Grappig…. de uiterlijke kenmerken van elk sterrenbeeld

1. RAM
ram-Gift-AvenueRammen zijn vaak lang, slank en atletisch. Ook de botstructuur is lang en slank, vooral in de handen, benen en hals. Ze hebben meestal intense ogen die je aandacht kunnen vangen, niet omdat ze door je heen kijken, maar omdat er een element van uitdaging in hun blik zit. En nee, een stel hoorns zul je niet zien bij een Ram (oké alleen bij de dieren :)) máár een van de grootste kenmerken van een Ram is een ‘teken’ op hun gezicht of hoofd. Sproeten, moedervlekken, litteken(s) etc. een Ram draagt het als een herkenningsteken in plaats van het te verbergen! Veel Rammen hebben rood of kastanjebruin haar of highlights.

2. STIER
stier-Gift-AvenueStieren zien er op een of anderen manier gewoon ‘samenhangend’ uit! Ze hebben ook een natuurlijke schoonheid over zich heen. Ze hebben meestal een compact en stevig lichaam, vierkante schouders en een sterke of dikke nek. Hun benen zijn goed gevormd en gespierd, en hun voeten kunnen iets breder of langer zijn in verhouding tot hun lichaam. Het gezicht van de Stier heeft afgeronde lijnen in plaats van scherpe hoeken, een mooie huid en heldere tint plús boeiende grote ogen! De mannelijke Stier heeft de capaciteit om een dikke volle baard te laten groeien. Een vrouwelijke Stier is meestal heel trots op haar haren. Beide seksen zijn gevoelig voor gewichtstoename, vooral in hun volwassen jaren.

3. TWEELINGEN
tweelingen-Gift-AvenueDe look van een Tweeling wordt vaak gekenmerkt door een jeugdige uiterlijk omdat ze vaak jonger lijken dan ze zijn! Tweelingen zijn vaak lang, maar dichter bij de Stier of Kreeft maand geboren neigen ze meer richting mollig in plaats van dun. Meestal hebben ze lange benen en armen en hun handen zijn vol en vlezig. Tweeling mannen hebben vaker een ‘ruwere’ huid met hoge jukbeenderen en een breed voorhoofd, en later in hun leven hebben ze te maken met een terugtrekkende haarlijn. Tweelingen hebben vaak expressieve ogen, en een brede of volle mond met goed gevormde lippen.

4. KREEFT
kreeft-Gift-AvenueKreeften hebben vaak een zeer expressief gezicht met hoge jukbeenderen, ronde en intrigerende ogen en een prominent voorhoofd. Lang of kort, mensen geboren onder dit teken neigen naar een bredere borst, dunne heupen en kleine voeten. De mannelijke Kreeft heeft vaak een sterke kaaklijn en prominente tanden. De vrouwelijke Kreeft een ‘romige’ huid en een volle boezem. Beide seksen letten vaak op hun gewicht, omdat ze beiden de neiging hebben om er een paar pondjes bij te krijgen makkelijker dan dat ze die eraf krijgen 😉

5. LEEUW
leeuw2-Gift-AvenueHet handelsmerk van een Leeuw lijkt vaak een dikke luxe bos ‘manen’. Hun gezichten zijn vaak ‘katachtig’ met een ovale vorm, grote mooie (amandelvormige) ogen en een brede neus. De ogen zijn vaak donker, en dan niet alleen bruin maar ook dónker blauw, groen etc. Man of vrouw, ze hebben beiden goed geproportioneerde lichamen met een atletische bouw met sterke brede schouders! Ze zijn elegant, hebben een groots postuur en lijken te lopen met een koninklijke air 😉

6. MAAGD
maagd-Gift-AvenueDe Maagd heeft vaak een ‘stille’ schoonheid! Hun fysieke structuur is zo netjes en afgestemd op het imago dat ze naar buiten uit willen stralen. Ze hebben een klassieke uitstraling over zich met een hoog voorhoofd, rechte neus, diepliggende ogen en gedefinieerde kaaklijn. De mannelijke Maagd is meestal groot en recht, heeft een hoge haarlijn en heeft vaak één voet die meer naar binnen draait dan de andere. De vrouwelijke Maagd heeft vaak lange benen, een spitse kin, zachte ogen en mond en onberispelijk verzorgd haar.

