driehoek heeft een herstellend en stimulerend effect op je ondernemingszin en je krijgt weer vertrouwen in je eigen capaciteiten.
Tegelijkertijd maakt Jupiter een vierkant met Saturnus en een oppositie met Neptunus, wat betekent dat je zult moeten vechten om een ??aantal obstakels te overwinnen.
In januari-februari 2016 hebben we weer te maken met de Mercurius retrograde cyclus, die van invloed is op je huis van carrière. Het nodigt je uit om doelen en middelen te analyseren, en kan resulteren in een aantal heroverwegingen en beslissingen. Een ouder project kan je aandacht weer claimen tijdens deze periode.
In augustus en september 2016 is er opnieuw een retrograde Mercurius cyclus, die dit keer in je huis van arbeid en dienstverlening loopt. Stressvolle maanden, met de nadruk op intellectuele inspanning, communicatie, berekeningen en documenten.
De laatste maanden van 2016 kun je door Mars in je huis van carrière rekenen op een periode van ambitie, doorzettingsvermogen en efficiëntie.

Relaties
Na een intens en waarschijnlijk zeer veeleisend 2015, begint 2016 op een enigszins neutrale toon. Januari, februari, en de eerste helft van maart lijken je relaties zich te verbinden met je persoonlijke ontwikkeling, carrière, en publieke aanwezigheid.
Hoewel je liefdesleven misschien niet uitblinkt in warmte en intimiteit, stimuleert een relatie de verbreding van je mentale horizon en het stabiliseren van je sociale status. Het is een rode draad die opnieuw in de schijnwerpers komt in het najaar van 2016 en in het bijzonder tijdens de laatste twee en een halve maand van het jaar. Het laatste kwartaal kan worden gekenmerkt door groeiende verwachtingen met betrekking tot je geliefde, misschien een belangrijke prestatie of een vooruitgang.
Romantiek is met name zeer aanwezig in april 2016, wanneer Venus zijn weg baant door het teken Ram en sensualiteit brengt, dorst naar liefde, macht der verleiding, geluk en harmonie in je relatie.
Sensualiteit manifesteert zich opnieuw sterk in juli-augustus 2016, wanneer Venus en de Zon door je huis van erotiek gaan. Deze periode onderstreept relaties vooral in termen van de passie, de intensivering van emoties, het stimuleren van de seksuele drift en het opbloeien van het gevoel naar elkaar.
September is een belangrijke maand in 2016. Op 9 september zal Jupiter, die bekend staat om zijn geluk, voorspoed en het vergroten van iets, zijn intrede doen in je huis van relaties! Hij zal hier tot oktober 2017 blijven, dus relaties komen dan letterlijk op de voorgrond en in het zicht te staan. Ook zullen Venus en de Zon hun licht laten schijnen in de relatie, dus een goede start voor een Jupiter- achtig jaar op het gebied van de liefde!
Voor de Rammen die nog single zijn, is dit tevens een onontkoombaar begin van een nieuwe relatie… Eros zijn pijlen schieten hoog, ver en gericht … geniet ervan!

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven


 

Horoscoop_Stier_klein(150px)

Stier (21 april t/m 21 mei)

Jaarhoroscoop 2016 Stier

 

Algemeen
In de eerste 8 maanden van 2016 staan Pluto en Jupiter in een positieve stand met elkaar en stimuleren ze je abstracte denken en wakkeren je nieuwsgierigheid naar mystiek en spiritualiteit aan. Ze verscherpen je zintuigen en intuïtie, je voelt meer, je ziet meer en je hoort meer…. Het verscherpt je gevoel in het dagelijkse leven en dwingt je als het ware om wat verder te kijken en dieper te gaan. Je zoekt of verlangt naar de diepere zin van het leven.
Hoewel Stieren van huis uit een opmerkelijke intuïtie of ingenieuze ideeën hebben, die meestal goed geld kunnen opbrengen, zouden de financiën een bron van bezorgdheid kunnen zijn tijdens het eerste half jaar van 2016. Vooral als de complicaties te maken hebben met een samenwerking. De laatste maanden van het jaar zullen echter veel goed maken!
Je gezondheid is binnen de normale grenzen in 2016 en er is zelfs een overschot aan energie in zicht. Het is natuurlijk niet verkeerd om de extra energie om te zetten in fysieke sport, mocht je je daar nog niet aan hebben gewaagd!
In het laatste kwartaal heb je waarschijnlijk de behoefte om je levensstijl aan te gaan passen. Je doet er verstandig aan om dat met kleine stapjes te doen en het thuisfront daar in te betrekken.

Financiën
Met de Zon goed ondersteund door de driehoeken gevormd door Jupiter en Pluto, zal je vertrouwen in je eigen capaciteiten alleen maar toenemen in 2016! Je bent vastberaden in de weg die je bewandelt om jouw doelstellingen te behalen.
Je drukt je bewonderenswaardig uit in de creatieve en artistieke omgeving, weet hoe te verkopen en presenteert jezelf met overgave. Je bent ook verrassend vasthoudend en geeft blijk van kracht en doorzettingsvermogen. Je staat stevig in je schoenen, en dat is met bepaalde uitdagingen in 2016 ook wel nodig!
Met Saturnus – heerser van je carrièrehuis – in je 8e huis, zijn je professionele belangen vooral gericht op de financiën en investeringen. Je moet een lange adem hebben om de beslissingen die je neemt, tot een goed resultaat te laten komen. Snelle beslissingen leiden niet zomaar tot snelle resultaten! Soms kan het lijken dat iets niet goed tot zijn recht komt, maar blijf je focus houden, want uiteindelijk gaat het zijn vruchten af werpen.
Het tweede en derde kwartaal van het jaar zullen tergend langzaam vooruitgang boeken, maar in de herfst is er een opgaande trend te zien en zal het zich positief stabiliseren.
Op 8 september 2016 zal Jupiter je huis van het werk voor 13 maanden bezoeken, waardoor de kansen op verbetering toe zullen nemen. Mocht je op zoek zijn naar een betere baan of een promotie, dan is de kans groot dat zich dat in deze periode zal gaan aandienen. Jupiter staat dan in een goede verbinding met Saturnus zodat je financiën stabiel wordt en je initiatieven meer rendabel!
December 2016 belooft grote kansen van promoties en erkenning.
Bottom line, de aanhouder wint!

Relaties
Jupiter, de vergroter en de geluksbrenger, is in augustus 2015 je huis van de liefde binnen gekomen en blijft daar tot september 2016. Meestal als Jupiter een transit maakt in je huis van de liefde, zijn mensen meer romantisch en sensueel ingesteld en neemt de verliefdheid toe. Seksuele instincten worden versterkt en interesse in avontuur groeit, erotische gevoelens zijn intenser. Dingen lijken dan zichzelf te regelen, de relatie loopt vloeiender!
Alles zal nog intenser aanvoelen door de samenwerking van Jupiter met Pluto in het 9e huis. Het zou zomaar je hele kijk op de wereld kunnen veranderen, je manier van denken en oordelen kunnen beïnvloeden.
Ondanks de sterke emoties die je ervaart en de transformerende invloed die het uitoefent, geeft het je niet persé voldoening of het ultieme geluk. Door het vierkant met Saturnus zijn er nog wel obstakels te overwinnen, of anders gezegd, lessen te leren! Idealisering is een illusie en geeft uiteindelijk frustratie en verbittering. Probeer dus wel met beide voeten op de grond te blijven. De balans tussen je werk en liefdesleven, maakt dat je gaat compenseren.
Dus 2016 is een zeer dynamisch jaar voor Stieren in termen van relaties. Intens en vol passie, maar gaat ook gepaard met een vrij grote kans op tegenvallers.

Naar boven


 

Horoscoop_Tweelingen_klein(150px)

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Jaarhoroscoop 2016 Tweelingen

 

Algemeen
2016 zal voor de Tweelingen een belangrijk jaar zijn op het gebied van huis en gezin!
Tijdens de eerste 9 maanden van het aankomende jaar staat Jupiter in het 4e huis. Met een planeet die alles vergroot en geluk brengt, gaan je huis en haard veel energie krijgen. Daarbij wordt deze energie ook nog een aantal maanden ondersteund door een retrograde Mercurius. Wanneer we met een retrograde (achterwaarts lopende) planeet te maken krijgen dan zal er ook een innerlijk proces spelen, een tijd voor introspectie en de dingen voor jezelf op een rijtje zetten!
Meestal, met een transit als deze eindigt het in kopen, bouwen, uitbreiden of moderniseren van woonruimtes, verhuizen naar een groter huis of op zijn minst het verwerven van een aantal duurzame gebruiksgoederen die de esthetiek, comfort of de waarde van het huis verbeteren.
Soms kan het zo zijn dat deze energie zich juist op je bedrijf en zakelijke ruimtes richt, omdat je bedrijfshuisvesting zich direct verbindt met je privéleven….Zoals een erf bij een boerderij, of je kantoor dat zich in de nabijheid van je huis bevindt.
Verder wordt in 2016 in één van je financiële huizen een weldadig aspect gevormd door Jupiter met Pluto. Dit zal zich waardevol en winstgevend bewijzen, maar deze stand krijgt ook te maken met Neptunus, de wazige en soms ook bedrieger, en met Saturnus, de begrenzer!
In de eerste 9 maanden zou je wat belemmeringen kunnen tegenkomen op het gebied van vriendschappen en samenwerkingsverbanden. Misschien bij de sportvereniging of er is wat onenigheid in je vriendenclub… Met Saturnus in je huis van samenwerkingen en partnerschappen, loop je de kans op vertragingen en begrenzing. Het vergt geduld en flexibiliteit, om problemen te voorkomen.

