Hoe elk sterrenbeeld omgaat met een relatiebreuk
De sterren kunnen invloed hebben op hoe we verliefd worden (lees deze blog maar eens) en de manier waarop we met relaties omgaan. Maar ook de manier hoe we omgaan met een relatiebreuk wordt beïnvloed door de sterren 😉 Kijk maar eens mee:

1. RAM
ram-Gift-AvenueEen Ram is snel verveeld. Ze willen een relatie die genoeg spanning en avontuur met zich meebrengt. Als ze vinden dat de relatie niet spannend genoeg is, zullen ze vertrekken! Enne.. ze houden ook van hete stomende sex, het liefst zo vaak mogelijk 😉 En een Ram zal wanneer het over is, zich niet bezig houden met het denken aan zijn ex, of juist helemaal gek worden. Maar Rammen rapen zich ook snel weer bij elkaar, dus ook al zijn ze even een tikkeltje doorgedraaid, dat is zo over en ze begeven zich snel weer op het dating pad. Waar ze ook goed in zijn, is doen alsof ze je nog nooit hebben gekend, stone cold 🙂

2. STIER
stier-Gift-AvenueStieren kunnen het moeilijk hebben om verder te gaan. Maar aan de andere kant, als ze zeggen dat ze er klaar mee zijn dan zullen ze ook niet meer achterom kijken! Ze kunnen zich behoorlijk kapot voelen na een breuk. Ze hebben gemengde gevoelens van woede, depressie, verdriet en haat, maar diep van binnen hopen ze nog steeds op een verzoening. Ze denken vooral terug aan de goede tijden en hoe leuk hun ex was, en erkennen maar moeilijk dat iemand gewoon ronduit slecht voor ze was. Maar nogmaals, wanneer een Stier dan eindelijk het licht ziet, dan is hij volledig in harmonie met de breuk en zullen ze verder gaan met hun leven en denken ze niet meer aan hun ex. Dus ze hebben wat tijd nodig om los te komen van hun exen, en moeten ook voorkomen dat ze hun ex gaan stalken op social media 😉

3. TWEELINGEN
tweeling-Gift-AvenueTweelingen zijn mensen die volkomen gelukkig kunnen lijken in een relatie en dan opeens uit elkaar gaan. Ze hebben een leuke persoonlijkheid en ze kunnen hun ontevredenheid goed verbergen door een lachend gezicht op te zetten. Ze nemen snel de benen als ze merken dat een relatie een grote hoop onzin is. Ook hebben ze meestal al een plan B achter de hand wanneer er een breuk aan zit te komen,  in de vorm van een nieuwe liefde of ze storten zich op hun werk.

4. KREEFT
kreeft-Gift-AvenueMensen geboren onder dit teken zijn liefdevol en gevoelig. Ze willen overladen worden met liefde! En zijn ze van mening dat dit te weinig gebeurd, dan kunnen ze enorm jaloers worden òf zich wenden tot het emotioneel kwetsen van hun partner door te zeuren en chanteren! Ze kunnen soms ook té lief en toegewijd zijn tot aan het ‘plakkerige’ toe. Een Kreeft kan ook ‘verdwalen’ in zijn zoektocht naar de perfecte liefde. En wanneer hun partner hen verlaat, kan het even duren voordat het tot ze doordringt.

5. LEEUW
leeuw-Gift-AvenueLeeuwen zijn eigenwijs en kunnen soms diva’s zijn. 😉 Vooral mannelijke leeuwen hebben de neiging om een te hoge dunk van zichzelf te hebben in termen van relaties. Momenten genoeg dat ze vinden dat hun partner verkeerd zit en zich als eerste moet verontschuldigen. En wanneer hun geliefde hen verlaat dan denken ze dat deze uiteindelijk toch weer bij ze terugkomt omdat ze veel te belangrijk zijn voor hen! Ze kunnen soms ook een emotionele uitbarsting van frustratie krijgen. Leeuwen moeten leren om een ander toe te staan met hun samen te leven, en leren compromissen te sluiten met het oog op een liefdevolle gelukkige relatie. Ook mogen ze het best laten merken als ze gekwetst zijn, maar de trotse Leeuw laat dit niet snel zien! In plaats daarvan bouwen ze een muur om zich heen.

