Horoscoop april 2017

Hoe staan de sterren? Wordt april een gunstige maand voor jouw sterrenbeeld en in welk opzicht? Staan de planeten in de juiste baan? Lees hier wat april astrologisch voor jou in petto heeft.

Kies hier uw sterrenbeeld om uw horoscoop te lezen:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaal SchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissenstier-klein

Stier (21 april t/m 21 mei)

Met Mars gelegen in Stier, heb je in april 2017 zeker temperament!

De gepassioneerde Mars is de planeet van lust, van de seksuele drift, en verovering. En voor Stieren is het ook de vorst van het huis van koppels, dus zal je waarschijnlijk niet aarzelen om de eerste stap te zetten of iets gewaagds te doen op het gebied van de liefde.

Maar het is onzeker of je initiatieven van inspirerende aard zullen blijken. Mercurius, heerser van Stier’s huis van liefde en erotiek, is retrograde (heen en weer) vanaf 10 april 2017, en Venus – de planeet van de liefde – is ook retrograde vanaf 15 april. Dingen kunnen op een bepaald punt gecompliceerd worden, en goede communicatie is essentieel.

Een liefde uit het verleden zou je aandacht terug kunnen vorderen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


tweelingen-klein

Tweelingen (22 mei t/m 22 juni)

Zelfs als de heerser van Tweeling’s huis van koppels te maken krijgt met aanvallen van verschillende planeten, weet deze overeind te blijven in april 2017. Het positieve aspect dat Jupiter maakt met Saturnus – gelegen in Tweeling’s huis van koppels – maakt relaties solide en laat hen niet uit elkaar vallen. Of tenminste in de meeste gevallen …

Er zijn misschien een aantal kleine problemen in Tweeling’s liefdesleven, gezien het feit dat de doorvoer van de Zon gespannen verbindingen tussen Jupiter-Uranus en Jupiter-Pluto activeert. Er kunnen woordenwisselingen zijn, een aantal frustraties, maar uiteindelijk werkt het weer op het einde.

Venus, de planeet van de liefde, heeft zijn eigen grillen en dringt aan op het aansluiten van Tweeling’s liefdesleven op het gebied van carrière, positie, status of misschien reputatie.
.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


kreeft-ogen-klein

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

In grote lijnen heb je in heel 2017 een bijzondere waardering voor stabiliteit en verantwoordelijkheid in relaties. Het is erg belangrijk voor je dat je geliefde serieus en hardwerkend is, je helpt met dingen en bijdraagt aan de opbouw van een veilige en comfortabele woning. Dit zijn de dingen die je meeneemt om je geluk aan te meten.

Ook belangrijk in april 2017 voor Kreeften is de connectie op geestelijk niveau, de wens om dezelfde culturele of geestelijke belangen te hebben, en niet alleen plichten te delen maar ook de noodzaak om je horizon te verbreden.

Kijkend naar April’s astrologische configuraties vanuit een ander gezichtspunt, zou je geïnteresseerd kunnen zijn in lange afstand relaties of op een romantische trip gaan.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


leeuw-ogen-klein

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Zelfs als de dingen een aantal maanden een beetje teveel worden, zijn relaties stabiel en krijg je uiteindelijk de dingen onder controle.

Saturnus, heerser van Leeuw’s huis van koppels, is in een gunstige omgeving en goed verankerd door Jupiter, de Grote Weldoener. Maar verder is april 2017 niet zo duidelijk.

Venus, de planeet van de liefde, staat niet in een goede positie en vormt daarnaast bijna heel april een gespannen verbinding met Saturnus – heerser van Leeuw’s huis van relaties. Dingen gaan niet naar wens, iets verloopt niet volgens plan, of je raakt bezorgd of gefrustreerd.

Op hetzelfde moment, vormt de Zon – heerser van de Leeuw – een harmonieus aspect met Saturnus in de eerst helft van april 2017, die hier weer een tegenbalans kan verzorgen. Dus maak je niet al teveel zorgen.

