Dit is zijn relatie ‘stijl’ gebaseerd op zijn sterrenbeeld

Zou je ook niet willen dat je een kristallen bol had om daarin te zien hoe je relatie gaat verlopen? Hoewel het je niet alles zal vertellen kàn het sterrenbeeld van je lover veel onthullen over hoe hij bijvoorbeeld tussen de lakens is en hoe hij zich gedraagt op dates. 😉 Handig om te weten toch!?
En zit je in een serieuze relatie dan kan je ook de voor- en nadelen ontdekken van een bepaald sterrenbeeld. Kijk maar eens mee.

intro-Gift-Avenue-(2)

RAM
Hij is een warmbloedige jager! Wanneer hij geïnteresseerd is in jou, dan zal je dat echt wel weten. Hij komt volle kracht op je af, want zo is hij met alles (werk, leven èn in bed!). Hij heeft een sterke seksuele begeerte en weet wat hij wil! Seks lijkt haast wel atletisch. Hij leert je waarschijnlijk ook nog een ding of twee. Hou je vast! Het wordt een wilde rit. 😉

Voordelen: Hij is spannend, gepassioneerd en je weet nooit wat je met hem kunt verwachten.
Nadelen: Hij is meer gericht op zichzelf dan op vrijwel iets anders, hij zou zomaar je verjaardag kunnen vergeten of een belangrijke gebeurtenis.

STIER
Ik hoop dat je van eten houdt! Daten met een Stier draait om eten en drinken, en intense sensualiteit. Deze man houdt ervan om alles aan te raken! De seks is vurig en fysiek. Hij houdt van de natuur, dieren, en je familie! Maar verwacht niet dat hij alles samen met je doet. Hij is niet zo dol op het proberen van nieuwe dingen of dingen waarbij je teveel moet bewegen 😉 (hoewel dat ook weer per persoon verschilt).

Voordelen: Deze man is super erotisch en romantisch! En hij kan KOKEN als geen ander. 😉
Nadelen: Hij is een beetje lui af en toe en houdt vast aan zijn gewoontes! Probeer hem niet te overtuigen want dat gaat je niet lukken.

TWEELINGEN
tweelingen-Gift-AvenueElke date met deze fun loving man zal anders zijn, en levendig! Films, dansen, spelletjes avond in de kroeg en dat allemaal op een donderdag. 😉 Dus ja, als je in bent voor een avontuur (en niet alleen tijdens jullie dates) dan is dit jouw man. Seksueel handelt deze man als een concert pianist en ‘moves like Beckham‘ 🙂 Phoeeee!

Voordelen: Je zal je nooit vervelen met deze man en hij zal jou altijd blijven entertainen.
Nadelen: Hij kan zeer spraakzaam zijn en soms heeft hij de aandachtsboog van een fruitvlieg.

KREEFT
Daten met een Kreeft is een beetje alsof je in een achtbaan zit. Ze zijn een beetje humeurig. Dus je moet zeker van jezelf zijn, wanneer je met hem omgaat! Zijn humeur heeft meestal niets te maken met zijn partner, hij is gewoon vaak overweldigd door de wereld en heeft het nodig om zich terug te trekken. Maar dat terzijde is hij een geweldige date als je op zoek bent naar vastigheid. Kreeften willen het liefst in een lange relatie zitten, hij heeft wel veel geruststelling nodig dat jij dat ook zo ziet. Op seksueel gebied zal hij op de eerste plaats aan jouw behoeften denken en hij vindt het ook niet erg als jij de leiding neemt.

Voordelen: Hij is dol op knuffelen, kan goed luisteren en zorgt voor je wanneer jij ziek bent.
Nadelen: Zijn emotionaliteit kan grenzen aan humeurigheid.

LEEUW
Deze mannen worden over het algemeen beschouwd als de ‘king of the jungle‘ (tenminste in hun hoofd wel). Seksueel kunnen ze gemotiveerd zijn om de beste van allemaal te zijn òf ze nemen aan dat ze dat al zijn en doen niet teveel moeite. Meestal echter, zijn ze superleuk om mee om te gaan en vaak blijven jullie ook vrienden als het over zou gaan.

