Horoscoop juni 2017

Hoe staan de sterren? Wordt juni een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat juni astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

 


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

Met de Zon en Mercurius in juni 2017 in Tweeling, voel je je geweldig in je eigen vel. Je bent uitgaand, straalt energie uit en trekt onmiddellijk aandacht waar je ook bent. Anderen worden aangetrokken tot jou als motten naar een vlam.

Omdat de Zon en Mercurius een gunstige verbinding vormen met Jupiter – heerser van Tweeling’s huis van koppels (ook nog eens in het huis van erotiek) – zijn romantische voorstellen in overvloed aanwezig, en stuurt het lot dingen op je pad die op een romantische manier gunstig zijn. Je moet gewoon bereid zijn om daarin mee te gaan.

Jammer genoeg blijft Venus – de planeet van de liefde – zelf een stap achter: onwillig, geheimzinnig, discreet – alsof het liever geheime contacten zou hebben dan die van publieke aard, of alsof iets erg tegenvalt maar dit goed verbergt.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Met Mars in Kreeft in juni 2017 branden je verlangens, worden je instincten sterker, en je verlangen naar verovering is meer voor de hand liggend dan ooit. Je ervaart directe aantrekkingskracht, dringende emotionele behoeftes en intense gevoelens. Je denkt niet tweemaal na over het maken van de eerste stap en kan snel beslissingen nemen of de gekste dingen doen.

Venus – planeet van de liefde – ligt in een goed huis dat geluk belooft en het maakt een harmonisch aspect met Pluto, gelegen in het huis van Kreeft.

In het algemeen ziet juni 2017 er goed uit, maar de positie van Saturnus – als heerser van Kreeft’s huis van koppels – brengt enkele beperkingen in je krachten of in bepaalde verantwoordelijkheden. Bovendien kan Mars, als je die niet goed behandeld, je in risicovolle of conflict gebonden situaties brengen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Tijdens de eerste helft van juni 2017 staat de heerser van Leeuw, de Zon, in een gespannen oppositie met Saturnus – heerser van Leeuw’s huis van koppels. Als gevolg daarvan kan Leeuw’s liefdesleven te maken krijgen met tegenstrijdigheden, inconsistenties, hindernissen of vertragingen. Of het zou kunnen voelen dat je betere helft je niet begrijpt, ver weg is, enzovoort. Aan de andere kant heb je de neiging de lat te hoog te leggen.

Met Venus bewegend langs het hoogste punt van je Zonnenkaart, ben je geneigd om de sociale status of professionele prestaties van mensen waar je toe aangetrokken bent, hoger dan andere kwaliteiten te waarderen, en dat leidt niet tot het duidelijk zien van dingen.

Gelukkig is de heerser van je huis van koppels in een redelijk goede positie, dus enig ongemak is  enkel tijdelijk.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 


maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

In juni 2017 gaat het liefdesleven van de Maagden vrijwel op dezelfde manier als in de afgelopen maanden. Het is aardig stabiel, gebaseerd op praktische zaken, met een duidelijke interesse in geld, zaken, huis, kantoor of andere locaties en eigenschappen.

Tijdens deze periode komen er echter ook andere bijzonderheden bij. Allereerst kan je partner je ondersteunen bij een professionele of sociale prestatie – of andersom kan een dergelijke prestatie positieve effecten op de relatie hebben.

Vervolgens gaan huwelijk of vaste relaties veel beter dan affaires en nieuwe relaties, die gemarkeerd kunnen worden door ongeluk en complicaties.

Last but not least: Maagden-mannen hebben een voordeel: hun mannelijkheid wordt extra benadrukt.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 weegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

In juni 2017 spelen carrière en geld zo’n belangrijke rol in je belangen, dat er weinig tijd meer is om echt over de liefde na te denken.

De onderwerpen van discussie In Weegschaals’ liefdesleven draaien rond geld en carrière, en gezamenlijke inspanningen worden gemotiveerd door dergelijke dingen. Dus je betere helft kan te maken hebben met sociale of professionele vooruitgang, of je partner kan je ondersteunen bij het bereiken van bepaalde carrière doelen.

Als je in een passievolle of bloeiend liefdesleven zit, loop je in juni risico dat je wat communicatieve storingen krijgt of op een andere manier door een moeilijke tijd gaat, die zorgen veroorzaakt. Gelukkig zullen deze onaangename dingen niet lang duren.

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

Juni 2017 belooft Schorpioenen geluk in de liefde.

Venus – planeet van de liefde en heerser van Schorpioen’s huis van koppels – komt op 6 juni het huis van koppels in waar het tot 5 juli 2017 blijft. Onder deze invloed heb je veel genegenheid te geven en trek je dit ook makkelijk aan.

Intieme interacties worden gelukkiger en harmonieuzer, je vermogen om de kwaliteiten van je betere helft te verbeteren wordt verbeterd, en je geniet ook meer van je partner. Als je single bent, zou je het geluk hebben om iemand te ontmoeten die je graag wilt. Er is geen tekort aan aanbiedingen.

Over het algemeen heeft juni 2017 een zwaar seksueel accent: tussen Neptunus (in Schorpioen’ huis van sex), Mars (planeet van verlangen) en Schorpioen’s geboortezon, is de verbinding vol van emotie en sensualiteit.

