Horoscoop september 2017

Hoe staan de sterren? Wordt september een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat september astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

 

maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Gelegen in Maagd (tot 22 september 2017) krijg je van de stralende Zon briljantheid, vitaliteit en meer zichtbaarheid. Het laat je opvallen, en zet je in gunstige situaties.

Mars, die op 5 september in de Maagd komt, staat bekend om zijn passie en brandende wensen. Met andere woorden, er staat niets in je weg als je op de verleiderstour wilt gaan en de energie die je uitstoot maakt je erg sexy.

Je hebt meer durf en bent meer uitgaand dan gewoonlijk, dus het is makkelijker om de eerste stap te zetten of om zelfs een verrassingsaanval te starten. Wees echter voorzichtig met de keuzes die je in september 2017 maakt: idealiseer voor niet je betere helft!

De ware voldoening komt tijdens het laatste deel van de maand, als Venus – planeet van liefde en sensualiteit – op 20 september het teken Maagd ingaat.

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 weegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Voor de Weegschalen komt september 2017 met goede en minder geode dingen voor hun liefdesleven.

Het goede is gerelateerd aan de aanwezigheid van Venus, de planeet van de liefde, die in een gelukshuis staat gedurende de eerste helft van September 2017. Vanuit dit huis maakt Venus vriendelijke verbindingen met Jupiter – De Grote Weldoener – en Saturnus, heerser van Weegschaal’s huis van passie en erotiek.

De combo helpt vooral Weegschalen die op zoek zijn naar plezier; het is een goede tijd voor flirts en affaires. Het is helemaal goed voor liefdes die geen “sociaal” contract of verantwoordelijkheid hebben.

Met betrekking tot serieuze relaties zegt de positie van Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – vanuit het 12e huis dat je te maken kunt krijgen met gevoelens van alleen zijn, teleurstelling, blokkades of andere onaangenaamheden.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

 

September 2017 is gunstig voor met name relaties!

Venus – planeet van de liefde en heerser van Schorpioen’s huis van koppels – ligt in jouw carrière- en prestigesector, en doet het niet voor minder. Je voelt je aangetrokken tot mensen van status, of die beroemd zijn of diegene met bijzondere kwaliteiten of verdiensten. En als ze jou in je eigen sociale of professionele ambities kunnen ondersteunen, des te beter.

Als je al een relatie hebt, kun je meer verwachtingen van die persoon krijgen, je wilt ze vooruit zien gaan of succes hebben. En dat kan gewoon gebeuren!

Het is een periode waarin het voor jou vooral belangrijk lijkt te zijn, hoe je relatie je sociaal je verder kan helpen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Mercurius – heerser van Boogschutter’s huis van koppels – hervat zijn directe beweging op 5 september 2017. Het is een keerpunt in een 3 maanden lange cyclus (juli, augustus, september), waarbij de relaties van de Boogschutters op de één of andere manier verband houden met sociaal -professionele status en/of ver weg plaatsen, studies of spirituele reizen.

Deze 3 maanden periode is bedoeld om de vele aspecten van liefde of huwelijk te analyseren, met name door middel van sociale banden of mentale compatibiliteit.

Maar het kan ook gaan over een gezamenlijke inspanning van het koppel gericht op professionele verbetering of het verkennen van nieuwe grenzen: geografisch of intellectueel/cultureel.

Venus – planeet van de liefde – bevestigt deze mogelijkheden.

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

Het liefdesleven van Steenbokken gaat meer over diepte dan uiterlijke gebeurtenissen in september 2017.

Venus – planeet van de liefde – staat in Steenbok’s achtste huis gedurende de eerste helft van september. Deze plaatsing van Venus kan invloed hebben op de psychologie van het koppel, taboe onderwerpen, onderzoeken in verband met je partner, of de mysteries en angsten van de liefde.

In een meer pragmatische noot zou de aanwezigheid van Venus in het 8e huis de gezamenlijke financiën, investeringen, cadeaus, erfenissen of leningen kunnen benadrukken om goederen te delen.

De Maan – heerser van Steenbok’s huis van koppels – verhoogt je kansen op liefde tussen 9 en 11 september, wanneer het in het huis van erotiek is, en op 14-15 september wanneer het door het huis van koppels loopt, om tussen de 20e en 22e dicht bij De Grote Weldoener Jupiter uit te komen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Na een wat meer bewogen maand, kan je nu van een harmonieus liefdesleven genieten, omdat Venus tot 20 september 2017 in Waterman’s huis van koppels is.

Het leven als koppel is aangenaam, amoureuze aanbiedingen zijn er in overvloed, je kracht van verleiding groeit en liefde vindt gemakkelijker je weg.

Ook is de doorgang van Venus door je huis van koppels nu belangrijker, omdat Venus positieve aspecten maakt met Saturnus – traditionele heerser van de Waterman – en met Jupiter – De Grote Weldoener. De configuratie spreekt van een groot emotioneel evenement of een grote prestatie voor het koppel.

Het is ook relevant dat Mercurius – heerser van Waterman’s huis van liefde en seks – zijn directe beweging in het huis van koppels hervat.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

September 2017 heeft sterke emotionele verbindingen, die je sociale leven, samenwerkingen, huwelijk of liefdesleven markeren.