Voordelen: Hij is liefdevol, trouw, vrijgevig en zal je overladen met complimenten.
Nadelen: Hij kan arrogant zijn, egocentrisch en overdreven bezig zijn met zijn uiterlijk (vooral zijn haar). Ook is hij waarschijnlijk zo koppig als de dag lang is. 😉

MAAGD
Dit mag dan niet het meest demonstratieve teken zijn, Maagd is waarschijnlijk wel de meest georganiseerde vent waarmee jij ooit zal daten! En hé, netheid telt wanneer je samenwoont. Met complimenten strooit hij niet makkelijk, maar als hij dat doet dan weet je dat ze oprecht zijn. Hij zal je nooit in verlegenheid brengen met slordige kleding of slechte tafelmanieren. In bed zal hij niet de meest originele lover zijn, maar hij weet de klus altijd te klaren. 😉

Voordelen: Hij is goed verzorgd en zal alle planning van dates en vakanties op zich nemen (luie dames line up!!!!) Hij weet je koffer zo in te pakken dat er nog minstens 4 outfits bij kunnen.
Nadelen: Hij is een beetje onzeker en verlegen.

WEEGSCHAAL
Deze mannen staan erom bekend dat ze relatie georiënteerd zijn. Ze spelen vaak de vredesstichter! Maar laat je hierdoor niet misleiden. Weegschalen houden er ook van om in control te zijn en ze hebben een bijzondere gave voor het krijgen van hun zin door hun charme te gebruiken èn het griezelige vermogen te doen alsof het allemaal jouw idee was. Toch, ze kleden zich goed en presenteren zich nog beter. 😉

Voordelen: Hij is romantisch en koopt de beste cadeautjes.
Nadelen: Hij kan geobsedeerd zijn door zijn uiterlijk en is een onverbeterlijke flirt die soms wat moeite heeft met vastigheid. Je bent gewaarschuwd. 😉

SCHORPIOEN
Als je op zoek bent naar passie, date dan een Schorpioen! Deze mannen zijn diepe, intense, mysterieuze en zeer seksuele wezens. Probeer niet om geheimen uit hem te wringen! In het leven is het bij hem alles of niets, en hij heeft ook een kinky kant. 😉

Voordelen: Hij kan je het gevoel geven dat je het centrum van het universum bent.
Nadelen: Hij zal zijn mening nooit bijstellen. Ook heeft hij de neiging tot intense jaloezie. Als iemand hem iets verkeerds heeft aangedaan zal hij voor altijd wrok koesteren tegen die persoon.

BOOGSCHUTTER
Hij is vrolijk, atletisch, een buitenmens en gewoon leuk om mee om te gaan. Met hem zou je elke dag wel op date willen! Maar hij kan je meer behandelen als een vriendin dan als een lover, dus daar moet je aan wennen. Hij doet dat niet expres, het is gewoon zijn open-minded manier van doen. En zorg er ook voor dat je paspoort nog geldig is, deze globetrotter kan moeilijk bij te houden zijn.

Voordelen: Hij is grappig, open-minded en houdt niet van drama. Hij is een gepassioneerde lover en zal je beste vriend zijn.
Nadelen: Hij is niet zo emotioneel en kan moeilijk beslissingen nemen voor nu en de toekomst. Zijn brutale eerlijkheid kan soms hard overkomen.

STEENBOK
Deze mannen zijn solide, stabiel en zijn in staat om grote hoogtes te bereiken dankzij hun inspanningen. Het is niet zo dat je persé op hem kunt rekenen qua opwinding in jullie relatie, ze hebben vaak een vreemde soort ouderwetse kwaliteit bij zich. Soms is dat een goed ding, maar het kan ook een doorn in het oog zijn soms.

Voordelen: Hij breekt nooit een belofte, is serieus in een relatie en verwent zijn dates met luxe.
Nadelen: Hij is de volmaakte workaholic en kan geobsedeerd zijn door zijn bankrekening.

WATERMAN
waterman-Gift-AvenueDeze onvoorspelbare vrije geest is totaal origineel! Het enige wat je kan verwachten met hem is het onverwachte! Er is geen typische date met deze man en op seksueel gebied is hij eigenzinnig maar leuk.

Voordelen: Hij is spannend en inventief, en zal je meer leren dan je ooit hebt geweten hebt.
Nadelen: Je kan een beetje beschaamd zijn als je ziet wat hij aan heeft als hij voor het eerst je ouders ontmoet, je weet niet altijd waar je staat met hem. Er kan een andere vrouw zijn, vrouwen of mannen.. dus hou de communicatie levendig met deze man.

VISSEN
Deze man is gevoelig en alles wat hij voelt, voelt hij ook tot op zijn bot! Als hij verliefd is dan wordt hij een dichter van nature. Maar hij hunkert ook naar tijd alleen en kan zich soms totaal afzonderen van alles en iedereen.

Voordelen: Hij is heel gevoelig en niet bang om zijn emoties te delen.
Nadelen: Hij kan ook humeurig zijn. De keerzijde kan zijn obsessieve aard zijn, hij kan soms wel 100 berichtjes op een dag naar je sturen en het volgende moment kan hij zich afsluiten.

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test