Financiën
Met Neptunus in carrièrehuis, wordt je min of meer gevraagd om je roeping te volgen, om gepassioneerd je werk te doen, zodat je er succes in hebt!
Bij het ontbreken van krachtige prikkels, ben je niet in staat om je te concentreren op duidelijke doelstellingen. Je springt van het ene naar het andere, voelt je verward en onvoldoende gewaardeerd. Ook maak je kans om de verkeerde keuzes te maken of ben je onrealistisch en weinig praktisch.
Kortom, je zal ervaren dat het in dit jaar en ook volgend jaar een probleem is om je weg in het leven te vinden. Wanneer je uiting kunt geven aan je ware roeping, dan zal alles eenvoudiger gaan en ook financiële genoegdoening geven. Kijk waar je talenten en je passie liggen en probeer het om te zetten in een baan. Als Tweeling ben je nogal geneigd om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn, maar juist nu is het belangrijk om een keus te maken, één weg te volgen en het daar bij te laten. Soms houdt dat in dat je dan iets anders los moet laten: so be it!
Ongeacht de situatie, zal je een gemakkelijkere vooruitgang hebben als je gedisciplineerd en goed georganiseerd te werk gaat. Je moet haalbare doelen stellen, strategieën uitzetten en een zo streng mogelijk schema opstellen. Zeker tijdens de eerste 9 maanden van 2016, omdat Neptunus in je carrièrehuis verblijft, in oppositie met Jupiter, waardoor chaos kan regeren!
De zonsverduistering in maart 2016 markeert een belangrijk moment, eentje die een diepgaande verandering bij je teweeg kan brengen.
Met Mars retrograde in je huis van werk en verantwoordelijkheden, zal vooral in juni de stress flink toenemen. Tijdens de zomervakantie zal de druk van de ketel gaan en kun je jezelf een klopje op je schouder geven en het er even van nemen.
Vanaf september 2016 zal Jupiter weer balans gaan brengen in je professionele leven. Hij komt dan in Weegschaal en heeft een gunstige invloed op al je samenwerkingen en groepsprojecten. Je zal je meteen een stuk positiever voelen en je zal je inspanningen verhogen tot winst/resultaten.

Relaties
2016 zal niet het meest uitbundige jaar op gevoelsbasis gaan worden van de Tweelingen!
Met Saturnus in je relatiehuis, kan je liefde of huwelijk worden getest. Als stel kun je tegen selectieve problemen lopen (met betrekking tot carrière, huis, onroerend goed of ouders), en kan je partner ongeïnteresseerd lijken, of loop je tegen het ontbreken van inzicht aan, of zijn er gezondheidsproblemen die de interesse bemoeilijken.
Als je in een verstikkende relatie zit of in één waar beloften niet worden nageleefd, kan het uit elkaar vallen. Saturnus test de sterkte van de relatie en vraagt je om eens beter te kijken naar wat je eigenlijk wilt van je relatie. Het vraagt volwassenheid en verantwoordelijkheid: kun je bruggen bouwen tussen twee zielen?! Soms kan Saturnus je dwingen om keuzes en beslissingen te nemen, ook al is het in theorie juist. Dan kan het nog gepaard gaan met frustratie of spijt.
Met Mars in retrograde bewegingen in de eerste helft van het jaar wordt het er met geduld opbrengen niet beter op.
In september 2016 beginnen de dingen beter te draaien. Venus komt in het huis van de liefde, en Jupiter, de geluksbrenger is hier ook aanwezig tot maar liefst oktober 2017. Het zal de verbinding met Saturnus enigszins verzachten. De constellatie draagt ??bij aan de harmonie en de bescherming van de verbindingen.
Je bent meer ontspannen en zekerder van jezelf in zaken van het hart, en als je single bent, zou een nieuwe liefde op elk moment kunnen verschijnen. De laatste maanden van het jaar beginnen dus onder gunstige omstandigheden, die je meeneemt naar het volgende jaar 2017!
Nog één ding: de vruchtbaarheid neemt toe, een relevante zaak als je kinderen wilt. Als je ze al hebt, geeft Jupiter je reden om blij of trots als ouder te zijn.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven


Horoscoop_Kreeft_klein(150px)

Kreeft (23 juni t/m 21 juli)

Jaarhoroscoop 2016 Kreeft

 

Algemeen
Tot september 2016 helpt Jupiter je met informatie vergaren en deze gemakkelijk te absorberen en nieuwe ideeën op te doen. Het is een periode waarin je goed zou doen om te lezen, schrijven, jezelf te abonneren op kranten en tijdschriften, rijlessen te nemen, een vreemde taal te leren, of een reis met gerelateerde studie te ondernemen. Mede door Jupiter, word je meer extravert, maak je makkelijker contact en verbetert je communicatie- en onderhandelingstactiek!
Begin september 2016, gaat Jupiter je 8e huis in. De belangrijkste aspecten zijn gericht op je huis en haard, familie en onroerende goederen. Je zou in deze periode kunnen investeren, verbouwen of verhuizen naar een meer aangenaam, groter, of meer waardevoller huis.
In heel 2016 valt Saturnus je lastig op het gebied van verantwoordelijkheid. Dit betekent een hoop werk, jezelf moe voelen, niet goed betaald worden of verstrengeling met alle soorten van huis-gerelateerde, familie-gerelateerde (of andere soorten) verplichtingen.
Maar Saturnus maakt een harmonieus aspect met Uranus, gelegen in je carrière huis, dat aangeeft dat een verandering mogelijk of zelfs noodzakelijk is. Het zal onvoorziene verlichting brengen zowel op privé als professioneel gebied.
Saturnus is ook degene die probeert om je gezondheid te ondermijnen: het verzwakt je lichaam als dit geboren is uit een ongezonde levensstijl! Ook hier geldt dat het aspect met Uranus de nodige verandering zal brengen, waardoor je verantwoordelijke keuzes moet maken!
Met Neptunus in je 9e huis, zal je gevoeligheid als Kreeft alleen maar toenemen, vooral op het gebied van dromen, voorgevoelens etc. Je ervaringen kunnen misschien zelfs wat vermoeiend zijn, maar wegzweven met Saturnus op die verantwoordelijke plaats in jouw horoscoop, zal er niet bij zijn!

Relaties
Je relatiehuis wordt nog steeds gekenmerkt door Pluto, dat zijn invloed het grootste deel van de tijd subtiel uitoefent.
Pluto is de perfectionist bij uitstek, altijd op zoek naar het absolute en authentieke. Tijdens zijn lange transit (2008-2023) door het relatiehuis, creëert Pluto situaties bedoeld om de diepte van je echte verlangens te bepalen. Alles wat nep, vals of nutteloos is zal aan het licht komen en worden verwijderd. Daar heb je verder geen behoefte meer aan!
Maar Saturnus, heerser van je relatiehuis staat in een zwakke positie van 2016 t/m 2017. Vanuit je 6e huis van arbeid en dienstverlening, zijn de dingen niet echt aan te sturen in de richting die je zou willen. Je zult continu bij moeten sturen en je aan moeten passen aan de situaties die zich voordoen. Deze Saturnus doorgang in 2016, dwingt vaak beide partners om een ??last te dragen: veel werk of andere verantwoordelijkheden die ze moeten delen. In sommige gevallen kan het een relatie met iemand van een lagere sociale of hiërarchische status brengen; in andere situaties kan het een moeilijke tijd voor de partner (beperkingen) brengen.
Gelukkig maakt de uitbundige Jupiter tijdens de eerste 9 maanden van 2016 een harmonieus aspect met Pluto, gelegen in het huis van relaties. Dit is gunstig voor een positieve verandering. In dezelfde tijd draait Mars, de heerser van je huis van de liefde, in een retrograde cyclus! Je kunt ervanuit uitgaan dat de eerste 3 kwartalen van 2016 gepassioneerd zijn, maar ook tegenstrijdig en gecompliceerd.
Ook het laatste kwartaal van het jaar ga je vanwege Mars, Mercurius, Venus en de Zon in je relatiehuis, intens en vol gebeurtenissen beleven! De meest romantische maanden voor Kreeften zijn juni, juli en november.
Spanningen hebben de neiging om vooral te regeren in het voorjaar en dan in augustus en oktober. November en december (misschien zelfs oktober) zijn welvarende maanden voor het gezin en familie.

