Dit is wat jouw sterrenbeeld nodig heeft in een soulmate

intro-sterrenbeeld-soulmate-Gift-Avenue

 

RAM
Jij hebt een soulmate nodig die tegen je in kan gaan en je uitdaagt. Je hebt niet iemand nodig die passief toekijkt terwijl je roekeloze beslissingen neemt. Je hebt iemand nodig die hetzelfde in het leven staat en overal voor in is. Jouw soulmate moet een echte partner zijn, iemand die je zal aanmoedigen om te groeien. Je wilt niet naar hun niveau dalen, maar samen omhoog gaan.

STIER
Eerlijk gezegd heb jij een soulmate nodig die het vuur onder je kont aansteekt 😉 Je hebt de neiging zelfgenoegzaam te zijn en hebt er geen problemen mee om dingen te houden zoals ze zijn, maar uiteindelijk is dat niet goed voor je. Je hebt een soulmate nodig die je helemaal begrijpt en je potentieel ziet, zelfs wanneer jij dit niet ziet. Misschien ben je gelukkig met de baan die je al 20 jaar hebt, maar je soulmate ziet grotere dingen voor je!

TWEELINGEN
Je hebt een soulmate nodig die je zal aarden. Je hebt zoveel plannen en ideeën dat het moeilijk is om je op één ding te concentreren. Je hebt iemand nodig die je stabiliteit biedt en zonder zorgen je gang laat gaan op creatief vlak. Je soulmate is je rots en geeft je een fijne basis zodat jij je veilig genoeg voelt om te ontwikkelen.

KREEFT
Wat jij nodig hebt in een soulmate is iemand waarmee je op elk moment je emoties kunt delen en iemand die je niet zal veroordelen. Het moet je beste vriend(in) zijn, de belangrijkste persoon in je leven, je therapeut en je mentor…allemaal in één persoon. Ze zijn er voor je om met een medelevend hart je te leiden.

LEEUW
Je hebt een soulmate nodig waarbij jij je masker af kunt doen en je ware zelf kunt laten zien, het masker wat je voor iedereen opzet. Het grootste deel van de tijd heb je geen probleem om het zeer vermakelijke middelpunt van de belangstelling te zijn, hoewel je wel enige druk voelt om je beste zelf te zijn in de buurt van mensen. Maar je soulmate ziet de echte jij en accepteert dat je niet perfect bent. Ze accepteren dat je ook maar een mens bent 😉 en dat de enige persoon die je iets schuldig bent jezelf is.

MAAGD
Je hebt een soulmate nodig om jezelf te accepteren en lief te hebben. Je bent extra streng voor jezelf vanwege fouten en tekortkomingen (die we allemaal hebben). Dus heb je iemand nodig die je kan laten zien hoe waardevol en lief je bent en hoe onzeker zijn alleen maar een verspilling van energie is.

 

break-sterrenbeeld-soulmate-Gift-Avenue
WEEGSCHAAL
Je hebt een soulmate nodig die je helpt te waarderen om tijd alleen door te brengen. Je vindt het altijd leuk om mensen om je heen te hebben, dus wanneer je met iemand in aanraking komt kun je soms aanhankelijk en behoeftig worden. Je soulmate laat je zien dat je genoeg bent en dat alleen zijn net zo plezierig en bevredigend kan zijn als de hele tijd mensen om je heen. Hierdoor word je zelfstandiger en onafhankelijker.

SCHORPIOEN
Het belangrijkste wat je nodig hebt in een soulmate is iemand die je kunt vertrouwen. Je vertrouwt mensen niet makkelijk en dat doet je pijn. Je bent bang dat als je een fout maakt en iemand toestaat om te zien wie je werkelijk bent, hij/zij je zal afwijzen. Je hebt iemand nodig die je het gevoel geeft dat het de moeite waard is om een kans te wagen en je hart te openen. Hoewel je een sterk persoon bent heb je iemand nodig die je helpt je kracht te erkennen.

BOOGSCHUTTER
Jij hebt een soulmate nodig die flexibel is en niet bang is voor verandering maar er juist van geniet. Je wilt niet iemand die nooit iets doet of nergens naar toe wil, daar heb jij geen geduld voor! Je hebt iemand nodig die je reislust waardeert en deelt. Je hebt een soulmate nodig die ook naar avontuur hunkert en dol is op nieuwe ervaringen.

STEENBOK
Je hebt een soulmate nodig die de ware jij kan zien. Je kunt overkomen als voorspelbaar, conservatief en stug maar de waarheid is dat je nog zoveel meer bent dan dat. Er borrelt flink wat onder je oppervlakte en je hebt iemand nodig die de tijd neemt om je te leren kennen en waarderen. Wanneer je iemand aan je zijde hebt kun je wat losser worden en je wereld verbreden.

WATERMAN
Je hebt een soulmate nodig die je ideeën ook irrationeel en dwaas vindt, maar je desondanks toch steunt. Ook wanneer andere mensen vinden dat je bizar bezig bent. Je ideale soulmate is je voorstander en blijft je steunen zelfs wanneer iedereen aan je twijfelt!

VISSEN
Je hebt een soulmate nodig die je steunt en inspireert. Wanneer je met iemand in contact kunt komen op een diep emotioneel niveau, kun jij jezelf creatief uitdrukken en heb je een positievere mentaliteit. Je hebt namelijk de neiging om je in negatieve gevoelens te wikkelen wanneer jij je alleen voelt.

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test