Horoscoop maart 2017

Hoe staan de sterren? Wordt maart een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat maart astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissenstier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

Maart 2017 is op het gebied van relaties mogelijk niet de gelukkigste maand voor de Stieren.

Venus, de planeet van liefde en harmonie, loopt retrograde (heen en weer) in een huis dat kan leiden tot teleurstelling, verwarrende situaties, beperkte vrijheid van handelen, of gewoon het verliezen van interesse(s).

Het meest vervelende is dat Mars, de heerser van Stier’s huis van koppels, tot 10 maart op dezelfde ongunstige plek staat. Dus de eerste helft van de maand ziet er niet al te veelbelovend uit.

Maar na 10 maart komt er toch wat meer leven in de brouwerij, als Mars het teken Stier ingaat. Dit geeft je meer macht om te handelen, je bent sexier, en meer zelfbewust.

Toch ligt er deze maand een schaduw over dit thema; iets blijft verborgen, ingewikkeld, dubbelzinnig, of ingewikkeld. Als je je ergens zorgen over maakt dan is het goed om hierover met iemand te praten die je vertrouwt.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

Je doet het op emotioneel gebied goed deze maand! De speciale band tussen Saturnus, gelegen in Tweeling’s huis van koppels, en Jupiter (heerser van Tweeling’s huis van relaties) gelegen in het huis van liefde en plezier, maakt het allemaal de moeite waard. Deze plezierige band blijft je, ongeacht de omstandigheden, tot de herfst 2017 goed ondersteunen.

Deze combinatie versterkt relaties, plaatst deze op een stevige basis en bij sommige Tweelingen maakt ze officieel.

Tijdens maart 2017 is Venus, Tweeling’s planeet van koppels, ook in een zeer goed gebied – het 11e huis. In dit geval, is Venus niet alleen goed gepositioneerd ten opzichte van Tweeling’s huis van relaties, maar brengt het ook emotionele kansen, waarschijnlijk via vrienden of beschermers, en wordt het bijwonen van een groep of openbare evenementen gefaciliteerd.
.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Tijdens maart 2017 wordt het heel duidelijk dat Kreeft’s emotionele en professionele leven iets met elkaar gemeen hebben.

Saturnus is als heerser van Kreeft’s huis van koppels, in het huis van het werk en beïnvloedt daar al sinds 2015 de huidige verantwoordelijkheden. Venus – de planeet van de liefde – is gevestigd in Kreeft’s huis van carrière en gaat voorlopig nergens naartoe.

Deze posities sturen het bericht dat Kreeft’s status, carrière, of werken wordt beïnvloed door gevoelens of, andersom, het persoonlijke leven is afhankelijk van het professionele leven. Hoe dan ook, lijkt het erop dat je hart klopt voor iemand waarmee je een professionele verbinding hebt.

Het is ook mogelijk dat er juist een hiërarchisch verschil is/ontstaat tussen partners. De combinatie van Saturnus en Venus zorgt ervoor dat gevoelens niet altijd even duidelijk of comfortabel zijn.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Op korte termijn, werkt de heerser van Leeuws huis van koppels uitstekend met Leeuw’s heerser van het huis van liefde en seksualiteit. Je kunt een nieuwe relatie opbouwen, een oude consolideren, of een relationele voldoening ervaren. Communicatie is de sleutel, als je dingen goed wilt laten gaan.

In maart 2017 werkt de heerser van Leeuw’s huis van koppels ook goed met Venus, de planeet van de liefde, wat de kans op het vinden van geluk laat toenemen.

Maar de positie van Venus zegt ook dat nu de communicatie vanuit een intellectuele, culturele of spiritueel oogpunt, heel belangrijk is en dat de liefde een middel kan zijn waarmee je de wereld ontdekt, of je horizon uitbreidt.

Een reis in het belang van de liefde of een relatie op afstand, zijn niet uit den boze.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 


maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Tijdens de eerste helft van maart 2017 staat de Zon in Maagd’s huis van relaties, en geeft een nadruk op je geliefde en het leven als koppel, waardoor je geneigd bent om alles in het belang van de ander te stellen.

Jouw aandacht wordt met name gevestigd op de psychologie van je geliefde, of het analyseren van de diepste en meest ingewikkelde mechanismen van relaties of taboes, obsessies, fantasieën of seksuele frustraties.

Gedurende heel maart 2017 heb je een bijzondere belangstelling voor geheime of verborgen facetten van emoties. Op hetzelfde moment, blijf je stevig met de voeten op de grond en kijk je naar relaties vanuit een praktische, pragmatische, of financiële kant.

In sommige gevallen kan een Maagd aangetrokken worden om een gezamenlijk bedrijfsleven te starten of investeringen te doen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 weegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Venus, de planeet van de liefde en de heerser van Weegschaal, blijft in maart 2017 in Weegschaal’s huis van koppels. Maar het is retrograde, en die heen en weer gang kan nogal wat verschillende dingen betekenen.

Een voormalige relatie zou weer voor de geest kunnen komen, of een oude poging om met iemand een relatie aan te gaan wat eerder niet kon of problemen gaf, kan nu worden geanalyseerd en opgelost.

Of misschien ga je door een fase waarin je je afvraagt of je in de juiste relatie zit, of de persoon met wie je samen bent je echt verdient, of dat je aan hun normen voldoet.