Financieel
Uranus ontwikkelt veel energie in deze sector en is al een aantal jaren verandering aan het afdwingen. Deze planeet staat erom bekend alles overhoop te gooien en je een nieuwe richting in te duwen die je niet had voorzien!
In het huis van werk en de verantwoordelijkheden is er de Zon, op zoek naar veiligheid en zekerheden, conservatieve en liefdevolle tradities. Tussen Uranus en Saturnus is er een welwillende driehoek in 2016, die je zal helpen de gewenste wijzigingen verstandig en winstgevend te maken. Met behulp van opgedane ervaringen en het aanpassen van wat solide en waardevol bleek in het verleden, ga je voor een innovatieve, gedurfde en originele visie voor de toekomst.
In 2016 weet je vooruitgang te boeken in je carrière middels het mixen van moed en voorzichtigheid, spontaniteit en tactiek, vernuft en strategie. De vooruitgang zal langzaam, maar duurzaam zijn. De driehoek gevormd tussen Uranus en Saturnus, is vooral gunstig voor de werkgelegenheid die te maken hebben met de exacte wetenschappen, technologie, mechanica, IT of zaken die organisatie en precisie vereisen. Deze stand kan zeer nuttig zijn in elk gebied, zolang je hard werkt en je verantwoordelijkheid pakt.
Begin januari tot eind september 2016, heeft Mars zijn retrograde cyclus… Dit zal aandacht trekken en energie geven op je loopbaan, status, positie, roem en prestige! Gedurende deze tijd, gaat Mars heen en weer tussen je huis van het werk en de verantwoordelijkheden, en je 5e Zonnehuis dat gaat over ontspanning en genieten .
In je 5e huis (januari-februari en juni-juli 2016), stimuleert Mars creatief-artistieke hobby’s, werkzaamheden met betrekking tot het onderwijs, representatieve optredens, promo inspanningen en het bevruchten van je eigen talenten, producten of diensten.
In het huis van het werk (maart-mei en augustus-september 2016), brengt Mars meer besluitvorming, initiatief en efficiëntie, maar genereert ook druk, stress en in sommige gevallen, conflicten of ongevallen op het werk. Waar Mars is, gedurende zijn retrograde looptijd (17 april – 30 juni 2016), kun je dingen verwachten die anders dan normaal gaan, omdat de retrograde beweging atypisch is!
Financieel is er in 2016 geen noemenswaardige verandering ten opzichte van vorig jaar. Je zou echter een aantal onaangenaamheden op het gebied van leningen bij banken, verzekeringsmaatschappijen of andere financiële instellingen, kunnen verwachten. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven


Horoscoop_Leeuw_klein(150px)

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Jaarhoroscoop 2016 Leeuw

 

Algemeen
In 2016 hebben de Leeuwen een uitstekende ondersteuning van Saturnus en Uranus. Net deze twee bewuste planeten bezitten veel kracht.
De driehoek gevormd door Uranus, brengt je energie, liefde voor nieuwe dingen, originele ideeën, revolutionaire concepten. Uranus invloed was ook aanwezig tijdens de laatste jaren, maar op een enigszins ongeorganiseerde manier, aan en uit, zo nu en dan. In 2016 zal Uranus zijn invloed in een ordelijke wijze en constructief scherp stellen.
De driehoek gevormd door Saturnus functioneert als een anker, als een stabiel en goed gestructureerd referentiepunt. Het brengt ernst, de diepte van het denken, geduld en vasthoudendheid – waardevolle attributen voor het initiëren voor de lange termijn – en aanzienlijke actie.
De grote driehoek van Vuur, gevormd tussen de Zon in Leeuw, Saturnus in Boogschutter en Uranus in Ram, is een configuratie die vooruitgang, ontwikkeling, constante en duurzame ontwikkeling vergemakkelijkt. Het is een voorstander van innovatie, maar behoudt het oude wat waardevol is en bevordert positieve nieuwe ideeën en plannen!
Dus 2016 kan goed zijn voor je carrière, vooral als je een open geest hebt. Gebruik je creativiteit en profiteer van je kansen op een strategische en verstandige manier. Ook op persoonlijk niveau staat 2016 er goed voor, omdat het je gaat helpen te experimenteren en genieten van het leven, zonder verlies van jouw morele kompas.
Jupiter, de geluksbrenger – gelegen in één van de twee financiële huizen van Leeuw – kan interessante en verleidelijke kansen op winst brengen gedurende de eerste 9 maanden van 2016. Maar hoe verleidelijk ook, je moet voorzichtig zijn, berekend zijn en je niet overhaast in dingen storten.
Het spanningseffect gevormd door Jupiter met Saturnus (pech, blokkades, vertragingen) en Jupiter in oppositie met Neptunus (gevaar voor verwarring, complicaties, verkeerde evaluaties en besluiten) richten spanningen aan in je 5e huis van ontspanning en spel! Dus tot de herfst van 2016 mag je wantrouwend zijn in aanbiedingen die gemakkelijk, moeiteloos geld beloven, want het zou tot grote verliezen kunnen leiden.
Maar er is ook een hoop te winnen door hard te werken. Jupiter maakt een robuuste driehoek met Pluto, gelegen in je huis van arbeid en dienstverlening.

Relaties
Met Saturnus in je huis van de liefde en seksualiteit, ben je niet overdreven gepassioneerd en mis je de honger naar avontuur. Het zet je aan tot serieus nadenken over je relatie en het geeft je waar je naar verlangt. Dit kan of leiden tot overgave en een nauwe verbinding, of het leidt tot een breuk!
Let vooral op in maart-mei en augustus-september 2016: ze zijn zeer uitdagend, maar met een hoge mate van risico.
In 2016 heb je als Leeuw iemand of je ontmoet iemand, waar je intellectueel en eventueel spiritueel je interesses mee kunt delen. Het geeft je een bepaalde mate van voldoening en verandert je perspectief op relaties, maar ook op je levenswijze! Je zou deze persoon kunnen ontmoeten op een vakantie of zakenreis, maar het kan ook zomaar op een digitaal platform gebeuren! De kansen hierop zijn aanwezig door het gehele jaar, maar vooral in het laatste kwartaal.
Periodes met de meest romantische mogelijkheden zijn januari, de tweede helft van februari, de eerste week van maart, juli, de tweede helft van oktober, de eerste helft van november en de eerste helft van december.
In 2016, staat het onderwerp van ouderschap centraal voor de Leeuwen. Als je geen kinderen hebt en je bent op de leeftijd waarop het natuurlijk is om ze te hebben, begin je goed na te denken over dit onderwerp. Als je al kinderen hebt zal je ouderschap verantwoordelijkheden geven die enorm groeien, zowel moreel als financieel.

Financieel
Gedurende 2016 kun je genieten van de steun van Saturnus en Uranus, die gunstige verandering en progressieve innovatie op basis van goed doordachte plannen brengen. Ze helpen je om belangrijke projecten met lange-termijn doelen te ontwikkelen.
Uranus geeft je vooral energie, ideeën, nieuwe inzichten en Saturnus geeft je vasthoudendheid, wijsheid, en strategie.
In het huis van het werk vinden we nog steeds Pluto, die je veel ambitie geeft en een bewonderenswaardig vermogen om te focussen op wat je moet doen, maar dat kan ook heel veel druk geven.
Gelukkig krijgt Pluto tot september 2016 een goed aspect van Jupiter! Een aspect dat nieuwe mogelijkheden, grotere inzichten en gelukkig toeval met successen brengt.
Omdat Jupiter in je huis van geld staat, kun je verwachten dat je inspanningen ??groot materieel gewin weten te trekken. Saturnus staat met zijn kritische doch fair oog op de wacht. Je kunt alleen winnen als je pragmatisch en redelijk handelt!

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven


Horoscoop_Maagd_klein(150px)

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Jaarhoroscoop 2016 Maagd

 

Algemeen
Tot september 2016 maakt Jupiter ‘s aanwezigheid in Maagd je leven voller, meer optimistisch, meer welvarend. Je charisma stijgt en anderen beschouwen je als een uniek, bijzonder en fascinerend mens.
Je bent energiek en hebt gezag en focus op je doelstellingen gaat je beter af. Je trekt promoties, onderscheidingen en financieel gewin aan, maar je wordt ook aangetrokken door reizen en avontuur. Alles in het teken van buitenland en over de grenzen staat nu gunstig voor je geaspecteerd. Het lijkt erop dat je horizon zich intellectueel zal verbreden en verdiepen.
Je humeur is uitstekend en aanstekelijk voor de eerste 9 maanden van 2016. Je hebt veel vertrouwen in je eigen kunnen, neemt dingen makkelijker op, je hebt een gevoel voor humor, geniet van je ontspanning en maakt anderen aan het lachen.
Ook ben je in top conditie. Je bent vol van het leven en de liefde en actief: wandelingen, expedities, sport en ga zo maar door. Je seksualiteit is over de top en je wilt meer actie op het gebied van je liefdesleven.
In september 2016 komt Jupiter in je huis van geld, waar het voor een jaar zal blijven. Je vermogen en het beheren van je materiele middelen zijn stijgend. Je wordt iets brutaler om nieuwe dingen uit te proberen, die vervolgens best goed uit zullen pakken!
Met Saturnus in je 4e huis, eist gezin en familie het één en ander van je. Negatief gezien zou je te maken kunnen krijgen met een ziek familielid of het opknappen van het huis loopt ernstige vertraging op. Een hypotheek die te lang op zich laat wachten, een investering in een lap grond loopt niet op rolletjes etc. etc.
In de positieve versie, kun je beginnen met het bouwen van een huis, het kopen van een appartement, opknappen, kopen van meubels of langdurige huishoudelijke apparaten en ga zo maar door (geldig voor het gehele jaar, maar méér waarschijnlijk tijdens het laatste kwartaal).
In principe ziet het er tot September best positief en gelukkig uit.