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Tijdens de eerste helft van juni 2017 komt er een focus op relaties voor Boogschutters. In Boogschutter’s huis van relaties staan de Zon en Mercurius, heerser van dit huis. Je geliefde krijgt jouw volle aandacht, je hele bestaan om hen heen en je liefdesleven worden belangrijker dan wat dan ook.

Venus – de planeet van de liefde – is in Boogschutter’ huis van verantwoordelijkheden, dus er is een verband tussen werk/verplichtingen en gevoelens, waarschijnlijk op een goede manier. Misschien werk je aan iets interessants samen of ben je romantisch betrokken bij iemand uit je professionele kring.

In je 8e huis kan Mars – heerser van Boogschutter’s huis van erotiek, sommige obsessies activeren of je ertoe dwingen om sommige taboes te overwinnen.

 

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

Voor Steenbokken is juni 2017 een maand vol sensualiteit en brandende gevoelens.

Venus – planeet van de liefde – staat in Steenbok’s huis van erotiek; het is de ideale combinatie voor liefdeszaken en om te genieten van vleselijk plezier. Venus’ aanwezigheid in je erotische huis brengt je seksuele aantrekkingskracht en geluk in de liefde, dus je kunt het beste van deze maand profiteren door een nieuwe relatie te beginnen of je huidige te verbeteren.

In Schorpioen huis van koppels is Mars vol energie en warme verlangens, die plotselinge aantrekking kan genereren en de moed brengt om de eerste stap te zetten of om je op iemand te beginnen te richten. Anderzijds is Mars nogal ongeduldig en plotseling, en als je de impulsen niet in de gaten houdt, kan de aandrijving het “prooi” schrikken of botsingen genereren.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

De aanwezigheid van Mars in het 5e huis van Waterman zet je hormonen in de eerste dagen van juni 2017 op scherp. Maar na het vertrek van Mars is dit huis van liefde en erotiek nog steeds erg actief dankzij de aanwezigheid van de Zon en de heerser van dit huis: Mercurius.

Als we eraan voegen dat de Zon op zijn beurt Watermans huis van relaties regelt, kunnen we het beeld schilderen van een maand vol romantiek die besprenkeld is met nachten van brandende passie.

Het is een spannende tijd want het creëert gunstige omstandigheden voor liefde en omdat het de  seksualiteit stimuleert, kan het in al zijn nuances vreugde voor het lichaam brengen.

In feite stimuleert de astrologische configuratie van de maand zelfs interesse in het hebben van kinderen en de status van ouderschap.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

Met Mars in juni 2017 in Vissen’s huis van erotiek, bereikt je seksuele energie tophoogtes en je gevoelens zijn vol met brandende en ondernemende romantiek.

Je kunt snel reageren op uitdagingen, en soms met vuur spelen. Het is genoeg om een idee te krijgen, want je zet het onmiddellijk in de praktijk, hoe gek het ook is. Dat alles om je dorst naar liefde te blussen.

Gelegen in het 3e huis van Vissen, zorgt Venus – de planeet van de liefde – voor suiker op je woorden, stelt je in staat om romantische bekentenissen en verklaringen te schrijven, en stimuleert naar dating en wandeltochten waar je de liefde kan ontmoeten.

Vaste relaties lijken onder de invloeden van deze maand geïnteresseerd te zijn in het huis, dat zij meer gastvrij, mooi en comfortabel willen maken.

.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

De eerste week van juni 2017 wordt gekenmerkt door de samenkomst van Venus en Uranus, die plaatsvindt in Ram. Deze samenhang kan een verrassing, een verandering of een vernieuwing brengen. Mogelijk krijg je in deze periode te maken met iemand die plotseling je leven binnenkomt of verlaat.

Op 6 juni 2017 komt Venus (die niet alleen de planeet van de liefde is, maar ook de heerser van Ram’s relatiehuis) in Ram’s huis van geld. Dus romantiek neemt af en praktische of financiële zorgen gaan voorop. Emotionele keuzes kunnen dan beïnvloed worden door materiële factoren.

Aan de andere kant maakt juni de communicatie makkelijker en brengt een aantrekking naar mensen die op dezelfde golflengte zitten als jij, en met wie je meningen of interesses deelt.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenstier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

Op 6 juni 2017 komt Venus, de planeet van liefde en koppels, in Stier aan, waar het tot 5 juli blijft. Het is een van de prettigste periodes van 2017 en waarschijnlijk de beste vanuit emotioneel oogpunt.

Venus verhoogt je sensualiteit en kracht van verleiding, brengt je harmonie en verhoogt de  omstandigheden met romantisch potentieel. Met andere woorden, als je in een goede relatie zit, gaat het nog beter, en als je dat niet bent, kun je zonder veel moeite een nieuwe beginnen.

Aan de andere kant accentueert Mars – heerser van Stier’s huis van koppels – communicatie, en stuurt voorkeuren voor mensen met een soortgelijke manier van denken.

Correspondentie of reizen kunnen bijzonder belangrijk zijn voor het liefdesleven van Stieren.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


This entry was posted in Geen categorie.
test