Horoscoop juli 2017

Hoe staan de sterren? Wordt juli een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat juli astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Met de Zon en Mars precies in Kreeft gelegen, gedurende de eerste helft van juli 2017, kan deze maand wel eens echt “hot” worden want je hebt veel seksuele drive en je loopt over van passie.

Maar er zijn ook vrij gespannen astrologische verbindingen, met name voor de Kreeften, en het risico van roekeloos emotioneel gedrag is groot. Mars stimuleert om te veroveren, maar kan, indien deze niet beheerst wordt, omslaan naar nalatigheid, agressiviteit of conflicten. Je moet dus voorzichtig zijn met hoe je je passies matigt en beheert, zodat je niet in onaangename situaties komt.

Venus – planeet van de liefde – staat deze maand in Kreeft’s 12e huis, een positie die gepaard kan gaan met geheime liefde, emotionele afhankelijkheden, teleurstellingen of vervreemdingen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Juli 2017 brengt je in een strijd tussen de neiging om te vliegen op de vleugels van idealistische romantiek en om zaken vanuit een meer heldere en realistische hoek te zien.

Venus – de planeet van de liefde – en Saturnus – de traditionele heerser van Leeuw’s huis van koppels – staan in een minder goede verbinding met de bedrieglijke Neptunus, terwijl de alerte Mercurius – gelegen in Leeuw – altijd aandacht schenkt. Dingen kunnen een beetje dwaas zijn deze maand, maar niet op een echt schadelijke manier. De planeten die verantwoordelijk zijn voor het liefdesleven van de Leeuw staan in een mooie gelukkige positie, zodat de dingen uiteindelijk ten goede komen.

Deze maand zal de basis van de relatie meer dan ooit gebaseerd zijn op communicatie en seks.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 


maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De verbindingen die Jupiter – de traditionele heerser van Maagd’s huis van koppels – in juli 2017 ontvangt, suggereren dat je relatie tijdens de eerste helft door een bepaalde druk kan gaan, maar ook dat het iets tot een bepaalde hoogte zal brengen.

Dit kan verband houden met geld en gezamenlijke goederen, of van maatschappelijke aard zijn: dingen kunnen officieel worden, je geliefde kan in de kijker komen, of je kan genieten van professioneel succes dat het psychologische en materiële comfort van je leven als koppel beïnvloedt.

De sfeer in de relatie blijft van een vrij praktische aard, en romantiek – als het verschijnt – is meer waarschijnlijk tegen het einde van de maand.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 weegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

In juli 2017 ben je niet erg geneigd om emotioneel te zijn. Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – waardeert meer dingen zoals status, prestige en roem, en niet subtiele emotie. Je bent aangetrokken tot het soort partner die bewondering opwekt of hoge ogen gooit.

Het is ook mogelijk dat de inspanningen binnen de relatie gericht zijn op het bereiken van sociale ambities of het bereiken van een gezamenlijk doel, of dat je betere helft iets op carrière gebied wil verwezenlijken.

Juli begunstigt ook relaties waarin partners samen meer van de culturele, spirituele of geografische wereld willen verkennen. Het is mogelijk om een lange afstandsverbinding aan te gaan of iets met iemand uit het buitenland te hebben.

Er kan een blokkade op relatie- of liefdesgebied zijn tijdens de laatste helft van juli 2017.

.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

In juli 2017 staat Venus, de planeet van de liefde en heerser van Schorpioen’s huis van koppels, in het 8e huis van de Schorpioen, die je pusht om diep in de relatie te graven, te proberen om verder te gaan, situaties te begrijpen, je psychologisch te analyseren, en mechanismes geeft om de diepste geheimen te ontdekken.

Je wilt potentiële risico’s voor de relatie ontdekken, en soms doe je dat ook. Andere keren probeer je je een weg te banen door een doolhof van angsten, vermoedens en basale zorgen.

Het is wellicht een goed idee om tijdens deze periode een boek over emotionele intelligentie of psychologie van koppels te lezen. Je zou kunnen profiteren van het combineren van intuïtie met kwalitatieve informatie.

Kijkend naar zaken vanuit een ander perspectief, kunnen financiën en gezamenlijke goederen nu een heel levendig onderwerp zijn.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Omdat Venus – de planeet van de liefde – Boogschutter’s huis van koppels kruist, is geluk dichtbij. En als we ook rekening houden met de prachtige verbinding die Venus met Jupiter maakt – heerser van Boogschutter – is de conclusie duidelijk: er komt iets moois aan. Iets wat goed is voor je ziel, voor de liefde, of voor het leven als koppel. Een gebeurtenis die je waarschijnlijk met iedereen wilt delen of waar ook anderen mee bijdragen.

In je 9e huis vormt Mercurius – heerser van Boogschutter’s huis van koppels verschillende harmonieuze verbindingen die een gunstige ontwikkeling kunnen voorspellen in verband met het reizen als koppel, een lange afstandsverbinding of de positieve impact die culturele, wetenschappelijke, of spirituele omgevingen kunnen hebben op relaties.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

Juli gaat “hot” worden! Door Steenbok’s huis van koppels kruisen de Zon en Mars, beiden zo vol energie dat de combi brand kan worden.