Relaties
Vanwege de aanwezigheid van Jupiter in Maagd, de eerste 3 kwartalen van 2016, zal de inzet hoog zijn als het gaat om relaties!
Jupiter is een planeet die veel energie geeft, maar ook je seksuele instincten stimuleert, vertrouwen geeft in je charme en je overkomen op mensen. Ook voor Maagden, is Jupiter zeer relevant voor het leven als een koppel, want het is de heerser van je relatiehuis.
Door Jupiter’s nadrukkelijke aanwezigheid in Maagd belooft het een jaar vol geluk te worden en brengt veel voordeel jouw kant op. Het brengt je omstandigheden die leiden tot liefde, geeft je de moed om de eerste stap te zetten of levert een positieve bijdrage aan je verbinding als koppel en een meer ontspannen en constructief privéleven.
Met Saturnus in je 4e huis heb je wel meer en meer de neiging om je serieus te settelen. Mocht je je nog niet hebben gebonden aan één persoon, dan zal je in deze periode gewezen worden op je “bindingsangsten” of verantwoordelijkheden naar de ander. Je kunt gaan kijken naar je wortels, je basis van waar je ooit vertrokken bent… Je hebt de behoefte om je te vestigen maar bent wel op zoek naar de goedkeuring van je naaste. Traditie kan een belangrijk ding zijn, misschien een huwelijk of het starten van een gezin.
Klinkt allemaal goed tot nu toe, maar er is een andere kant van de medaille… Neptunus, onze romantische, doch chaotische en vage planeet, staat voor langere tijd in je relatiehuis. Opgezweept door een Mars die met zijn lange retrograde cyclus in verbinding met de belerende Saturnus staat. Er zullen dus in de periode van maart t/m mei en augustus-september 2016, een aantal momenten zijn van onzekerheid, stress of meningsverschillen. Ook komen er obstakels die overwonnen moeten worden.
Op zich beloofd 2016 een goed jaar voor Maagden te worden. En als het je lukt om rustig en diplomatiek te communiceren, dan kun je veel problemen voorkomen.
De meest romantische maanden van 2016 zijn februari en november. De meest intense, maar ook tegenstrijdige, zijn maart en augustus.

Financieel
Met Jupiter in Maagd, komt succes met gemak. Ook wel de geluksbrenger genoemd, is Jupiter de planeet van toeval en ontwikkeling. Het opent nieuwe richtingen, biedt nieuwe, bredere, duidelijkere perspectieven. Het wekt je initiatieven en versterkt vaardigheden zoals het organiseren, beheren en leiderschap.
Met Jupiter aan jouw kant, wil je groeien, maak je grote plannen, verleg je je grenzen, en probeer je hogerop te komen. Je komt vooruit en je overwint!
Jupiter is almachtig, maar heeft speciale vaardigheden wat betreft hoger onderwijs, cultuur en spiritualiteit, sport, wet- en regelgeving, buitenlandse zaken, import-export, toerisme, multinationals, werk in het buitenland en de langeafstand werkrelaties.
Nu kun je je studie afsluiten, aanmelden voor een master, doctoraat of specialisatie, je kunt een aanvraag doen voor een beurs in het buitenland, publiceert een paper, en ga zo maar door. Om te slagen, moet je een duidelijk doel, een actieplan en een analyse van het rapport tussen benodigde en beschikbare middelen hebben. Je kunt ver gaan, maar je moet niet blindelings springen, zonder vangnet.
Ten aanzien van je financiën, manifesteert Jupiter zijn royale kant in heel 2016. Jupiter staat in Maagd tot september en deze transit belooft welvaart. Begin september 2016, staat Jupiter met zijn energie in het huis van het geld, met bijzondere aandacht voor acties om de voordelen van materiële aard te verbeteren.
Al voor een paar jaar verlangt Uranus er naar om op te treden in je andere huis van geld. Nu gaan Jupiter en Uranus hun krachten verenigen samen met die van Saturnus, om Maagden te helpen in onroerend goed beleggingen en andere transacties/investeringen, op basis van de benodigde inspanning en de lange-termijn strategie.
Het ziet er allemaal voorspoedig uit maar blijf wel nadenken en voorzichtig met dingen die te mooi zijn om waar te zijn!

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven


 

Horoscoop_Weegschaal_klein(150px)

Weegschaal (23 september t/m 23 Oktober)

Jaarhoroscoop 2016 Weegschaal

 

Algemeen
2016 is een gemixt jaar dat enerzijds wat “gedoe” kan brengen maar ook een nog grotere vreugde.
In heel 2016 staat Saturnus in je 3e huis, dat te maken heeft met je intellect en communicatie. Intellectuele belangen gaan nu dieper, worden ernstiger en je oordeel over gesprekken zijn wijzer.
Misschien is de tijd gekomen om een ??langdurige mentale inspanning te leveren: werk op papier uit dat wat je al lang in je hoofd hebt, begin met het bestuderen van een vreemde taal met moeilijke grammatica, ga studeren voor een examen dat je hebt uitgesteld, of – waarom niet, misschien een potje schaken om die hersens eens flink te gebruiken!
Het punt is dat je veel focus hebt in 2016 en het je goed zal doen om dit te gebruiken. En als de melancholie toeneemt en je soms iets te donker kijkt, zeg dan tegen jezelf: “Ah, dat is Saturnus!” En laat het niet je goede stemming veranderen.
In 2016 richten enkele van de meest belangrijke gebeurtenissen zich op je relaties. In je professionele leven ben je op zoek bent naar oplossingen, bedoeld om dingen meer winstgevend en aangenamer te maken. Dit geld met name voor de eerste helft van 2016!
Met betrekking tot je gezondheid, is dit een gebied dat constante aandacht eist tot september 2016. Dat komt omdat Jupiter – de heerser van het huis van gezondheid – een oppositie met Neptunus vormt – die in je huis van gezondheid en welvaart staat – wat soms problemen kan veroorzaken. Dus tot september 2016 moet je excessen zien te voorkomen, proberen om een zo goed mogelijke levensstijl aan te meten en de noodzakelijke controles doen. In het geval van complicaties doe je er goed aan om een ??second opinion te vragen.
Je algemene situatie verbetert zienderogen begin september 2016, wanneer Jupiter in je 9e huis komt. Jupiter geeft je je veiligheid en vertrouwen terug, geeft je energie en vitaliteit en brengt prestaties in vrijwel alle gebieden van je leven.

Relaties
Net als de afgelopen jaren, heb je in 2016 Uranus nog in je huis van relaties. Uranus is een planeet die van nieuwigheid en vrijheid houdt, een hekel heeft aan routine en die je uitdaagt om het leven opnieuw uit te vinden! Het heeft een opwindend effect, maar werkt onvoorspelbaar uit, gezien het feit dat Weegschalen houden van harmonie en waardevolle compromissen.
Maar niet getreurd, de aankomende 2 jaar wordt Uranus verankerd door de belerende Saturnus, waar hij een mooie driehoek mee maakt. Het is een aspect dat wat orde en logica brengt in je liefdesleven of huwelijk. Onder bescherming van de Uranus-Saturnus driehoek, zijn er wijzigingen of vernieuwingen gepland met de bedoeling om je relatie te verbeteren.
Als het gaat om de details zou een groot deel van 2016 nog steeds worden bestrooid met avontuurlijke ondernemingen. Dit komt door de invloed van Mars, de heerser van je relatiehuis, die retrograde loopt vanaf januari tot en met september 2016. Hij zal door twee tekens lopen: Schorpioen en Boogschutter, jouw geld- en communicatie huizen. Dit zijn dan ook gelijk de hot topics die deze periode de boventoon in je relatie zullen voeren! Ze kunnen misverstanden en onbehagen brengen maar ook gedegen handel en actieve communicatie voortbrengen.
Kortom, 2016 is een goed jaar voor de Weegschaal en het laatste kwartaal heeft alles in zich zodat het echt geweldig kan worden! De beste maand is september, maar de tweede helft van februari, de eerste helft van maart en de maanden juli en december zijn ook romantisch en vol passie.