In het liefdesleven van de Leeuw, komen oplossingen door middel van communicatie en reizen, of de afstand speelt een belangrijke rol.

.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 


maagd-ogen-klein

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Met Venus retrograde (heen en weer) gang in Maagd’s huis van relaties, lijken de eerste twee weken van april 2017 intens te worden maar ook ingewikkeld.

De effecten van Venus retrograde kunnen zijn: verstoppingen of vertragingen, maar kunnen ook dingen brengen als nieuwe connecties, een intensivering van de liefde of een ander belangrijke gebeurtenis voor Maagd’s liefdesleven. Venus herneemt zijn directe beweging op 15 april.

De tweede helft van april 2017 is enigszins onduidelijk en kan de meest onverwachte situaties genereren.

Gedurende de hele maand, worden de Maagden getest, als gevolg van de gespannen verbinding die Venus met Saturnus maakt. Sommige van deze tests kunnen gecentreerd worden rond (t)huis, familie of eigendommen. Geld en het bedrijfsleven zijn ook potentiële doelwitten.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven

 weegschaal-ogen-klein

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

April 2017 begint misschien niet al te goed. Als Weegschaal ben je intens geïnteresseerd in je liefdesleven, door de positie van de Zon in Weegschaal’s huis van koppels, maar Mars – heerser van dat huis – staat in een zwakke positie, en Venus – de planeet van de liefde – loop retrograde (heen en weer) in een huis dat gaat over verplichtingen, werken of ziekte.

Mogelijk krijg je te maken met een crisis in je liefdesleven. Of je partner gaat door een moeilijke periode. Een derde mogelijkheid is dat er bezorgdheid is over de gezamenlijke financiën en verantwoordelijkheden.

Maar dingen pakken beter uit tijdens de laatste helft van april 2017, als Mars – heerser van Weegschaal’s huis van koppels – een voordelige positie bereikt. Ook komt Venus aan het eind van de maand Weegschaal’s huis van koppels in, wat gunstig is, want dit keer in een directe beweging.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenschorpioen-ogen-klein

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november)

Mars blijft tot en met 20 april 2017 in Schorpioen’s huis van koppels, van waaruit deze de eerste helft van de maand beschildert met levendige kleuren.

Omdat het een planeet is die vol zit met energie, maar ook impulsiviteit, stimuleert Mars tot initiatief nemen of je best te doen om te veroveren, maar heeft hij ook de neiging om dingen te ver te duwen, uitdagingen te lanceren of zich op een agressieve manier te manifesteren.

Venus – heerser van Schorpioen’s huis van koppels – staat in je huis van liefde en vleselijke genoegens, maar is tot 15 april retrograde, dus kan daar complexe of onverwachte situaties genereren.

Relaties worden wat normaler tijdens de tweede helft van de maand, maar geven je niet de voldoening die je gehoopt had.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


boogschutter-klein

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

April 2017 is niet zo’n comfortabele maand voor de Boogschutters.

De Zon die gelegen is in Boogschutter’s huis van liefde en seksualiteit, heeft de neiging om een ??gepassioneerd, sensueel, en avontuurlijke maand te beloven.

Op hetzelfde moment, loopt Mercurius – heerser van Boogschutter’s huis van koppels – retrograde (heen en weer) in Boogschutter’s huis van verantwoordelijkheden en die van de liefde. Vanuit daar krijg je de neiging om bepaalde eisen of eigen standpunten op te leggen.

Daarnaast is Venus – de planeet van de liefde – in Boogschutter’s gebied van huis, familie, en afkomst, en loopt deze het eerste deel van de maand ook retrograde.

Dus zelfs ondanks het amoureuze potentieel in april 2017, is er veel kans dat er iets op relatievlak niet werkt, jou terug dwingt, en waarmee je zeker niet kunt rotzooien. Maar wie weet … misschien is het tijd om sommige verantwoordelijkheden op je te nemen of om je op een bepaalde manier te settlen.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


steenbok-klein-2

Steenbok (23 december t/m 21 januari)

De aanwezigheid van Mars in Steenbok’s huis van erotiek maakt je in april 2017 warmbloedig: je zit vol romantische drive, en op het gebied van seksualiteit is het een maand om te pieken. Je bent klaar om alle remmingen te laten gaan als het gaat om lief te hebben.