Door Vissen’s huis van koppels loopt de Zon (tot 22 september), Mars (vanaf de 5e), Mercurius (tussen de 8e en 30e) en Venus (na de 20e). Dit zorgt voor veel boosheid die veel dynamiek oplevert, veel passie, snel en beslissend optreden, en het kiezen tussen meerdere opties. In het algemeen, levert deze maand opmerkelijke gebeurtenissen, door middel van betekenis of intensiteit.

De periode brengt je wel de wind in je zeilen, nieuwe kracht of vernieuwing.

Het is interessant dat Mercurius – heerser van Vissen’s van relaties – op 5 september 2017 de directe beweging hervat in jouw huis van verantwoordelijkheden, precies waar de zonsverduistering van 21 augustus plaatsvond, waarbij het liefdesleven van Vissen werd verbonden met werk of verantwoordelijkheden.

.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

Op het gebied van de liefde is september voor de Rammen de beste maand van 2017.

Tijdens de eerste helft is Jupiter – De Grote Weldoener – in Ram’s huis van koppels, en Venus – heerser van het huis van koppels – ligt in het huis van erotiek en passie. En als de Zon onder de horizon ligt (dwz ’s avonds en ’s nachts), is er tussen Jupiter en Venus een extra gunstige verbinding gaande.

Venus maakt ook een samenwerkingsverband met de Noordelijke Maansknoop, wat aangeeft dat er iets onvergetelijk kan gebeuren – iets heel zinvols.

Tijdens het laatste deel van september 2017 bereiken de Zon en Jupiter het huis van koppels van de Ram, en deze combo is ook weer veelbelovend, en brengt belangrijke, gelukkige gebeurtenissen.

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


stier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

September 2017 beloofd een maand te worden die vol is van dorst naar het leven, liefde en erotiek.

Het huis van liefde, genot en seksualiteit van de Stier wordt namelijk overspoeld door de energie van de Zon, Mars, Mercurius en Venus. De Zon straalt vitaliteit, warmte en briljantheid uit. Mars is vol verlangen en brandende passie. Venus regelt de sensualiteit en de kunst van verleiding. En Mercurius is de werkelijke heerser van het betreffende huis.

Bovendien is Mercurius erg sterk, tijdens de eerste helft van de maand, als die zijn directe beweging hervat op 5 september 2017.

Het is een fantastische tijd voor het verkennen van seksualiteit en het uitleven van je fantasieën, het brengt kansen en creëert een klimaat om verliefd te worden.

Wees voorzichtig met voor wie je valt, want er is ook een aanzienlijk risico op zelfbedrog!

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

Jupiter staat achter je in september 2017 als het gaat om liefde en relaties, maar werkt ook nauw samen met Saturnus. Het stimuleert daarom meer de stabiele verbindingen dan zorgeloze flirts.

Door het delen van verantwoordelijkheden, kunnen jij en je betere helft, gezamenlijk zaken bereiken die de lange termijn beïnvloeden. In september 2017 lijkt je interesse uit te gaan naar huizen en bezittingen, en dit wordt des te belangrijker vanwege de Zon en Mars, en op een bepaald moment ook Venus, wat de Tweeling’s heerser is van het huis van koppels.

Voor degenen die single zijn of op zoek zijn naar “iets makkelijks”, houd er rekening mee dat liefde die niet door serieuze bedoelingen wordt ondersteund, niet veel voldoening geeft en zelfs complicaties kan veroorzaken – vooral in het tweede deel van de maand.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

De verbinding van Saturnus – heerser van Kreeft’s huis van koppels – met Venus – planeet van liefde, geluk en harmonie – brengt een gunstige invloed in de eerste helft van september 2017. Deze invloed wordt actiever verder in september en wijst op relatie gerelateerde prestaties in combinatie met geld en/of het vervullen van een taak of verantwoordelijkheid.

Mars, heerser van Kreeft’s huis van liefde en seksualiteit, is in een positie die spreekt van liefde die sterk verbonden is met communicatie (face to face, via telefoon, messaging enzovoort), reizen of een intellectuele achtervolging.

Het is ook mogelijk dat je fluctuerende gevoelens hebt, zelfs tegelijkertijd een interesse krijgt in twee mensen.

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Tijdens de eerste helft heb je Venus aan je kant, de planeet van liefde en harmonie, die tot 20 september 2017 in het teken Leeuw staat. Deze positie van Venus brengt veel geluk, omdat het je charme en kracht van verleiding verhoogt, je een sensuele aura geeft en kansen voor liefde brengt.

Venus, die door het teken Leeuw reist, vormt twee gunstige aspecten: één met Saturnus, heerser van Leeuw’s huis van koppels, en één met Jupiter, heerser van het huis van liefde en erotiek. Het is een zeldzame combo die vol prachtige mogelijkheden is, waardoor er vervulling en geluk kan worden gebracht.

Aan de andere kant, heb je tussen 5 en 22 september 2017 te maken met de Zon – heerser van de Leeuw – die samenkomt met de brandende en passievolle Mars.

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 

This entry was posted in Geen categorie.
test