Financieel
Voor het eerst sinds 2012 is Saturnus niet betrokken bij je business deals en professionele leven. Beperkingen, schade, obstakels en vertragingen zijn verleden tijd!
2016 gaat zeer actief zijn voor het financiële gedeelte , vol van initiatieven en beslissingen, met name in de eerste helft van het jaar. Mars, de heerser van je huis van geld staat in retrograde cyclus en besteedt een groot deel van deze cyclus aan je huis van geld (januari-februari en juni-juli). Het is duidelijk dat je op zoek bent naar geschikte financiële oplossingen, misschien dat je moeite hebt om je inkomen te verhogen of misschien wil je teveel, dat laten we in het midden…
Retrograde Mars zou om een positieve herziening van de middelen om geld te verdienen kunnen vragen of het brengt een ouder niet afgerond project terug! In een negatieve versie, kan Mars je dwingen om te betalen voor verwaarloosde leningen of schulden.
Afgezien van het huis van geld, raakt retrograde Mars ook het huis van intellect en communicatie, activiteiten en behendigheid. Je kunt een verbinding tussen de betekenis van deze twee huizen verwachten. Bijvoorbeeld, het vinden van werk of het ontwikkelen van een bedrijf dat je extra inkomen brengt. Het schrijven van concepten, het vertalen, het bewerken van webpagina’s, berekeningen, informatica, handenarbeid en ga zo maar door. Het scala aan mogelijkheden is zeer breed. Je activiteiten kan veel reizen inhouden, intense briefwisselingen, talrijke bijeenkomsten, discussies, onderhandelingen etc.
Samenwerkingen zijn nog steeds belangrijk voor Weegschalen in 2016. De driehoek gevormd door Uranus – gelegen in het huis van relaties – met Saturnus, is voorstander van het oprichten van nieuwe, serieuze, constante en langdurige samenwerkingsverbanden.
In september 2016, komt Jupiter – de geluksbrenger – Weegschaal binnen, en dat is een serieuze zaak. Het markeert het begin van een jaar van ontwikkeling, realisatie en rijkdom!

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar bovenHoroscoop_Schorpioen_klein(150px)

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Jaarhoroscoop 2016 Schorpioen

 

Algemeen
Om te beginnen, laten we niet vergeten dat Pluto speciale affiniteit heeft met Schorpioen! Pluto staat tot 2024 in je huis van intellect en communicatie, dus doe er je voordeel mee. Het geeft je meer overtuigingskracht, mentale kracht, een scherpere geest, talent voor research/onderzoek, interesse in psychologie en diverse diepe en misschien mysterieuze onderwerpen. Zoals alles, kan ook deze positie een negatieve kant hebben zoals jezelf overdreven verdedigen, overmatig kritisch zijn, nerveuze spanning en negatieve gedachten brengen of angsten/fobieën of de neiging geven om anderen te manipuleren.
Het beste zou zijn om jezelf te oriënteren in de richting van onderwerpen waar je gepassioneerd over bent; leren om eerlijk en open te zijn in wat je dwars zit. Maak het bespreekbaar met iemand in je naaste omgeving, probeer een paar mentale ontspanningstechnieken te leren, of start iets wat je persoonlijke ontwikkeling verrijkt.
Een invloed die afgelopen herfst al is weg gevallen is Saturnus, die voorgoed het teken Schorpioen heeft verlaten, en pas zal terugkeren in de jaren 2041-2042. In 2016 vinden we Saturnus wel lopend in je huis van de financiën! Daar kan het een nogal beperkende invloed hebben en je uitdagen om een ??meer volwassen en doordacht financieel gedrag aan te nemen.
In 2016 heb je ook te maken met Neptunus: een langzame evolutie planeet die door je huis van liefde en erotiek loopt. Het is een gevoelige positie, omdat hij heel romantisch kan zijn, toch ook een misleidende invloed kan hebben. Hij heeft de neiging om veel te beloven en weinig te leveren. Wees voorzichtig, omdat de positie van Jupiter in Schorpioens tegengesteld teken (in augustus 2015 – september 2016) de neiging heeft om illusies te ontwikkelen!
Mars zal tot het najaar door het gebied van de Schorpioen gaan lopen, wat behoorlijk stressvol kan zijn. Je loopt dan waarschijnlijk iets meer op je tenen en mensen zullen proberen je te ontwijken. Daar waar je die energie goed kunt gebruiken zal het je winst opleveren want je komt dan behoorlijk intimiderend over! Dit zal vooral voelbaar zijn in de maanden januari-februari en juni-juli 2016!

Relaties
Met Neptunus in je huis van de liefde, heb je de tijd van je leven. Je bent charmant en je liefdesleven zou zomaar uit een roman kunnen komen, maar het kan ook met illusies gepaard gaan, dus als het te mooi is om waar te zijn…. Dit is continu latent aanwezig maar zal zich vooral aandienen met de invloed van andere planeten. Dat is zeer afhankelijk van de individuele horoscoop en dus per persoon verschillend.
Jupiter loopt een jaar in het tegenstelde teken van Neptunus, waardoor alles onder een vergrootglas komt te liggen…Advies; luister af en toe naar je beste vrienden, want ze zien het soms beter en objectiever dan jij zelf!
In 2016 maakt Mars, de planeet van lust en seksualiteit, het nog erger omdat hij een vrij lange retrograde gang gaat maken (januari-februari, juni-juli). Aangezien Mars gepassioneerd is, energiek en hongerig naar actie, zou je die ene relatie starten en de eerste stap nemen, terwijl je er misschien iets langer over na had moeten denken. Mars maakt mensen impulsief en onvoorzichtig omdat hij een dwinger is! In dit geval is het beter wat geduld op te brengen en misschien daardoor wat frustratie te hebben, dan het door te duwen, want dan krijg je het tegengestelde effect van wat je eigenlijk hoopte…
Nog een ding: laat je gevoelens geen invloed hebben op je financiële beslissingen of, beter gezegd, de liefde niet met geld mengen, omdat ze niet goed samen gaan en dingen fout kunnen gaan.
Venus, de planeet van liefde en heerser van relatiehuis, staat vooral gunstig in maart, mei, en de laatste weken van september en de eerste twee weken van oktober. Maart en mei 2016 hebben het meest romantische potentieel en brengen je veel plezier zowel voor de ziel als het lichaam.
Je hart krijgt voldoening, vooral in de tweede helft van juni en de eerste helft van juli. Maar de tweede helft van juni is een lastige, als gevolg van Mars die retrograde staat in Schorpioen!
Augustus 2016 lijkt een zeer aangename verrassing in petto te hebben wat met veel plezier gepaard gaat, maar ook ééntje die behoorlijk in de papieren kan lopen…

Financieel
Saturnus, staat in je huis van geld en bezit en maakt een geweldig aspect met Uranus, in het huis van werk in 2016 en 2017. De driehoek tussen Saturnus en Uranus belooft de Schorpioenen goede verdiensten via hun beroep of het vervullen van een aantal verantwoordelijkheden, maar alleen door hard werken en inspanning.
Uranus ontwikkelt veel energie in het huis van het werk sinds 2010, maar het is een energie die wordt vrijgegeven bij gelegenheid, wanordelijk, moeilijk te sturen. Vanaf nu wordt dit gestabiliseerd en verankert door de driehoek met Saturnus en kanaliseert het krachten in een constant ritme, naar precieze doelstellingen.
Op het professionele gebied heb je nu de kans om je te organiseren. Het is een tijd van efficiënter werken, strategieën uitvoeren, innovaties of doordachte upgrades door te voeren, allemaal leidend tot vooruitgang. Je bent vasthoudend en hebt het vermogen om te groeien en een solide basis neer te zetten. Saturnus legt wel beperkingen aan de dag door alles moeilijker te maken. Hij wil dat je de waarde ten opzichte van verrichte diensten ziet, dus je zult er hard voor moeten werken.
In die context, kenmerkend voor 2016-2017, begint 2016 sterk. Mars – de heerser van het huis van het werk – gaat in januari-september heen en weer tussen de Schorpioen, en het huis van het geld. Mars is actief, energiek, en is serieus aanwezig! Mars neemt het initiatief, wil zich laten gelden, belangrijke dingen beheren en leren. Aan de andere kant, geef je niet over aan roekeloosheid.
Dus tijdens de eerste maanden van 2016 zal er actie zijn en kunnen er zeer aantrekkelijke beleggings/investerings mogelijkheden ontstaan. Maar er kan sprake zijn van speculatie, erg verleidelijk maar ben voorzichtig! In de lente-zomer is de financiële status vrij onvoorspelbaar. Uranus roert zich: het kan goed en het kan minder goed vallen!
Met betrekking tot je positie, status, prestige en populariteit, kun je voor het grootste deel van 2016 rekenen op Jupiter. Die brengt je kansen, ondersteuning en bescherming (minder waar het geld betreft).

