Hoe krijg je jouw wenkbrauwen perfect ‘on fleek’

We hebben allemaal wel eens bij iemand gezien dat het ook compleet mis kan gaan met het invullen van wenkbrauwen! Van teveel geëpileerd tot veel te veel bijgetekend. Je kunt op veel manieren helemaal de mist ingaan met het shapen van je wenkbrauwen. Dus hoe krijg je ze nu op een mooie natuurlijk manier in een perfecte shape bijgetekend? Kijk maar eens mee.
De juiste kleur kiezen is stap 1:

kleur-Gift-Avenue

  • Heb je licht haar? Kies dan een kleur die één of twee tinten donkerder is dan je haarkleur.
  • Heb je donker haar? Kies dan een kleur één of twee tinten lichter dan je haarkleur.

 

Welk product kies je om jouw wenkbrauwen in te vullen:

Een wenkbrauwpotlood gebruik je:

potlood-Gift-Avenue

  •  Als je een beginner bent of wanneer je een droge en/of rijpere huid hebt. Potloden zijn namelijk zeer makkelijk te blenden en gemakkelijk aan te brengen. Zorg er wel voor dat je een potlood kiest dat niet te zacht of te hard is. Een te zacht potlood zorgt voor dikke lijnen (het product komt makkelijk vrij) terwijl een te hard potlood simpelweg kan irriteren terwijl je het aanbrengt. Nog een tip, zorg dat je wenkbrauwpotlood altijd net geslepen is als je het gaat gebruiken!

 

Een wenkbrauwpoeder gebruik je:

poeder-Gift-Avenue

  • Als je een vette of normale huid hebt of wanneer je voor de meest natuurlijke look wilt gaan. Als je het op de juiste manier aanbrengt creëert de poedertechniek namelijk de meest natuurlijke uitstraling. Ook is het makkelijk om de kleur op te bouwen.

 

Een wenkbrauwgel (pomade) gebruik je:

gel-Gift-Avenue

  • Als je een ware wenkbrauw diva bent! De sterk geconcentreerde kleur moet namelijk zeer nauwkeurig met een lichte (en vaste) hand worden aangebracht om het natuurlijk te laten lijken. Zo niet dan heb je een dikke harde streep boven je ogen.

-X- MariëlleThis entry was posted in Geen categorie.
test