Alle energie, alle initiatieven en alle acties van de Steenbok zijn gericht op hun betere helft. De configuratie van juli 2017 verhoogt de behoefte aan interactie van allerlei aard, en begint misschien gedurfde campagnes van verleiding, maar ook verhitte argumenten. Passie of oorlog, het is alles of niets.

De beste manier om de extra energie te gebruiken zou zijn om met je partner tot energieke inspanningen te komen om zo een gezamenlijk doel te bereiken.

Zaken worden lichter tijdens het laatste stuk van juli 2017.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Met Mercurius in juli 2017 in Waterman’s huis van relaties, ben je heel erg flirterig en zelfs verleidelijk door middel van stimulerende gesprekken, nieuwe ideeën of interessante onderwerpen. Je kunt alleen gevoelens hebben voor iemand die snel en welsprekend is.

De periode trekt discussies aan over samenleven, huwelijk en natuurlijk over seks, gezien het feit dat Mercurius het huis van erotiek van de Waterman regelt. En sinds in dit huis Venus staat, belooft juli ook iets dat concreter is dan discussies. Je verwent je zintuigen, maar verlies je hoofd niet: beslissingen worden gedicteerd door logica en objectiviteit. In ieder geval tijdens de eerste helft van de maand.

Tijdens de laatste helft komen in Waterman’s huis van relaties de Zon en Mars binnen, en wordt de stemming hotter, gepassioneerd, impulsief en soms zelfs explosief.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

Voor Vissen is juli 2017 een maand van romantische drive en passie. De Zon en Mars zijn in Vissen’s huis van erotiek, die uitbundige en sterke seksualiteit opleveren en een ongekende dorst voor avontuur.

Liefde kan plotseling om de hoek komen, wanneer je dit het minst verwacht en het is de soort liefde die met grote vlammen brandt en allerlei problemen of ondoordachte acties aantrekt. Maar dat kan zichzelf ook uitdoven zodra de nieuwigheid van de uitdagingen wegvalt .

Waar een nieuwe liefde niet van toepassing is, kan het ook gaan om een heropleving van een oudere -, vooral één op fysiek niveau. Misschien is het tijd om meer te experimenteren of meer avontuurlijke dingen te proberen.

Juli belooft ook andere bevredigingen voor Vissen’s leven als koppel, zoals die in verband staan met huis, familie, en eigendom.

.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

Ook al kan juli 2017 op andere gebieden was stressvol zijn, voor het liefdesleven van de Ram is het een gunstige maand.

Jupiter maakt vanuit zijn ligging in Ram’s huis van koppels, een mooie verbinding met Venus – planeet van de liefde en heerser van Ram’s huis van de liefde. Ondanks dat er nog steeds een aantal hindernissen onderweg zijn, heb je het geluk aan je zijde, beleef je gelukkige dates, romantische wandelingen of korte uitstapjes en andere evenementen die je gelukkig maken.

Vanuit een erotisch standpunt is het een provocerende periode. Mercurius brengt je tussen 6 en 26 juli 2017 nieuwe ervaringen en slaapkamerwedstrijden. Gedurende de laatste periode verhogen Mars en de Zon je seksuele bekwaamheid op bedwelmende niveaus, als ook de intensiteit van de sensaties en de dorst naar actie en avontuur.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


stier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

Tijdens de eerste helft van juli 2017 kunnen zaken voor de Stier een beetje gespannen zijn. Mars, heerser van Stier’s relatiehuis staat in een gespannen configuratie, die gevoelig is voor verhitte argumenten en zelfs gevechten. Dit kan zo’n beetje over alles gaan, maar meestal over geld, werk, delen van verantwoordelijkheden, of zaken die verband houden met ouders of andere familieleden.

Het feit dat je in deze periode geneigd bent om opmerkelijke uitspraken te doen en anderen tactloos en ongeduldig te behandelen, helpt ook niet mee.

Wees voorzichtig tijdens de Maanfases die risico’s kunnen verhogen, rond 1, 9 en 16 juli 2017!

Zaken komen na 20 juli tot rust, wanneer de heerser van Stier’s huis van relaties meer welwillende aspecten vormt.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

Omdat Venus – planeet van de liefde en koppels – eigenlijk al in het teken Tweeling is, is juli één van de gunstigste maanden van 2017 voor Tweelingen.

De aanwezigheid van Venus in je eigen teken kan voldoende zijn om je te verzekeren van een vervullende periode. Maar dingen worden nog beter: Venus maakt gelegen in Tweeling’ huis van erotiek, een prachtige verbinding met Jupiter, het Grotere voordeel.

Deze verbinding is des te belangrijker als je rekening houdt met het feit dat Venus ook de heerser is van Tweeling’s erotische huis, en Jupiter de heerser van het huis van relaties. Dus je bent in voor een aantal speciale weken, waarin er iets speciaals moet gebeuren!

Aan de andere kant is de algemene context van juli 2017 vrij gespannen en kan je door ingewikkelde tijden gaan. Maar je staat op één lijn met je geliefde, en liefde en welwillendheid zullen winnen.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

This entry was posted in Geen categorie.
test