Horoscoop mei 2017

Hoe staan de sterren? Wordt mei een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat mei astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissenstier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

Het lijkt erop dat Stieren in mei 2017 andere prioriteiten dan de liefde hebben, en relaties komen even op de achterbank. Of misschien gebeurt er gewoon niets bijzonders, en is de stemming van de relatie soepel en kalm.

Toch kan er nog iets liggen sluimeren, omdat Venus – de planeet van de liefde – niet in een comfortabele positie ligt, wat in het eerste deel van mei 2017 versterkt wordt omdat de heerser van Stier’s huis van liefde ook niet goed staat.

Anderzijds kunnen praktische problemen in de kijker komen, omdat Stier’s heerser van het huis van koppels in het gebied van geld ligt. Jij en je geliefde kunnen geïnteresseerd zijn in zaken, acquisities of toenemend inkomen, of emotionele beslissingen kunnen beïnvloed worden door materiële zorgen (of vice versa).

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

Mei 2017 is vol passie, die makkelijk kan omslaan naar blokkades of conflicten.

In Tweeling’s huis van liefde en erotiek loopt Jupiter, vol met middelen en gretigheid. Maar Jupiter kan niet zo los gaan als het misschien zou willen. Als die dat wel doet, loopt die tegen een muur op omdat Jupiter op slechte voet staat met de heerser van dit huis – Venus.

De gepassioneerde Mars loopt deze maand door het teken Tweeling, vol verlangens maar ook met verontwaardiging. Helaas vormt Mars namelijk deze maand een moeilijk vierkant met de wazige Neptunus, een verbinding die je naar verwarrende of teleurstellende situaties kan leiden. Daarnaast maakt Mars ook nog een lastige oppositie met de stijve Saturnus, gelegen in Tweeling’s huis van koppels.

Dus om een liefdesleven te hebben met zo min mogelijk complicaties, moet je op een duidelijke manier weten te navigeren tussen passie, verleidingen, vallen en obstakels

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Mei 2017 is niet zo’n beste maand voor de Kreeft op het gebied van relaties.

De heerser van Kreef’s huis van koppels en die van het huis van liefde en seksualiteit, staan in moeilijke posities. Het algemene gevoel kan frustratie of benauwdheid zijn.

Misschien gebeurt er niets, maar je verwachtingen zullen moeilijk worden vervuld. Of misschien gaat je relatie om objectieve redenen door een moeilijke tijd. Of het grote aantal verantwoordelijkheden (met name professionele), laten je niet veel tijd voor een harmonieuze relatie.

Maar toch zullen nog steeds de dagen rond de volle maan (9-11 mei 2017), vol zijn van emotie en passie. Deze dagen kunnen de Kreeft ook een belangrijke gebeurtenis brengen op het gebied van liefde of erotiek.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Mei 2017 is de laatste maand van een periode waarin Leeuw’s amoureuze verwachtingen gericht zijn op een grotere horizon (vanuit een geografisch, cultureel of spiritueel oogpunt).

Als het nog niet duidelijk is geworden dan wordt het waarschijnlijk in de komende weken (mei 2017 en eerste week van juni) duidelijk dat een geliefde voor jou niet alleen het onderwerp is van een fysiek verlangen of iemand om verantwoordelijkheden mee te delen, maar ook om mee op reis te gaan, de wereld te ontdekken op plaatsen en beschavingen, of geestelijk op het gebied van ideeën en principes.

De ingrediënten die een al bestaande relatie kunnen versterken, zijn communicatie en het delen van informatie en gedachten op een niveau dat buiten het dagelijkse leven ligt.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 


maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Mei 2017 is een pragmatische maand voor maagden; een periode waarin de bezorgdheid binnen de koppels grotendeels verband houdt met geld of materiële zaken.

Er is niet veel tijd voor romantiek. Er zijn namelijk veel problemen op te lossen, en niet alleen financieel, maar ook professioneel en thuis gerelateerd (huis, familie). Je gaat door een periode waarin je de productiviteit, de efficiëntie en de verantwoordelijkheid van je wederhelft op prijs stelt. Je voelt de noodzaak om te vertrouwen op solide, specifieke dingen.

Ook als je liefdesleven door een warmere tijd gaat, heb je de neiging om je zorgen te maken, te analyseren of je geliefde te testen of grondig te onderzoeken. Het is moeilijk om je deze maand te ontspannen en op je gemak te zijn.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 weegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Venus – heerser van Weegschaal – loopt door Weegschaal’s huis van koppels, nog na-sluimerend van zijn retrograde heen en weer gang (die op 3 januari begon in Vissen). Tijdens die periode kun je te maken hebben gekregen met enkele problemen op het gebied van de liefde, waardoor dingen nu duidelijk zijn geworden.

Venus maakt een lastige verbinding met Pluto (19 mei), een gespannen oppositie met Saturnus (25 mei) en gaat dan door naar een soepele connectie met Saturnus (1 juni) en Uranus (3 juni). Hierdoor ga je door een reeks van uitdagingen die de neiging hebben om dingen op de goede weg te zetten, en ieder geval iets nieuws of een verandering te brengen.