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven


 

Horoscoop_Boogschutter_klein(150px)

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Jaarhoroscoop 2016 Boogschutter

 

Algemeen
Met Saturnus in Boogschutter zal het aankomende jaar misschien niet het makkelijkste jaar gaan worden, maar met jouw geboren optimisme ga je er waarschijnlijk prima mee om en maak je van ieder nadeel een voordeel!
Je zult je waarschijnlijk minder comfortabel voelen, want je van nature onafhankelijke geest en honger naar vrijheid, doet het niet zo goed met de verplichtingen en beperkingen die Saturnus met zich meebrengt! Saturnus heeft natuurlijk een educatieve functie en wil je diepte, punctualiteit, geduld en discipline bijbrengen.
Wanneer je je richt op enkele belangrijke doelstellingen in 2016, is er met Saturnus op die plaats meer kans om te slagen. Nieuwe projecten, die je snel wilt ontwikkelen, komen misschien langzaam op gang of zijn overdreven veeleisend. Het beste neem je deel aan een lange termijn project dat geen onmiddellijke resultaten vereist. Als je er consequent en verantwoord aan blijft werken zal het na een tijdje grote voldoening brengen.
Dezelfde Saturnus kan ook proberen om je goede humeur en gezondheid te veranderen. Probeer jezelf te omringen met positieve mensen en zorg goed voor jezelf. Aan de andere kant, kan Saturnus je helpen je te ontdoen van slechte gewoonten (roken, nagelbijten, enzovoort). Daarmee kan je zelfs gewicht verliezen, als je wilt, maar zorg ervoor dat immuunsysteem sterk blijft.
Hoge aspiratie en grootse plannen komen dit jaar tot september mee met de stand van Jupiter – de geluksbrenger – die in je carrièrehuis staat. Je status en prestige weten zich te verbeteren, je komt nieuwe mogelijkheden tegen en een grotere kans op succes. Probeer rationeel te zijn, weet je kansen niet te overschatten, en blijf je best doen! Jupiter helpt je, maar zal niet het werk voor je doen.
Begin september 2016 reist Jupiter door naar jouw 11e huis. Je vindt makkelijk steun en bescherming en je sociale leven zal zich gaan uitbreiden. Denk hierbij aan betrokken raken bij collectieve acties of activiteiten van een organisatie (vereniging, stichting, politieke partij, club, sport, enzovoort). Je verbreedt je kring van vrienden of krijgt toegang tot belangrijke kringen.

Relaties
Goed verankerd door Saturnus in een mooie driehoek met Uranus, gelegen in je huis van liefde en seksualiteit, zoekt Saturnus nog steeds de passie, maar wil ook garanties met betrekking tot de veiligheid en duurzaamheid van de relatie. In 2016 voel je dat je aangetrokken wordt tot zelfstandige mensen, vol van leven, originaliteit en zelfs excentrieke ondernemingen.
Saturnus regeert je huis van waarde en bezit, maar ook je huis van communicatie en intellect. Je relatie zal dan ook op die vlakken het één en ander te herkauwen krijgen. Je kunt je spaargeld gebruiken voor een leuk ingericht huisje voor jullie tweeën maar doe dit wel in goed overleg en ga niet over één nacht ijs met beslissen!
Hoe dan ook, de liefde en erotiek zijn hot topics voor Boogschutters, vooral tijdens de eerste 9 maanden van 2016, terwijl Mars in retrograde cyclus, tussen Schorpioen en Boogschutter wisselt.
Mars is over het algemeen de booster voor lust en seksualiteit en voor de Boogschutters is het ook de heerser van hun huis van de seksualiteit. Mars langdurige doorvoer door het Schorpioen-Boogschutter gebied brengt niet alleen het onderwerp in het centrum van de aandacht, maar kan onbekende (of niet herkende) behoeften en verlangens naar de oppervlakte brengen, die diep begraven liggen in het onderbewuste, wachtend op hun wake-up call.
Retrograde Mars zou ook een oude liefde kunnen terug brengen of een ??soort van romantische verstrengeling die opgeruimd moet worden. De periode waarbinnen Mars retrograde loopt (17 april – 30 juni 2016) kan dingen in onverwachte richtingen leiden. Gedurende deze periode is de vreemdste, meest verwarrende periode die van 28 april-22 mei, wanneer Mercurius – heerser van je relatiehuis – ook retrograde zal zijn!
De meest romantische en meest sexy periodes van 2016 voor de Boogschutters zijn januari, de eerste helft van april, de eerste 3 weken van september, de tweede helft van oktober en de eerste helft van november.

Financieel
Het jaar 2016 is belangrijk voor Boogschutters carrière, een jaar waarin je een solide basis voor de toekomst kunt bouwen. Je kunt nu beginnen om een serieus zwaar project af te ronden, met opmerkelijke gevolgen op langere termijn.
Tot 9 september 2016, staat Jupiter, de geluksbrenger, in je carrièrehuis. Het is een tijd van professionele kansen en ontwikkeling naar succes, dat eens in de 12 jaar gebeurt en dat zal ongeveer een jaar duren (augustus 2015 – september 2016). Je hebt het meegemaakt tussen augustus 2003 en september 2004 en opnieuw tussen juli 2027 en augustus 2028.
Jupiter brengt mogelijkheden en kansen, geeft je kracht en moed en legt de lat hoog, om voldoende actie te genereren. Het helpt je in je relaties met bazen en autoriteiten, zet je in een gunstig daglicht en bevordert je roem.
Tussen september 2016 en oktober 2017, zal Jupiter in Boogschutters 11e huis vertoeven, een sociaal en gelukkig huis, waarmee je alleen maar meer contacten aantrekt. Vanuit deze positie, biedt Jupiter je de bescherming van de krachtige steun van vrienden, prestaties in collectieve activiteiten, supporters en populariteit.
Saturnus ligt midden in Boogschutter in 2016 (en vervolgens in 2017) en geeft enigszins tempering van Jupiter ‘s uitbundigheid, wat niet altijd verkeerd is, omdat Jupiter de neiging heeft om te overdrijven! Saturnus heeft de dingen graag goed gedaan, niet gehaast, gedetailleerd, en straft overhaaste beslissingen, probeert verantwoordelijkheid en inspanning te stimuleren. Dus Lady Luck is aan uw kant, maar om te kunnen bevruchten dat je hard werkt, is subtiliteit en doorzettingsvermogen nodig. Saturnus is een onverslaanbare strateeg.
In maart-mei en augustus-september 2016 biedt Mars, de planeet van het initiatief, actie en concurrentie – je extra energie en drive, maar kan ook onaangenaamheden zoals stress, crisis, conflicten of andere complicaties geven.
April en mei 2016 zijn ingewikkelder omdat Mercurius in retrograde stand staat in je huis van het werk. Dit geldt ook voor augustus en september 2016, wanneer Mercurius retrograde loopt in je carrièrehuis. Dus april-mei en augustus-september zijn een tijd voor analyse, herwaardering, verduidelijkingen en besluiten.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven


Horoscoop_Steenbok_klein(150px)

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Jaarhoroscoop 2016 Steenbok

 

Algemeen
Met Jupiter in je 9e huis heb je tot en met september 2016 om je horizon te verbreden, zowel fysiek als mentaal. Fysiek, door middel van reizen en contacten met die van ver, het geeft je profijt en biedt nieuwe mogelijkheden. Mentaal, door middel van actieve betrokkenheid bij activiteiten van culturele, wetenschappelijke, universitaire gerelateerde, redactionele of geestelijke aard.
Het is een tijd waarin je misschien de behoefte voelt om superieure kennis op te doen (als je geïnteresseerd bent in belangrijke onderwerpen). Of je wilt jezelf verbeteren, een specialisme oppakken en informatie verspreiden. Je voelt je misschien geneigd om een ??bepaalde golf van gedachten te volgen, spiritueel of religieus. In dat geval moet je vasthouden aan je rationaliteit en weg blijven van oneerlijke mentoren en valse goeroes, die proberen om indruk te maken op je twijfelachtige overtuigingen. Je hebt meer kans om gemanipuleerd te worden. Je intenties zijn de juiste, maar je inschatting laat wat te wensen over. Jupiter is in oppositie met Neptunus op de as van de kennis en Neptunus heeft de gave om je dan naar het verkeerde pad te lokken.
Het beste wat je kunt doen is om de mentale kracht die Jupiter geeft, voor je studie en het stabiliseren van algemene cultuur te gebruiken. Houd je voeten stevig op de grond en blijf binnen de traditionele en morele grenzen die rechtvaardigheid, eerlijkheid en eer bebouwen!
In september 2016 komt Jupiter in je carrièrehuis wat een jaar van succes, vooruitgang en materiële welvaart belooft.
Verborgen in de schaduw van het 12e huis, kan Saturnus zijn minder plezierige kant laten zien: geheime vijandigheid, ziekte, verlies, het opgeven, het maken van een offer. Schaduwkanten van jezelf zouden nu zichtbaar kunnen worden via je omgeving, of door het collectief aansluiten op je eigen situatie. Saturnus kan je gezondheid ondermijnen, stil en progressief, dus blijf alert! Saturnus is de oude leermeester van de pijn, soms moet je iets opgeven of loslaten wat niet langer toevoegt. Op het moment dat je dat doet, zal het misschien wat pijn geven, maar uiteindelijk zal het bevrijding en opluchting geven.
Wees vooral scherp op de periodes maart-mei en augustus-september 2016, omdat de effecten van Saturnus dan worden versterkt door de Mars aanwezigheid in je 12e huis, in retrograde cyclus.
Saturnus doet ook een goede zaak voor de Steenbok: het helpt Uranus in haar innovatieve kracht te kanaliseren en te organiseren! Dat ga je vooral voelen op het gebied van je huis en omgeving. Het is een interessante periode om je huis op te knappen, je meubels te vernieuwen, de tuin professioneel aan te leggen of de modernisering van je bedrijf of kantoor aan te pakken.

