Hoe goed houdt jouw sterrenbeeld zich aan beloftes?

intro-Gift-Avenue

RAM
Je wilt je echt graag aan je beloftes houden, dat wil je écht! Je wilt dat iedereen gelukkig is en daarom beloof je ze de maan. Maar je hebt zoveel dingen aan je hoofd en wordt in honderd verschillende richtingen getrokken waardoor je het soms vergeet en je beloftes scheurtjes vertonen. Je probeert echt geen spelbreker te zijn, het is zelfs het tegenovergestelde…je bent soms té aardig! Probeer om niet zo gul te zijn met je beloftes! Denk er logisch over na en als je denkt dat je ze niet na kan komen, zeg dan niet dat je dat wel kunt.

STIER
Jij houdt je altijd aan je beloftes! Als je zegt dat je iets doet, dan doe je het! Het enige is dat je zelden iets belooft 😉 Het is al moeilijk genoeg om je vertrouwen te winnen in de eerste plaats, en jij belooft niets aan iemand die je nog niet vertrouwt!

TWEELINGEN
De waarheid is dat je je beloftes wel wilt nakomen, maar het is niet altijd makkelijk voor je! Echter heb je er een talent voor om te laten lijken of je je beloftes bent nagekomen, zelfs als je dat niet hebt gedaan. Het is moeilijk om boos op je te zijn wanneer je je beloftes niet nakomt, omdat je het zo goed bedoelt. Het is gewoon zo dat je heel makkelijk afgeleid wordt. Maar de volgende keer hou je je écht aan je beloftes….tenminste dat hoop je 😉

KREEFT
Je haat het wanneer iemand denkt dat jij je niet aan je woord houdt of iemand bent die zijn beloftes verbreekt zonder dat je je daar druk om maakt, dus jij zorgt ervoor dat je je altijd aan je beloftes houdt! Je zal niets beloven als je er niet zeker van bent of je het na kunt komen. Jij ziet een gebroken belofte hetzelfde als een gebroken hart en je wilt niemand die pijn aandoen.

LEEUW
Je weet dat mensen de neiging hebben op tegen je op te kijken, dus is het voor jou een kwestie van trots en eer om je beloftes na te komen! Je maakt beloftes die best moeilijk na te komen zijn, maar dat zie jij als een uitdaging. Echter zorg je er wel voor dat je geen beloftes maakt die je niet na kan komen omdat je het verschrikkelijk zou vinden om mensen teleur te stellen.

 

MAAGD
Als jij je woord hebt gegeven doe je alles wat in je macht ligt om dit na te komen. Jij voelt je echt verplicht om je beloftes na te komen, zodat je je beloftes wel zorgvuldig afweegt. Als iemand wil dat jij iets doet wat tegen je principes ingaat zal je het niet doen, ongeacht de consequenties!
stil-Gift-Avenue

WEEGSCHAAL
Je wilt graag dat mensen je leuk vinden en wat is een betere manier om de waardering van mensen te krijgen dan ze te beloven wat ze willen? Als je het wilt doen, dan is dat uiteraard geweldig maar doe niets wat je eigenlijk niet wilt alleen maar om leuk gevonden te worden! Jij voelt je verschrikkelijk wanneer je iemand teleurstelt en zal al je charmes in de strijd gooien om het weer goed te maken.

SCHORPIOEN
Hou jij je aan je beloftes? Ja? Is het makkelijk om jou überhaupt al een belofte te laten maken? Nee! Jij geeft je woord niet tenzij je het grondig hebt onderzocht en de persoon die je de vraag stelt eerst hebt gescreend! Jij vindt dat een belofte niet nakomen hetzelfde is als liegen, en je háát leugenaars! Maar eenmaal een belofte gemaakt zal je er hard voor werken om deze na te komen, en er is dan niet veel wat je kan stoppen.

BOOGSCHUTTER
Je neemt beloftes niet zo serieus als je zou kunnen! Je maakt ze, je breekt ze, maar het is niet erg. Het goede ding is dat je zo spontaan en optimistisch bent, het is moeilijk om boos op je te zijn als jij je niet aan je woord hebt gehouden. Je mag dan je beloftes niet altijd nakomen, maar je bent niet te beroerd om het volgende rondje te betalen 😉

 

STEENBOK
Jouw woord staat vast! Jij doet geen belofte als je weet dat je je er niet aan kunt houden. Je kunt het zelf niet uitstaan wanneer mensen zich niet aan hun beloftes houden dus jij wilt zeker zo niet zijn. Jouw woord is als geld op de bank; het is iets waar je op kunt vertrouwen wanneer je het het meest nodig hebt.

 

WATERMAN
Jij houdt je aan je woord, maar als de persoon waaraan je deze belofte hebt gemaakt iets doet om je boos te maken dan zullen ze een preek van je krijgen die zo scherp en vurig is dat ze het zullen betreuren. Je maakt ook niet zomaar een belofte, je hebt een lijst met redenen nodig waarom ze het zouden verdienen.

VISSEN
Ja, jij probeert je aan je beloftes te houden! Zelfs wanneer mensen je in het verleden hebben verraden…mensen tegen wie anderen niet zo aardig zouden zijn als jij. Het kan echter zijn dat je bij deze mensen de belofte wel eerder vergeet als je bezig bent met een tijdrovend project, maar dan zorg je ervoor dat je de volgende keer weer ja zegt als ze iets vragen! En dat kan soms een patroon worden.

-X- Mariëlle

 

This entry was posted in Geen categorie.
test