Er is ook de mogelijkheid dat je liefdesleven toeneemt, je in overvloed aanbiedingen ontvangt en je druk bent met de opties te vergelijken, te reflecteren, en te begrijpen wat je echt wilt.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

Met de Zon in Schorpioen’s huis van liefde en seksualiteit, krijgt de eerste helft van maart 2017 een bijzonder erotische lading. Romantiek en zintuigen die op scherp staan verhogen de gunstige amoureuze kansen.

Op 10 maart komt Mars, traditionele heerser van Schorpioen, Schorpioen’s huis van koppels in. Deze benadrukt nogmaals de relationele sfeer in deze periode. Tijdens het laatste deel van maart 2017  voel je veel enthousiasme en een instinctieve drive om in contact te komen met anderen. Verlangens en de drang tot verleiden intensiveren, waardoor je meer dan anders het initiatief neemt.

Venus, de planeet van de liefde, loopt retrograde (heen en weer) in Schorpioen’s 6e huis. Dit is een teken dat het werk en de verantwoordelijkheden kunnen vermengen met je liefdesleven, positief of negatief.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Venus retrograde (heen en weer) gang in Boogschutter’s huis van liefde en seks, probeert in maart 2017 je aandacht te trekken in de richting van deze basiselementen van geluk in een relatie. Venus spreekt over sensualiteit, passie, en romantische drive, daagt je uit om dit op te zoeken, hiermee te experimenteren, en te zoeken naar manieren die je voldoening brengen.

Het astrale klimaat van maart 2017 straalt liefde uit! Gebeurtenissen kunnen het hele gamma bestrijken: voor iemand vallen tot onvergetelijke fysieke ervaringen, twijfel, hereniging, of – wanneer de relatie niet werkt – scheidingen. Ze zijn allemaal bedoeld om duidelijk te maken wat je wilt, wat je nodig hebt, en wat bij je past.

Venus retrograde beweging duurt tot half april en pas daarna zal je precies weten waar je aan toe bent.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

Venus, de planeet van liefde en koppels, loopt bijna heel maart 2017 retrograde (heen en weer) in Steenbok’s 4e huis. Dit kan een teken zijn van heroriëntatie op het verleden, zoals jezelf na jaren opnieuw verbinden met bepaalde mensen, of nostalgisch zijn.

Op het meest praktische niveau, duidt Venus retrograde in het 4e huis op een bijzondere belangstelling voor zaken die verband houden met huis en gezamenlijk eigendom/bezittingen, of ouders die betrokken zijn bij je liefdesleven.

Vanuit een andere hoek kijkend pleit de astrale configuratie van maart 2017, voor intimiteit en een rustige, traditionele, conservatieve benadering van het leven als koppel.

Op 10 maart 2017 gaat Mars vol enthousiasme Steenbok’s huis van liefde en seks in, dus dingen kunnen een keer ten goede via intensiteit en avontuur.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Venus, de planeet van de liefde, loopt voor het grootste deel van maart 2017 retrograde (heen en weer) in Waterman’s 3e huis. Omdat het 3e huis gaat over denken, is het misschien tijd om opnieuw na te denken over bepaalde aspecten van je liefdesleven.

Het 3e huis gaat ook over communicatie en reizen, wat zeer relevant kan worden voor de relaties van de Waterman. In sommige gevallen kan dit het hervatten van een verbinding betekenen, iemand opnieuw ontmoeten of het herhalen van eerdere verklaringen of voorstellen.

De Zon, heerser van Waterman’s huis van koppels, laat zien dat financiële zorgen zich kunnen mengen met relatie-aspecten en deze kan beïnvloeden, of dat emotionele zaken van invloed kunnen zijn op financiële beslissingen.

Na 20 maart voegt de Zon zich naast Venus in Waterman’s 3e huis waardoor dit alles versterkt wordt.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

Relaties zijn tijdens het eerste deel van maart 2017 in de frontlinie van de belangen van de Vissen. Mercurius – heerser van Vissen’ huis van koppels – is zelf in Vissen. Het is een tijd van maximale aantrekkingskracht en sensualiteit, waarbij je de macht hebt om dingen in de richting te sturen van jouw keuze.

Gedurende de rest van de maand heersen andere soorten belangen, meer pragmatisch van aard zoals: carrière, financiën, thuis.

Omdat Venus, de planeet van de liefde, retrograde (heen en weer) loopt in Vissen’s huis van geld, is het zeer waarschijnlijk dat de thema’s liefde en het professionele leven elkaar kruisen. Misschien deel je activa en waarden met je geliefde, of ze ondersteunen je om meer te kunnen verdienen, of emotionele keuzes worden beïnvloed door materiële zorgen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 ram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

Venus, de planeet van de liefde en koppels, blijft heel maart 2017 in Ram. Doordat Venus op de 4e de retrograde beweging (heen en weer gang) begint (tot 15 april), worden relatie-tendensen nu extra benadrukt.

Je sociale of emotionele leven wordt deze maand intenser, je krijgt weer contact met vrienden die je een lange tijd niet gezien hebt, of oude collega’s of -liefdes komen weer op je pad.

In ieder geval kun je erop rekenen dat relatie-issues die onafgewerkt waren, weer de kop opsteken, of situaties dwingen je om jezelf af te vragen of je in de juiste relatie zit, wat je wilt van een relatie, wat je geliefde verwacht en hoe je aan deze verwachtingen kunt voldoen.

Mars voegt hieraan nog wat extra passie toe, maar ook potentiële conflicten in de eerste helft van de maand.
.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


This entry was posted in Geen categorie.
test