Horoscoop oktober 2017

Hoe staan de sterren? Wordt oktober een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat oktober astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissenweegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Het eerste deel van oktober 2017 brengt je niet veel tevredenheid over je liefdesleven. Venus – de planeet van de liefde – en Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – bevinden zich in een inactief gebied, die lastig kan voelen en soms misleidend kan zijn.

Het zou niet verrassend zijn als je om een of andere reden boos of gefrustreerd raakt, maar het zou ook niet verrassend zijn om een geheime liefde, mysterieuze of zelfs verboden liefde te ervaren.

Vanaf ongeveer het midden van de maand veranderen dingen. Op 14 oktober 2017 komt Venus in Weegschaal, waardoor je charme en kracht van verleiding worden verhoogt, en dingen harmonieus en sensueel worden.

Op 22 oktober komt Mars ook in Weegschaal, zodat de laatste dagen van de maand echt gunstig zijn voor liefde en passie.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

Oktober brengt een belangrijke gebeurtenis mee: Jupiter – heerser van Schorpioen’s huis van liefde en erotiek – komt op 10 oktober 2017 in Schorpioen en blijft daar tot november 2018.

Deze positie spreekt van een verhoogd libido, een verhoogde romantische gevoeligheid en een significante kans dat je verliefd wordt. In sommige gevallen kan het wijzen op verhoogde vruchtbaarheid of grotere interesse voor kinderen. Hoe dan ook, liefde en seksualiteit – en alles wat daarmee verband houdt – wordt de belangrijkste focus.

Verder zijn in oktober 2017, de dingen enigszins duister. Venus – heerser van het relatiehuis van Schorpioen – is in een dynamisch en gepassioneerd stemming in het eerste deel van de maand, maar gaat later in een inactieve, zo niet-bedompen stemming.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Oktober 2017 is genereus voor de Boogschutters als het gaat om zaken van het hart. Venus – de planeet van de liefde – en Mars – heerser van het Boogschutter’s huis van erotiek – bevinden zich in sterke posities die vrijheid geven om te handelen. Mercurius – heerser van het relatiehuis – is in de eerste helft van de maand in een weldadig huis en is in de tweede helft van de maand in samenwerking met een weldadige planeet.

Het totale plaatje van oktober is zeker niet kalm en vol harmonie, maar dynamisch, uitdagend en met veranderingen van sfeer. Wat je in gedachte moet houden is dat op de een of andere manier dingen in jouw voordeel gaan werken.

Een ander kenmerk van oktober 2017 is dat de relaties van de Boogschutters een link krijgen met de samenleving, en met zichtbaarheid. Misschien kruisen ze carrièrepaden of worden ze geholpen door gebeurtenissen bij te wonen waar er veel mensen zijn.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

Tijdens het eerste deel van oktober 2017 is Venus – heerser van het huis van liefde en seksualiteit van de Steenbok – dichtbij Mars om zijn warme energie en passie te vangen. De brandende aandrijving kan gerelateerd zijn aan een reis, een lange afstand, studie, cultuur of spirituele waarden.

In het tweede deel van de maand is er een merkbare aansluiting op persoonlijke en professionele interesses, van liefde en beruchte.

Een belangrijke gebeurtenis in oktober is dat van het moment dat Jupiter het 11de huis van Steenbok binnentreedt, een gelukshuis dat bevordert om te socialiseren en romantische kansen op je weg kan brengen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Het eerste deel van oktober 2017 is lastiger met betrekking tot je liefdesleven: Venus – de planeet van de liefde – komt samen met Mars, in een onvriendelijk huis en maakt een moeizame verbinding met Saturnus – heerser van Waterman.

De Zon – heerser van Waterman’s huis van koppels – staat ook in een verzwakte positie, dus die kan dit niet echt oplossen. Evenmin kan Mercurius dit, heerser van Waterman’s huis van passie en erotiek, omdat het ook niet zo sterk staat in het eerste deel van de maand. Dus dingen gaan vrij langzaam en er zijn zorgen over mogelijke problemen in je liefdesleven.

Maar na 17 oktober stap je in een nieuw tijdperk: Mercurius verandert van teken en maakt een opmars naar een samenkomst met Jupiter – De Grote Weldoener – en op 23e volgt de Zon. Dus het laatste deel van de maand komt met gelukkige gebeurtenissen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

Met Venus en Mars in Vissen’s huis van koppels, heb je in het eerste deel van oktober sterke gevoelens en impulsen en ben je geneigd om je bestaan op jouw betere helft te concentreren. Maar de voldoening komt niet overeen met je inspanningen, omdat Venus en Mars een gespannen verhouding met Saturnus hebben. Dit brengt namelijk terugslag, vertraging en onplezierige dingen.

Mercurius – heerser van Vissen’s huis van koppels – doet het ook niet goed tijdens het eerste deel van de maand, omdat het twijfelachtig staat.

De atmosfeer ontbindt na 17 oktober 2017, wanneer Mercurius van teken verandert. Bovendien maakt Mercurius op 18 oktober een prachtige samenkomst met Jupiter – De Grote Weldoener – die de weg opent voor een prestatie in een partnerschap of een ander gelukkige gebeurtenis.

