Het ene ding wat jouw sterrenbeeld beter doet dan wie dan ook

intro-Gift-Avenue

 

RAM
Een Ram is assertief! Ze onderscheiden zich als leiders en zal de leiding nemen wanneer nodig. Ze zijn een echte baas! Ze doen er alles aan om te krijgen wat ze willen. Ze zijn extreem gedreven en zullen nooit genoegen nemen met minder dan ze verdienen.

STIER
Een Stier is ongelooflijk écht! Ze menen alles wat ze zeggen en staan erom bekend te zeggen waar het op staat. Ze zijn niet bang om totaal zichzelf te zijn, en zullen nooit onecht zijn in hetgeen ze zeggen of doen. Ze zullen geen act opvoeren om anderen te imponeren en zijn ontzettend authentiek.

TWEELINGEN
Tweelingen hebben een geweldig gevoel voor humor! Ze zien de grappige kant van bijna alles. Ze zien ALTIJD de humor in van dingen en willen in het algemeen gewoon plezier hebben. Ze maken altijd leuke grappen en hun lach licht de kamer op.

KREEFT
Een Kreeft is ontzettend trouw. Ze blijven bij de mensen waar ze om geven. Ze waarderen hun vriendschappen en relaties en beschadigt nooit het vertrouwen van anderen. Een Kreeft houdt vast aan zijn/haar principes en hun trouw is onwrikbaar.

LEEUW
Leeuwen hebben een ontzettend royaal hart. Wanneer ze iemand in nood zien zullen ze snel een helpende hand bieden. Bij hen is er geen gebrek aan zorg en waardering. Ze houden ervan om anderen te helpen en ze geven veel om de mensheid in het algemeen.

MAAGD
Een Maagd is goed in het leiden van een minimalistisch, eenvoudig leven. Ze hebben niet veel nodig. Ze houden niet van verspilling en koopt alleen het hoognodige. Ze vragen niet veel en zijn tevreden met wat ze al hebben.

break-Gift-Avenue

 

WEEGSCHAAL
Weegschalen zijn ongelooflijk vredig. Ze houden er niet van om argumenten te starten. Ze willen simpelweg gewoon vrede en harmonie. Ze zijn goed in het kalmeren van mensen en kunnen ook goed conflicten oplossen. Ze zullen altijd compromissen sluiten en dingen oplossen met mensen zodat de vrede wordt behouden.

 

SCHORPIOEN
Schorpioenen hebben lief alsof er geen morgen is! Ze hebben zoveel liefde te geven en houden zich niet in. Ze houden niet van negativiteit en streven er simpelweg naar om anderen lief te hebben. Ze waardeert de relaties die in haar leven zijn enorm.

BOOGSCHUTTER
Boogschutters weten als geen ander hoe ze plezier moeten hebben! Ze houden er van om zich te ontspannen en zich te laten gaan. Ze houden ervan om vrij en wild te zijn en willen altijd nieuwe dingen uitproberen.

STEENBOK
Steenbokken zijn ontzettend verantwoordelijk. Ze houden zich altijd aan hun taken en gedragen zich altijd volwassen. Ze betalen altijd hun rekeningen op tijd. Ze zullen nooit hun verantwoordelijkheid ontlopen.

WATERMAN
Watermannen zijn geweldige rebellen 😉 Ze voldoen nooit aan de norm. Ze zijn progressief en individualistisch en volgen hun eigen pad. Watermannen zijn niet bang om hun gedachten uit te spreken, ook al gaat het in tegen wat iedereen gelooft.

VISSEN
Vissen zijn super verzorgend! Ze zijn ontzettend mededogend met degene van wie ze houden. Ze zullen alles opofferen voor hun geliefden. Ze hebben anderen zoveel zorg te bieden en hebben heel veel medeleven voor hun vrienden en familie.

-X- Mariëlle

 

This entry was posted in Geen categorie.
test