Maar er is een klein probleem: Mercurius loopt retrograde (heen en weer) in hetzelfde huis, dus dingen kunnen op onverwachte manieren ontwikkelen, en hier en daar ingewikkeld worden.

Venus – de planeet van de liefde – staat in het 3e huis: dus mooie praatjes, verklaringen van de liefde, hand in hand lopen of liefdesreizen behoren tot de mogelijkheden. Maar gedurende het eerste deel van april 2017 is Venus ook retrograde, dus dingen kunnen helemaal niet zo duidelijk zijn en anders uitpakken.

In deze periode kun je een ontmoeting hebben met een oude geliefde of je emotionele behoeftes en relatie status opnieuw evalueren.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


waterman-klein

Waterman (22 januari t/m 20 februari)

Communicatie markeert in april 2017 Waterman relaties met positieve resultaten als het open, eerlijk en goed doordacht is. Dat is de boodschap van de Zon, heerser van Waterman’s huis van relaties.

Als je betrokken bent bij een nieuwe of zeer gepassioneerde relatie, doe het rustig aan: Mercurius, heerser van Waterman’s huis van de liefde, loopt namelijk retrograde (heen en weer). Dingen lopen niet altijd zoals gepland, en je moet de situatie zorgvuldig overwegen of misschien zelfs een stap terugnemen om dingen duidelijk te zien.

Complicaties kunnen ontstaan ??rondom huis of familie. Aan de andere kant, is het niet onmogelijk dat je juist deze periode begint met de uitvoering van een ouder project.

Hoe dan ook, in april 2017 zijn relaties en geld meer dan nauw verbonden.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


vissen-ogen-kleinVissen (21 februari t/m 19 maart)

In april 2017 kom je op een punt voor het maken van een aantal beslissingen met betrekking tot je liefdesleven.

Venus, de planeet van liefde en saamhorigheid, eindigt zijn retrograde (heen en weer) beweging en hervat de voorwaartse gang vanaf 15 april vanuit Vissen, terwijl Mercurius – heerser van Vissen’s huis van koppels – retrograde is tussen 10 april en 3 mei. Dus relaties van de Vissen staan vanuit twee kanten onder vuur , en zullen vanuit meerdere perspectieven worden onderzocht. De tijd is daar om een optelsom te maken, conclusies te trekken en om naar oplossingen te zoeken.

Mercurius is in Vissen’s huis van de communicatie tot 20 april 2017, dus je hebt wat oude problemen of discussies te bespreken.

In je relatie houdt je rekening met inkomen, waarden, en het bedrijfsleven, omdat zowel Venus retrograde cyclus en de retrograde cyclus van Mercurius elkaar kruisen in Vissen’s huis van het geld.

.

Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar bovenram-ogen-klein

Ram (20 maart t/m 20 april)

Jupiter loopt nog steeds in Ram’s huis van relaties en blijft daar tot de herfst. Het geeft je op het gebied van relaties een grote capaciteit tot geven, maar ook grotere emotionele behoeftes en verwachtingen.

Ook de Zon – heerser van Ram’s huis van erotiek – staat in April 2017 in Ram, die daar seksuele bekwaamheid en romantiek brengt. Daarnaast ontmoet de Zon deze maand Uranus wat je verassingen zou kunnen brengen of je stimuleren tot experimenteren. De gespannen positie met Jupiter benadrukt je honger voor alles met betrekking tot relaties, waardoor het spectaculaire proporties kan aannemen.

Dus er is een hoop verlangen en het vermogen om te krijgen wat je wilt. Helaas, staat het geluk niet telkens aan je kant, want Venus’ moeilijke positie laat je met enkele frustraties of mislukkingen achter. Maar dit is maar tijdelijk.
.Ga naar de horoscoop startpagina voor meer horoscopen!

naar boven


This entry was posted in Geen categorie.
test