De 20ste kan ook goed nieuws brengen, omdat de Maan – heerser van Vissen’s huis van liefde – een samenwerkingsverband aangaat met Mercurius en Jupiter.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

Op 10 oktober 2017 verlaat Jupiter Ram’s huis van koppels, na een verblijf van meer dan een jaar. Dingen beginnen zich langzaam te vestigen en weer normaal te worden. Maar tot dan is er nog ruimte voor flink wat actie!

Tijdens de eerste helft van oktober staan in Ram’s huis van koppels Jupiter, de Zon en Mercurius. De Zon blijft hier tot de 23e, en Mercurius tot de 17e. Op 14 oktober komt Venus hier, en op 22 maart Mars.

Er is dus veel opwinding in je huis van koppels, temeer omdat in oktober de heerser van dit huis – Venus – samenkomt met Mars. Dit betekent uitdagingen, veranderingen, intense uitbarstingen, en misschien zelfs gevechten. Het is allemaal spannend maar ook vermoeiend.

Harmonie en geluk in de liefde zijn vooral de focus tussen 14 en 22 oktober.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


stier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

Oktober 2017 brengt Stieren goed nieuws – heel goed nieuws, in feite.

Op 10 juli maakt Jupiter – de Grotere Weldoener – een triomfantelijke toegang in Stier’s huis van het werk, waar het tot november 2018 zal blijven. Je bent in voor een jaar van uitbreiding en het opbloeien van je persoonlijke leven en geluk.

De eerste tekenen van Jupiters welwillendheid zouden zelfs al tijdens de laatste week van oktober 2017 zichtbaar kunnen zijn, wanneer je van een prachtige Zon-Jupiter-combinatie profiteert in Stier’s huis van koppels, die spreekt van een gelukkig event, een bijzondere prestatie of kans.

Maar ook tijdens de eerste helft gaat het niet slecht. Dan brengt de samenkomst van Venus en Mars in Stier’s huis van de liefde je seksuele vaardigheid, intense erotische activiteit, romantiek, passie en avontuur.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

In oktober 2017 vertrekt Jupiter uit Tweeling’s huis van erotiek, waar het voor meer dan een jaar heeft gestaan, beginnend september vorig jaar. Maar je huis van erotiek is deze maand nog steeds goed vertegenwoordigd, omdat het door de Zon, Mercurius, Venus en Mars wordt bezocht.

Dus je hebt dezelfde eetlust voor liefde, seks en nieuwe amoureuze ervaringen. De periode zit vol kansen, maar kan ook onstabiel zijn of veranderen.

Wees voorzichtig hoe je met de verleiding, impulsen en mogelijkheden van oktober 2017 omgaat! Als je de verkeerde beslissingen maakt zal Saturnus – gelegen in Tweeling’s huis van koppels (en nu zonder steun van Jupiter) – tot het einde van het jaar van zich laten horen, totdat het in een ander huis gaat en uiteindelijk vrede brengt.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Vreugde en nog eens vreugde! Op 10 oktober 2017 komt Jupiter – De Grote Weldoener – in Kreeft’s 5de huis, die daar zegt: “LOVE” en waar het voor een jaar en een maand zal blijven. Dit is het huis van genot, passie, avontuur en adrenaline.

Je seksuele bekwaamheid bereikt nieuwe hoogten, en je hart is vol romantiek. De stemming leunt naar liefde en de sterren staan in lijn om het op je weg te brengen.

Vrijwel iedereen die in hun hart ruimte heeft voor liefde, zal onder deze invloed een liefdesverhaal beleven. Het 5e huis spreekt van vrije liefde die bevrijdt is van enige verantwoordelijkheden, en een ontketende manifestatie van gevoelens en erotiek.

De configuratie wordt zeer actief tijdens de tweede helft van oktober, dankzij de prachtige Zon-Jupiter-combinatie.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Liefde is in oktober 2017 geen bijzondere kracht van de Leeuw en nog minder tijdens de eerste helft van de maand.

De heerser van Leeuw’s huis van koppels – Saturnus – maakt een negatief aspect met Mars – planeet van passie en conflicten en verschillende incidenten. Hierdoor gaan de dingen niet altijd zoals je ze zou willen, en als je de situatie pusht of te hard probeert te beïnvloeden, kan het dit zelfs nog erger maken.

Sommige problemen kunnen verband houden met geld of andere waardevolle spullen of misschien kinderen. Het zou het beste zijn om een deel van je ego te bevechten en te onderhandelen, zodat je de gulden middenweg kan vinden, de beste oplossing voor beide partijen.

In oktober 2017 is je beste eigenschap “de dialoog”.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


 

maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Met Mars en Venus gelegen in de Maagd, is het eerste deel van oktober 2017 vol passie en warme romantiek. Liefde en verlangens nemen het over, en elk ander aspect van het leven vormt zich daar rond of gaat op de achtergrond.

De aanwezigheid van Mars en Venus in je teken spreekt van emotionele gebeurtenissen, maar kan ook leiden tot zeer subjectieve beslissingen.

Venus vertrekt uit de Maagd op 14 oktober 2017, van waaruit romantische keuzes (of het belang van het koppel) gestuurd worden naar praktische problemen: geld, waardevolle spullen, investeringen, enzovoort.

Op 10 oktober 2017 komt Jupiter – heerser van Maagd’s huis van relaties – binnen in je 3e huis, die je een periode van bijna een jaar voorspelt waarin intellectuele bezigheden, reizen en communicatie bevoorrecht worden.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 

 

This entry was posted in Geen categorie.
test