Horoscoop augustus 2017

Hoe staan de sterren? Wordt augustus een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat augustus astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Met Mars en de Zon in augustus 2017 in het teken Leeuw, heb je veel energie die zich natuurlijk ook via opmerkelijke seksuele vaardigheid manifesteert. De configuratie brengt veel moed en een gevoel om dingen te overwinnen, maar ook het ongeduld om zo snel mogelijk het voorwerp van je verlangen aan te kunnen raken.

Nu is het de beste tijd om de eerste stap te zetten en wanneer je dit doet kunnen de gekste dingen gebeuren. Instinct en passie nemen het deze maand over.

Anderzijds, ongeacht hoeveel initiatief je toont of hoe ver je zou komen op amoureus gebeid, het is niet zeker dat je emotionele behoeftes vervult raken. Dat komt omdat Venus – de planeet van de liefde – zich in Leeuw’s 11e huis bevindt, dat een gevoel kan geven van verlatenheid, desillusie of vervreemding. Maar ook van geheime liefdes.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 


maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De symbolen van relaties – de heerser van Maagd’s huis van koppels en van Venus, de planeet van de liefde – staan in augustus 2017 in behoorlijke goede posities. Ze zijn een beetje gespannen, maar ook sterk en vrij om te gaan zwerven.

Alles gebeurt in de geest, en daar is het probleem. Je analytische en rationele geest geeft aandacht aan details, houdt alle kleine fouten of inconsistenties bij, en dat maakt de romantiek vaak dood. In de afgelopen jaren heeft Neptunus – gelegen in Maagd’s huis van koppels – je aangemoedigd om de dingen aantrekkelijker te maken. Maar wat kan je doen als Mercurius in augustus 2017 retrograde (achteruit) loopt in Maagd en hierdoor opnieuw begint te analyseren?

Laten we hopen dat het positieve aspect dat Venus deze maand maakt, niet door Mercurius uit proportie wordt geblazen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 weegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

In Augustus 2017 staat Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – in het teken Leeuw, en in goede verstandhouding met veel andere planeten en in een gelukshuis. Deze positie spreekt van hoop en toekomstige projecten als koppel, over gunstige omstandigheden, en samen plezier maken in de samenleving.

Voor enkele Weegschalen kan het bijwonen van openbare evenementen gunstig zijn voor het ontmoeten van een potentiële partner. De betrokkenheid van een vriend of beschermer kan tot hetzelfde resultaat leiden.

Het feit dat Mars samenkomt met de Zon, en dat Venus – de planeet van de liefde – ook goed gepositioneerd is voor de Weegschaal, suggereert dat je hoge verwachtingen hebt van je partner met betrekking tot succes en prestaties. Ook wordt je aangetrokken tot mensen die hoger op de hiërarchische ladder staan of een betere status hebben dan jij.

.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

Het liefdesleven van de Schorpioenen ontwikkelt zich in augustus 2017 binnen de normale parameters. Er zijn geen belangrijke veranderingen of ongewone gebeurtenissen voorzien.

Met Venus – heerser van Schorpioen’s huis van koppels – gelegen in je 9e Zonnehuis, kunnen reizen of geestelijke of culturele activiteiten je beslissingen of de gehele tendens van deze periode beïnvloeden. Je zou wellicht een lange afstand relatie kunnen hebben, gebaseerd op gedeelde intellectuele belangen of gemeenschappelijke ideeën.

Om jezelf op erotisch vlak te kunnen manifesteren, is er in augustus 2017 behoefte aan sterke ondergrondse stromingen die naast de seksdrive je emoties, gevoelens en zelfs het potentieel op spirituele ontwikkeling kunnen aanwakkeren. Zonder deze stromingen heb je de neiging om afstandelijk te worden.

Je bent onherroepelijk aangetrokken tot geheime of mysterieuze liefdesverhalen of – situaties.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Voor Boogschutters benadrukt augustus 2017 verbindingen tussen relaties en carrière, status, of de mate van beroemdheid/zichtbaarheid van je partner.

Mercurius, leider van Boogschutter’s huis van koppels, loopt retrograde (achteruit) in je huis van carrière. Je zou dit kunnen voelen alsof je beter verdient of je zou goed moeten analyseren of je keuzes op relatiegebied allemaal te maken moeten hebben met je emotionele behoeftes of positie op de sociale ladder.

Het is een ingewikkeld proces dat veranderingen in het hart en in de geest brengt, dingen laat herwaarderen en in september opheldering brengt.

Je relatie kan ook publiek worden of je carrière, status of burgerlijke staat beïnvloeden.

De aanwezigheid van Venus – planeet van de liefde – in Boogschutter’s 8e Zonnehuis maakt dingen niet makkelijker en kan ook financiële gevolgen hebben.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

De verleidelijke Venus staat tot 26 augustus 2017 in Steenbok’s huis van koppels. Deze positie belooft vervulling in de liefde of het huwelijk, tederheid, harmonie en vrede. Het is een goede periode om de relatie te verbeteren, samen te komen of, in het geval van singles, je nieuwe partner te vinden.

Venus kan met allerlei verleidingen en aanbiedingen, zelfs voor degenen die al bezet zijn, deze maand minder goed zijn voor het moraal. Hoe dan ook, Venus brengt gunstige omstandigheden voor bloeiende relaties, en voor onschuldige flirten die je vertrouwen en persoonlijke charme zullen versterken.