7. WEEGSCHAAL
weegschaal-Gift-AvenueDe kenmerken van een Weegschaal zijn, hoe kan het ook anders, zeer gebalanceerd en aangenaam. Lachende gezichten vaak, met kuiltjes in de wangen en kin! Ook hebben Weegschalen vaak van nature rechte tanden, hoewel er wel een opening of ruimte tussen de voorste twee tanden kan zitten. De mannelijke Weegschalen hebben vaak knappe gezichten met een goede botstructuur, en sierlijke atletische lichamen. De vrouwelijke Weegschaal is meestal slank, maar wel met mooie rondingen, heeft grote ogen en een delicate neus met licht uitlopende neusgaten.

8. SCHORPIOEN
schorpioen-Gift-AvenueDe Schorpioen is vaak een sensuele verschijning! Ze hebben hypnotiserende en doordringede ogen, een breed gezicht dat ondersteund wordt door een stevige nek en een sterk lichaam dat slank of vol kan zijn, maar op een of andere manier toch sierlijk. Schorpioen mannen hebben vaak sterke gelaatstrekken inclusief dikke wenkbrauwen. Hun armen en benen kunnen harig zijn, en zijn ook sierlijk en vaak een beetje ‘krom’. Schorpioen vrouwen zijn vaak goed gebouwd, compact en slank. Ze hebben de neiging om hun hoofd een beetje naar beneden te houden en dan omhoog te kijken met hun ogen, wat ze een mysterieuze uitstraling geeft 😉

9. BOOGSCHUTTER
boogschutter-Gift-AvenueDe Boogschutter is vaak groter dan gemiddeld, sterk actief en heeft snelle bewegingen! Ze hebben welgevormde hoofden met intelligente en sprankelende ogen, en staan erom bekend om met hun handen te praten. De mannelijke Boogschutters zijn net hengsten, vaak met een weerbarstige haardos die vaak in hun jonge jaren over hun voorhoofd valt. Echter ze zijn gevoelig voor kaalheid in hun latere jaren. De vrouwelijke Boogschutter heeft meestal een ovaal gezicht met een hoog voorhoofd en puntige kin. Lang en slank, maar heeft de neiging om gewicht rondom haar middel vast te houden.

10. STEENBOK
steenbok-Gift-AvenueSteenbokken hebben vaak een ernstige blik over zich heen! Ook hebben ze de neiging om ouder te lijken wanneer ze jonger zijn en jonger wanneer ze ouder zijn (!). Hun voorhoofd is smaller in het midden en ze zijn gevoelig voor fronslijnen. Dit sterrenbeeld moet ook opletten, want krijgt met het ouder worden ook snel extra gewicht erbij. Een mannelijke Steenbok heeft vaak een gedrongen postuur met scherpe doordringende ogen. Een vrouwelijke Steenbok heeft meestal een klein, goed gevormd lichaam met kleine enkels en kleine voeten. Beide geslachten beschikken over bijna perfecte witte tanden.

11. WATERMAN
waterman-Gift-AvenueWatermannen hebben vaak een adellijk, gedefinieerd profiel met een dromerige blik! Ze hebben meestal lange botten en hebben de neiging om hun hoofd te bewegen wanneer ze nadenken. De mannelijke Waterman is vaak lang met een sterke bouw en een breed voorhoofd en heupen. De vrouwelijke Waterman heeft een grotere botstructuur met brede schouders en een prominente hals. Zowel mannen als vrouwen van dit teken hebben de neiging om vroeg grijze haren te krijgen.

12. VISSEN
vissen-Gift-AvenueVissen zijn vaak klein, ofwel ze zijn kort of ze hebben kleine ledematen! Er is iets ‘begerigs’ aan hun uiterlijk, ook al hebben ze vaak slaperige of diepliggende ogen. De mannelijke Vis heeft vaak brede schouders en zwaardere wangen en heeft vaak een verweerd gezicht. De vrouwelijke Vis heeft vaak een jeugdig uiterlijk met grote ogen, een charmante glimlach met ronde wangen of een voller gezicht.

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test