Relaties
Je liefdesleven zal geen spectaculaire evoluties laten zien tijdens 2016. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, afhankelijk van de gegevens van je persoonlijke horoscoop! In het algemeen lijkt voor de Steenbok dit jaar vrij rustig te zijn.
Bestaande relaties boeken vooruitgang binnen de standaard normen. Nieuwe relaties worden geboren, maar het is onwaarschijnlijk dat ze zullen leiden tot intense passies of turbulentie die je bestaan ??kunnen beïnvloeden.
Aantrekkingskrachten zijn gebaseerd op diepe verbindingen en evolueren natuurlijk. In 2016 lijken Steenbokken meer geïnteresseerd in wat er te doen is in huis, huisvesting en gezin. In dat opzicht zijn de dingen ingewikkeld en de kans is net zo goed dat je te maken krijgt met zorgwekkende situaties als met grote tevredenheid.
Met betrekking tot de liefde is 6 april tot 13 juni 2016 een mooie speciale periode, wanneer Mercurius in retrograde cyclus naar het huis van liefde en seksualiteit trekt. Mercurius is verlangend naar nieuwheid en experimenten, ze is speels en vol ideeën, maar kan ook inconsistent en frivool zijn. De kans is klein dat Mercurius een serieuze verbinding zou brengen, maar het kan een korte-termijn-affaire brengen of benadrukt bepaalde aspecten van je seksualiteit. Het is goed om te lezen of te praten over seks – nooit denken dat er niets meer valt te leren!
De eerste 3 weken van mei 2016 kunnen vol romantiek en sensualiteit zijn, want Venus – de planeet van de liefde – en de Zon, met zijn energie en vitaliteit, passeren je huis van de liefde!
Ander potentieel romantische dagen zijn 23 januari – 17 februari en 12 november – 7 december, wanneer Venus Steenbok passeert (goed voorteken, want Venus transits reizen zelden door hetzelfde teken twee keer in een jaar), de tweede helft van juni en de eerste helft van juli. Oktober beroert erotische instincten en romantische tendensen in de richting van verovering.

Financieel
Op het gebied van je carrière lijkt de Steenbok in 2016 in een opwaartse spiraal te zitten.
Jupiter, de geluksbrenger, staat in het bovenste gedeelte van de horoscoop, dat succes en bloei bevordert. Tot september 2016, staat Jupiter in een positie die studies, hoger onderwijs bevordert (master, doctoraat), wetenschappelijke en culturele activiteiten, contacten met gespecialiseerde uitgevers, etc etc. Het is een uitstekende periode voor de afwerking van de beroepsopleiding, de voorbereiding om later te schitteren.
Tijdens de eerste 9 maanden van 2016 zijn Steenbokken succesvol in activiteiten die superieur intellect nodig hebben, omgaan met abstracte ideeën, theorieën en concepten. Ze kunnen slagen voor een belangrijk examen, positieve financiële stukken, of zelfs een boek publiceren.
In september 2016 komt Jupiter in het huis van de loopbaan, waar het zal blijven tot oktober 2017. Jupiter ’s doorvoer via een huis van de carrière is de meest klassieke brenger van professionele en maatschappelijke prestaties!
Jupiter trekt kansen aan en gunstige omstandigheden, plaatst je in een goed daglicht bij je bazen, geeft je enthousiasme en kracht om hoger te klimmen, durft in beweging te komen, geeft ambitieuze ideeën en projecten die je niet zou durven te starten op een ander moment. Het brengt je succes, erkenning en roem.
Jupiter in je carrièrehuis ziet er vriendelijk uit en hamert op initiatieven in een gebied waarin je geïnteresseerd bent, maar heeft (weer!) een speciale band met de academische, wetenschappelijke en culturele omgevingen. Je voorkeur gaat uit naar alles wat met het buitenland en reizen te maken heeft, maar ook kan het je wat meer inzicht op spiritueel gebied brengen. In ieder geval biedt Jupiter een breder perspectief en moedigt je aan om te verbreden.
Venus, de kleine geluksbrenger, reist tweemaal door Steenbok in 2016, en dat is niet alleen een teken van geluk als het gaat om lief hebben, maar ook een teken in je professionele leven als intensivering, omdat Venus de heerser is van je carrièrehuis.
Dus 2016 brengt je vermogen als gevolg van het succes via werk, maar kan ook tijd van tijd frustrerend zijn, en tegelijkertijd onverwachte opbrengsten genereren.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar boven


 

Horoscoop_Waterman_klein(150px)

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Jaarhoroscoop 2016 Waterman

 

Algemeen
Met Saturnus als traditionele heerser van Waterman, in je 11e huis, is het belangrijk om te passen in een groep waarmee je gemeenschappelijke doelen en belangen deelt. Het kan een beroepsvereniging of op een hobby gebaseerde club, band, politieke partij, stichting zijn en ga zo maar door.
Omdat Saturnus houdt van stevig gebouwde structuren, zou het in 2016 beter zijn om deel te nemen binnen een organisatie. Maar deelnemen aan incidentele evenementen met een groot publiek is ook gunstig, zoals congressen, symposia, tentoonstellingen of zelfs manifestaties die tot doel hebben een oplossing te bieden.
Hoe dan ook, in 2016 heb je de behoefte om aan het collectieve, actief deel te nemen. Wanneer de mening van de meerderheid niet naar wens is of je onaangename taken krijgt, is het misschien beter om toe te geven dan te vechten. Anders vervreemd je teveel van degene die er op het eind toch toe doen.
Wees voorzichtig met blokkades en spanningen, vooral in maart-mei en augustus-september 2016. En nog een ding: probeer groepsactiviteiten niet met financiële belangen te mengen, omdat de mix giftig zou kunnen zijn.
In feite is geld een onderwerp van groot belang voor de Waterman in 2016, omdat de Maansknopen (spirituele energie) op je financiële as dansen. Neptunus staat in een van de twee financiële huizen voor het hele jaar en Jupiter is in het andere financiële huis tot september. Je zou een hoop geld kunnen verdienen, maar je moet heel voorzichtig zijn, want het verlies zou ook aanzienlijk kunnen zijn. Wanneer iets te mooi is om waar te zijn, dan zal het dat waarschijnlijk ook zo zijn!
Ten aanzien van je carrière in 2016, kan er een proces van reorganisatie of vernieuwde doelstellingen zijn. Je intellectuele activiteiten, communicatie en reizen worden nog steeds gestimuleerd door Uranus. Jupiter zal in deze richting hier een extra impuls geven begin van het najaar.
Emotioneel gezien is 2016 een vrij actief en gunstig jaar voor Waterman, maar zonder grote verrassingen of grote gebeurtenissen.

Relaties
Volgens de doorvoer van je planeten, lijkt 2016 niet op een bijzonder jaar in termen van liefde en relaties. Voor het grootste deel verlopen de situaties vaak van nature op een nogal prettige manier.
Venus, de planeet van de liefde, bezoekt Waterman twee keer in 2016 (en het is zeldzaam dat het hetzelfde teken bezoekt twee keer in een jaar!). Een keer tussen 17 februari en 12 maart 2016 en vervolgens tussen 7 december 2016 en 3 januari 2017. Dit zijn periodes vol van sensualiteit, die je sexier maken, je romantische neigingen aansporen en gunstige omstandigheden voor beginnende nieuwe relaties aan trekken. Als je al betrokken bent, geeft het je bestaande relatie meer harmonie, meer tederheid en meer begrip.
Venus verleent met nadruk haar gunsten op romantisch gebied tussen 24 mei en 17 juni 2016, wanneer ze in je huis van erotiek (vooral als het gaat om seks en gepassioneerde verbindingen) en tussen 15 juli en 5 augustus 2016 (als het gaat om koppels over het algemeen maar meer met betrekking tot oude verplichtingen of officiële relaties).
Maar 2016 heeft ook meer opgewonden of onvoorspelbare maanden en augustus is er één van! De maan eclips op 18 augustus 2016, dat gebeurt met de Maan in Waterman en de Zon in je relatiehuis, kan significante relatie gerelateerde situaties brengen tijdens de weken vóór of na de eclips (ongeveer 2 weken voor en na).
Meestal brengen verduisteringen ongewone gebeurtenissen, verrassingen of veranderingen. De 18 augustus zonsverduistering is onderdeel van een familie van verduisteringen die grote emotionele of erotische betekenissen voor de Waterman heeft, en het accentueert een aanleg in de richting van plotselinge en onverwachte ontwikkelingen/gebeurtenissen.
Gedurende de tijd rond de verduistering besef je misschien dat sommige dingen anders gaan dan je had bedacht en wordt je je bewust dat oudere kwesties ook nog verduidelijking nodig hebben.