Opgepast: Venus staat niet in een optimale positie waardoor er kans is op overschrijding van grenzen of bepaalde excessen. Het is geen goede tijd voor het mixen van de liefde met professionele zaken.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Wat een krachtvertoon in Waterman’s huis van relaties! In augustus 2017 wordt dit gebied de catwalk voor de Zon maar ook het theater (zo niet het slagveld) van Mars. Je kunt op dit gebied veel energie verwachten – en het is gepassioneerd en wild.

Het verlangen om te veroveren en je wil op te leggen voelt geweldig. Het geeft je de moed om de eerste stap te zetten of door grote gebaren je liefde te tonen. Maar het kan ook irriteren door juist de intensiteit, gebrek aan geduld of diplomatie.

In sommige gevallen zou je geliefde zelfs het gevoel kunnen hebben dat je niet om hun mening of gevoelens geeft, of dat je geen empathie of tederheid bezit.

Je moet het dus rustiger aan doen dan de energie je dirigeert, vooral omdat de Zonsverduistering van augustus 2017 ook plaatsvindt in Waterman’s huis van koppels.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

Met Mercurius – heerser van Vissen’s huis van koppels – in retrograde (achteruit) gang in jouw huis van koppels, lijkt augustus 2017 een belangrijke maand te worden op emotioneel gebied. Het dwingt je om je huwelijk of relatie nader te bekijken, om te kijken hoe je dingen kunt verbeteren, of om te zien welke verwachtingen je van jouw betere helft hebt, enzovoort.

Je kunt ook andere aanbiedingen ontvangen om iets te kunnen vergelijken, of iets uit het verleden kan onder jouw aandacht komen: een probleem dat niet is opgelost wanneer het had moeten zijn, een voorstel of discussie die het doel niet heeft bereikt, of een oudere liefde.

Venus staat in het huis van liefde en erotiek van Vissen, wat de periode een diep sensuele lucht geeft.

Alhoewel ingewikkeld, heeft augustus 2017 zeker veel amoureus potentieel en is vol gevoelens, betekenis én lessen.

.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

In augustus 2017 is voor de Ram de liefde het naam van het spel, en een levensgebied waar grote dingen gaan gebeuren.

Allereerst, omdat er nu tussen Jupiter (aanwezig in Ram’s huis van koppels) en Venus (heerser van dat huis en als symbool van de liefde) een speciale verbinding bestaat, die de prestaties van beide planeten vergroot en een gunstige achtergrond voor succes creëert.

Ten tweede omdat de Zon en Mars al hun energie inbrengen, al hun passies en (aanzienlijk!) Ram’s huis van seksualiteit en liefde stimuleren. Cupido en zijn bogen wachten op je, of er is een verleidelijke Aphrodite die je belt om een smaak te krijgen van haar charmante kelk. Verzet is zinloos.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


stier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

Augustus 2017 kan voor de Stier een aantal vragen opwerpen als het gaat om relaties, of misschien met ongebruikelijke gebeurtenissen op dit gebied komen.

Mercurius loopt precies retrograde (achteruit) in Stier’s huis van liefde en erotiek, waardoor een bepaald soort onstabiliteit, verwarring of frivoliteit ontstaat. Of, het laat je dieper over seksualiteit nadenken, wellicht hiermee experimenteren, of je kennis op dit onderwerp uitdiepen.

Aan de andere kant behartigt Mars – heerser van Stier’s huis van koppels – de belangen van koppels richting zaken die verband houden met huis, familie of bezittingen.

Omdat Mars dicht bij de Zonsverduistering van 21 augustus 2017 ligt, kunnen de weken in die periode op onverwachte manieren verlopen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

Augustus 2017 brengt Tweelingen niet al te veel nieuws op het gebied van liefde of huwelijk. Als je al in een relatie zit, is de tendens naar het versterken van de band, zelfs als er botsingen onderweg zijn.

Behalve emotionele redenen zijn gezamenlijke belangen een drijvende kracht, of het nu sociaal of financieel is. Deze laatste worden ook benadrukt door de aanwezigheid van Venus – planeet van liefde en koppels – in Tweeling’s huis van het geld.

Mercurius in retrograde (achteruit) gang, laat als heerser van je teken, in je 4e Zonnehuis een grotere interesse zien, in zaken die verband houden met familie en thuis.

Als je nog niet in een relatie zit en op zoek bent naar een relatie die je emotionele en materiële veiligheid zou geven, vind je die misschien wel.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

In augustus 2017 is Venus – de planeet van liefde en sensualiteit – in het teken Kreeft. Het is voor alle Kreeften daarom de beste garantie voor succes in de liefde!

Venus geeft je stijl en sexappeal, en dat maakt je wenselijk, liefelijk, kusbaar en schattig.

Venus garandeert harmonie en een goede stemming in je positie als koppel, en kan ook geluk brengen aan single Kreeften die de liefde willen vinden.

Jupiter – de Grote Weldoener – is in Kreeft’s vierde Zonnehuis, en stimuleert daar de thema’s zoals (t)huis en het comfort van de familie.

Er zijn misschien enkele problemen – zoals ongemakkelijke verantwoordelijkheden of bepaalde financiële zorgen, maar als je als koppel sterk bent, kan het zo weer gemakkelijker worden.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

This entry was posted in Geen categorie.
test