Maar het proces is daarmee nog niet compleet, omdat Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – nog tot en met juli door zijn eigen uitdagingen moet gaan.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

Venus, de planeet van de liefde en heerser van Schorpioen’s huis van koppels, is in zijn laatste na-sluimer fase nadat het zijn retrograde (heen en weer) gang heeft gehad. Mei 2017 wordt daarom de laatste maand waarin je beperkingen kunt ervaren vanwege de aanwezigheid van Venus in Schorpioen’s huis van werk, ziektes en verplichtingen. Vanaf juni kan Venus weer vrij rondlopen en je veel geluk brengen.

Maar tot die tijd zijn dingen ingewikkelder. Oplossingen zijn in het zicht (vooral via communicatie), maar ook een reeks beproevingen die je als koppel moet doorbreken vanwege een partner of beiden die te maken krijgen met externe factoren (zoals professionele, financiële of gezondheid problemen).

De verbinding tussen de Zon en Pluto voorziet een proces van transformatie of verfijning als koppel, dat de relatie uiteindelijk zal baten.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Mei 2017 is intens wat betreft het liefdesleven van de Boogschutters. Het eerste deel van de maand is zelfs super intensief!

Venus – planeet van de liefde – ligt in Boogschutter’s huis van erotiek, en Mars – Planeet van de lust – is in Boogschutter’s huis van koppels. Zeer gepassioneerd, creëert deze combo de perfecte achtergrond voor een nieuwe liefde of voor sommige wilde nachten (of beide).

Daarnaast hervat op 3 mei 2017 Mercurius – heerser van Boogschutter’s huis van koppels (én carrière) – zijn directe beweging, en staat deze op de 15e in een gunstige configuratie.

Op 20 mei 2017 komt de Zon in Boogschutter’s huis van koppels waardoor dit gebied belangrijker wordt.

Ondanks dat alles is de laatste helft meer gespannen en kan deze worden gemarkeerd door terugkerende verantwoordelijkheden, complicaties of zelfs conflicten.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

Met de Zon in Steenbok’s huis van liefde en seksualiteit, is mei 2017 vol sensualiteit en met dorst naar avontuur.

De soepele verbinding die door de Zon wordt gevormd met Pluto (dat precies in Steenbok ligt) verhoogt de noodzaak voor intense emoties en resulteert in een soort erotische geleiding. Je zou denken dat het tijd is voor sterkere emoties. En toch…

Gelegen in je 4e huis, verkiest Venus – de planeet van de liefde – om zich in een gebied van zekerheid en intimiteit te vestigen. Niet dat het geen sterke emotie wil hebben (het staat immers in Ram), maar het voelt zich beter op vertrouwde grond. Misschien dus wat passie in huis, in de slaapkamer – of, wie weet, wordt een oudere vlam weer in het leven geroepen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Met Mars in mei 2017 in je 5e huis, zijn je instincten in volle gang, en wordt je adrenaline en seksualiteit door elke ader gepompt.

Dingen worden nog gepassioneerder tijdens de tweede helft van de maand, wanneer de Zon ook in het 5e huis van de Waterman komt.

Het kan tijd zijn voor avonturen en gekke liefdesverhalen. Maar Venus – de planeet van de liefde – staat in Waterman’s huis van de geest, dus je bent geneigd om alles door middel van rationaliteit te filteren. En wie door deze filter komt, is degene die ook je geest kan stimuleren. Je instincten hebben de neiging om je in de richting van iemand te concentreren die op dezelfde golflengte zit vanuit intellectueel oogpunt, die goed communiceert en die je interesses deelt.

De Nieuwe Maan in de laatste helft van mei 2017 zou Watermannen iets nieuws in het liefdesleven kunnen brengen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

Geld, zaken of andere materiële dingen spelen een belangrijke rol in de belangen van Vissen in mei 2017, met name in de eerste twee weken.

Venus – de planeet van de liefde – staat voor de hele maand in Vissen’s huis van geld, en Mercurius – vertegenwoordiger van de relaties van Vissen – is tot de 15e in hetzelfde huis. Dus je houding lijkt eerder pragmatisch te zijn dan romantisch.

Na 15 mei 2017 ben je meer ontspannen en groeit het belang van communicatie binnen het echtpaar: er is veel te bepraten, berichten uit te wisselen, te bekennen of verklaren, discussies te verduidelijken, enzovoort.

Ook een deel van de vooruitzichten van de maand kunnen gaan rondom romantische wandelingen of reizen, en reizen om romantische redenen.

.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

Mei 2017 is een maand van het opruimen van relaties.

Venus – de planeet van de liefde – die voor de Ram ook heerser is van het huis van koppels, is in een na-sluimerfase van zijn retrograde (heen en weer) cyclus die op 3 januari is begonnen en eindigt op 6 juni (de daadwerkelijke retrograde beweging was tussen 4 maart en 15 april).

Na een reeks van blokkades of verschillende moeilijkheden, is Venus nu op een meer directe manier geconfronteerd met de realiteit: op 19 mei staat Venus in oppositie met Jupiter, op 25 mei ontstaat er een dynamische verbinding met Pluto en op 3 juni is er contact met Uranus.

Zo kun je gebeurtenissen verwachten die je laten realiseren waar je staat, die je uitdagen om bepaalde beslissingen te nemen, of om bepaalde veranderingen aan te brengen. Je bent in voor serieuze actie!
.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


This entry was posted in Geen categorie.
test