Financieel
Mars de traditionele heerser van je carrièrehuis, staat in retrograde gang tussen 3 januari en 27 september 2016 wat 2016 een belangrijk jaar voor je carrière maakt. Gedurende deze periode gaat Mars heen en weer tussen Schorpioen en Boogschutter. Voor Watermannen, is Schorpioen het huis van de carrière, en het feit dat Mars hier 4 maanden zal besteden (januari-februari en juni-juli 2016) is bijzonder relevant, gezien het feit dat het meestal slechts 6-7 weken in een teken besteedt.
Met Mars zijn langdurig verblijf in Boogschutter (maart-mei en augustus-september 2016) komt de nadruk op Watermans carrière, want in Boogschutter staat Saturnus, traditionele heerser van Waterman. Het is duidelijk dat dat een prettige bijkomstigheid is, het geeft je carrière aanzien en status.
Mars is een planeet van initiatief, ambitie, actie en kracht, die veel energie ontwikkelt. Het feit dat hij zich voor langere tijd aan je opdringt, zal leiden tot belangrijke gebeurtenissen. Waarschijnlijk zal een zorgvuldig onderzoek van je doelstellingen, middelen en methoden, nodig zijn, die waarschijnlijk zullen leiden tot herwaardering en misschien zelfs een promotie mogelijk maken.
Mars is een strijdlustige en soms agressieve planeet. Dus klaar om te vechten en te concurreren!
De lastigste periode in het jaar waarin Mars retrograde zal zijn, is tussen 17 april en 30 juli 2016. Omdat de retrograde beweging onnatuurlijk is, kunnen in deze periode dingen gebeuren op irrationele manier.
Met Neptunus en Jupiter in je twee huizen van het geld, zijn ook de financiën een hot topic voor de Waterman in 2016, in het bijzonder tot september. Je kunt er een hoop geld mee verdienen, in het bijzonder door middel van derden (ouders, geliefden of zakelijke partners, financiële instellingen), maar je kan ook aanzienlijk verlies lijden.
Je moet de dingen voorzichtig weten te analyseren voordat financiële beslissingen genomen worden en ben je bewust van illegale situaties, boekhoudkundige vergissingen of fouten, oplichters en te hoge uitgaven.

Check hier jouw maandhoroscoop!

Naar bovenHoroscoop_Vis_klein(150px)Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jaarhoroscoop 2015 Vissen

 

Algemeen
Met Jupiter in je 7e huis, zullen je relaties tot en met september 2016 opbloeien. Je ontmoet veel mensen, aangename en invloedrijke mensen en mengt je mengt in hoge kringen. Je zou aangename en winstgevende verbindingen tot stand kunnen brengen, nieuwe vrienden kunnen maken of kennis maken met nieuwe medewerkers of bondgenoten. Er zijn ook een heleboel emotionele opties, maar je zou een neiging kunnen hebben tot overdrijven, veeleisend zijn of teveel kunnen geven!
In september 2016 komt Jupiter in je 8e huis. Mogelijkheden voor extra inkomen zullen zich presenteren en de betrekkingen met financiële instellingen worden ondersteund.
Het laatste kwartaal van 2016 is gunstig met betrekking tot vastgoed investeringen, het verwerven van lange-termijn-gebruiksgoederen of het oprichten van een bedrijf dat in de toekomst zal groeien. Geld gedraagt ??zich goed wanneer het wordt gebruikt voor praktische en precieze doelen.
Als kanttekening, zal je interesse in mysteries tijdens 2016 stijgen. Je voelt je aangetrokken tot het occulte, geheime geschiedenissen, of wilt de raadsels van de menselijke psyche ontgrendelen. Je weet makkelijk de weg te vinden naar informatie, zelfs het soort dat niet veel mensen weten te vinden.
Met Saturnus in je carrière huis, zijn je professionele ambities hoog, maar om een duurzame uitkomst te verkrijgen, moet je met veel diplomatie en vasthoudendheid handelen. Er wordt veel van je gevraagd en je vraagt nog meer van jezelf. In dat opzicht kan 2016 moeilijk worden en druk geven, maar ook productief zijn, zolang je je best doet en verantwoord werkt.
De driehoek gevormd door Saturnus met Uranus in je huis van geld, suggereert om je professionele leven te reorganiseren, zodat het grotere materiele tevredenheid zal brengen. Het bereiken van doelen hangt af van de manier waarop je je voorbereidt. Om je wensen te zien uitkomen, vergt het een duidelijke strategie, geduld, doorzettingsvermogen en zorgvuldigheid.
Mars retrograde in je carrièrehuis maakt het eerste deel van 2016 behoorlijk belastend voor de Vissen en het zou oudere klachten of conflicten wakker kunnen schudden.
Ook Neptunus staat nog steeds in Vissen, met zijn romantische en creatief-artistieke neigingen, maar ook met zijn specifieke mistigheid, verwarring en wanorde. Belangrijk is om je activiteiten een bewuste en voortdurende inspanning te geven.

Relaties
In augustus 2015 is Jupiter – de geluksbrenger – in je relatiehuis gekomen, waar het ook tot en met september 2016 zal blijven. Jupiter is een gulle planeet die bij het passeren van dit huis, meestal de noodzakelijke voorwaarden creëert voor het verschijnen van de liefde of te ontwikkelen liefde. Het kan ook vervulling brengen voor bestaande en officiële verbindingen.
Maar de effecten van Jupiter in het huis kunnen verschillen, afhankelijk van de relationele aanleg van je persoonlijke horoscoop. Als die aanleg positief is, zal Jupiter‘s transit zich op een positieve manier manifesteren: voorspoed en geluk binnen de relatie, eventueel verenigd met iemand die eerlijk, gul, optimistisch en van een goede sociale status komt, of met iemand die je horizon verbreedt. Als de aanleg van je persoonlijke horoscoop niet zo goed loopt, zal Jupiter nog steeds veelbelovende omstandigheden brengen maar is er nog wel werk aan de winkel!
Jupiter staat tegenover Neptunus en maakt een vierkant met Saturnus, dus is er het risico van het hebben van te grote verwachtingen of dingen die vast komen te zitten op een bepaald punt. Je zou ook kunnen worden aangetrokken tot arrogante, trotse, avontuurlijke, verspillende mensen, of van superieure sociale status die op je neer kijken of proberen te profiteren van hun positie.
Jupiter kan je gevoel voor proporties ondermijnen, teveel vragen van je partner, teveel bieden, verwachtingen hebben die niet passen bij de werkelijkheid. Hoe dan ook, met of zonder risico, Jupiter brengt unieke momenten, waarin je voelt dat de wereld van jou is en dat alles mogelijk is.
Om te profiteren van de goede kant van dingen en ongemakken tot een minimum te beperken, moet je helder blijven. Als je in een relatie zit die verstikt of vrijheid beperkt, helpt Jupiter‘s transit je met het breken van deze ketens.
Verder heb je dit jaar te maken met Mercurius in zijn retrograde cyclus in je relatiehuis tussen 30 juli en 7 oktober 2016. Dit is een belangrijke periode om te analyseren en revalueren. Het kan vragen om het oplossen van enkele oudere problemen. Dingen kunnen ingewikkeld worden met een Mercurius retrograde tussen 30 augustus en 22 september 2016.
De Zonsverduistering van 1 september 2016 kan de Vissen een grote verrassing of een keerpunt brengen!

Financieel
Voor Vissen is 2016 een belangrijk jaar op het gebied van carrière en positie. Saturnus staat in je carrièrehuis, waar het ook tijdens 2017 zal blijven. Saturnus is een planeet die veel verantwoordelijkheid op je schouders legt en moeilijke taken geeft die ernst, zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen eisen. Het overbelast je en dwingt je om hard te werken, maar de prestaties en lof uitingen zullen ook niet uitblijven.
Je zou het gevoel kunnen hebben dat je keer op keer stagneert, dat de dingen moeilijk te bewegen zijn, dat je niet zelfstandig genoeg je projecten in gang hebt gezet, of dat meerderen je niet genoeg waarderen. Om door te gaan moet je stap voor stap, in de richting van het bereiken van je doelen gaan. Het is geen gemakkelijk jaar en om er doorheen te komen vergt het veel discipline en vastberadenheid.
Dingen kunnen meer dynamisch worden maar ook meer incidenten brengen tijdens de eerste 9 maanden van 2016, wanneer Mars in retrograde cyclus heen en weer gaat tussen twee huizen. Eén is je carrièrehuis (maart-mei en augustus-september 2016), en het andere huis is die van studies, cultuur, reizen en langeafstand relaties (januari-februari en juni-juli 2016).
Mars versnelt je, geeft je het verlangen om te handelen, genereert initiatief en efficiëntie. De strijdlustige en competitieve geest kan een nieuwe carrière starten, maar het kan ook leiden tot kritieke situaties op de weg, vooral in de tijd dat Mars in feite retrograde loopt (17 april – 30 juni 2016).
Aan de andere kant, is Mars de traditionele heerser van je huis van waarde en bezit. Gezien de dwingende manier waarop hij zich opdringt in je carrièrehuis, kan het ook tot een toename van inkomen leiden!
De retrograde beweging van Mars nodigt uit tot analyse, het identificeren van problemen en het nemen van beslissingen. Soms eindigt het in gewijzigde plannen.
De driehoek tussen Saturnus in je carrièrehuis en Uranus in je huis van geld, is voorstander van een aantal wijzigingen, zeer waarschijnlijk een reorganisatie bedoelt om je werk lucratiever te maken. Hoewel het een moeilijke weg zal zijn, heb je grote kans om te slagen en tijdens het laatste kwartaal van 2016 zou je eigenlijk een positieve wending moeten zien, met betrekking tot de professionele kant en/of financieel gewin.


Naar boven

This entry was posted in Geen categorie.
test