6. MAAGD
maagd-Gift-AvenueDown to earth en praktisch dat zijn Maagden. Ze zullen een relatie snel beëindigen, zodra ze zien dat er meer verlies dan winst uit te halen valt. Aan de andere kant, als een Maagd veel emotie, tijd en geld heeft geïnvesteerd in een relatie zullen ze proberen om deze te laten slagen ten koste van alles. Hierdoor kunnen ze ook té vast zitten in een relatie, waardoor ze niet meer weten hoe ze eruit moeten komen! Als aardeteken hecht de Maagd het meeste waarde aan familie, kinderen en eenheid. Wanneer een Maagd ziet dat een relatie op een breuk afstevent, zullen ze heel hard proberen om het alsnog te laten werken, maar lukt dat niet dan zullen ze het uiteindelijk loslaten! Ze kunnen zich daarna op hun werk storten om zo de leegte in hun hart op te vullen en vinden het moeilijk om een nieuwe partner te vinden.

7. WEEGSCHAAL
weegschaal2-Gift-AvenueWeegschalen willen evenwicht in hun leven (duh :)). Een relatie zien ze als een soort social contract en ze schamen zich als dit mislukt. Ze zullen hun best doen om hun partner weer verliefd op ze te laten worden! Ze hebben een goede vibe om zich heen en zullen een breuk zien als een ‘kans om verder te groeien’… tenminste zo zullen ze het naar buiten brengen. En omdat Weegschalen niet graag uit balans zijn, zullen ze snel weer op zoek gaan naar een nieuwe partner om zich compleet te voelen en ze zijn daar ook absoluut niet bang voor!

8. SCHORPIOEN
schorpioen-Gift-AvenueEen schorpioen is vervuld met hevige emoties. Ze houden van iemand met alles wat ze in zich hebben! Maar ze kunnen ook iemand tot diep in hun tenen haten. Ze kunnen samenspannen tegen hun ex wanneer ze erg boos en gekwetst zijn! Als ze teveel van iemand hielden, kan hun oordeel over die persoon vertroebeld zijn door boosheid en agressie. Schorpioenen kunnen manipulatief zijn en macht lustig. Ze haten het om te worden gedomineerd door hun partners en proberen altijd de ‘baas’ te zijn in een relatie. Het liefst hebben ze een zachtmoedige en liefdevolle partner die volledig aan hen toegewijd is.

9. BOOGSCHUTTER
boogschutter-Gift-AvenueBoogschutters hebben een vurige en zinderende geest. Ze hunkeren naar romantiek en lust. Ze zijn vrije geesten, en zich richten op één relatie kan moeilijk voor ze zijn. Ze kunnen vreemdgaan snel zien als iets wat normaal en acceptabel is. Ze hebben de behoefte aan veel energie in hun relatie. Als hun partner hierin tekort schiet, gaan ze op zoek naar avontuur en kunnen dan soms hun partner bedriegen. Deze neiging zorgt ervoor dat ze pijn kunnen maskeren wanneer een relatie over is en zich meteen op een nieuwe liefde storten!

10. STEENBOK
steenbok-Gift-AvenueSteenbokken zijn hardwerkende mensen, zowel in hun carrière als in hun liefdesleven! Ze proberen heel hard om het evenwicht te bewaren in hun werk, financiën en relaties. Indien de partner van een Steenbok probeert om hen te verlaten, zullen ze proberen om dingen uit te praten om de lieve vrede te bewaren. Ze haten de gedachten aan een scheiding of breuk en geloven dat het wel uitgepraat kan worden. Ze zijn behoorlijk loyaal! Aan de andere kant, wanneer een relatie te ‘giftig’ wordt en/of hun partner gaat vreemd, dan bouwen ze binnen no time een dikke muur om zich heen om zo hun partner weg te houden!

11. WATERMAN
waterman-Gift-AvenueWatermannen kunnen zowel toegewijd als manipulatief tegelijk zijn! Ze zijn liefdevolle mensen en haten scheidingen. Aan de andere kant, als de relatie hen pijn doet en de relatiedruk te zwaar wordt, zullen ze het zo manipuleren dat hun partner het uiteindelijk uitmaakt. Ze houden niet van agressie en houden meer van soepele gesprekken. En hebben ze het gevoel dat ze het ergens anders beter zullen hebben, dan kunnen ze gaan afdwalen om te kijken of ze er inderdaad beter van worden.

12. VISSEN
waterman-Gift-AvenueVissen houden ervan bij iemand te zijn die al hun behoeftes vervult. Ze kunnen zweven van relatie naar relatie zonder zich vast te leggen of zelfs maar doorhebben dat ze in een relatie zitten! Ze hebben de neiging om te dagdromen en willen veel dingen die één partner niet kan vervullen! En als ze in een relatie zitten, dan willen ze ook dat al hun dromen uitkomen anders hebben ze het gevoel dat er iets ontbreekt. Zitten ze in een lange relatie, dan kunnen ze zich benauwd voelen tot het punt van depressie! Pas als hun partner helemaal uit beeld is, zullen ze verder kunnen met hun leven.

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test