Geheime en verborgen dingen over jouw persoonlijkheid (sterrenbeeld)

intro-Gift-Avenue-verborgen-sterrenbeeld

Is Ram echt zo agressief en ongevoelig? Is Leeuw echt zo dapper? Steenbok zo emotioneel afstandelijk? Dat is niet altijd waar, het is vaak een masker…kijk maar eens mee.

RAM
Wat je eigenlijk ziet wanneer Ram probeert zijn of haar dominantie te laten gelden is dat ze eigenlijk je bevestiging en goedkeuring willen. Ze hebben geruststelling nodig omdat diep in hen een romantische en gevoelige aard ligt. Ze kunnen ECHT een stoere ridder of oogverblindende prinses zijn als je er eenmaal in geslaagd bent hun enthousiasme en zelfvertrouwen te vergroten. Ze kunnen zelfs hun leven geven wanneer ze degene verdedigen die ze liefhebben, maar ze hebben écht je positieve feedback nodig. Ze moeten geliefd en gewaardeerd worden.

STIER
Weet je waarom ze zo ontzettend koppig zijn? Weet je waarom ze – bijna nooit- van gedachten veranderen? Het komt omdat ze zich zo eenzaam voelen van binnen! Dit komt waarschijnlijk door enige ervaringen in hun kindertijd, waarbij ze alleen op zichzelf konden vertrouwen. Stier zit vol kracht omdat ze nooit afhankelijk zijn van iemand anders. Dit verklaart ook hun soms zelfzuchtige daden maar vertrouw me…als ze zeggen ‘ik hou van  jou’ menen ze dit echt hoewel ze het moeilijk laten zien.

TWEELINGEN
Altijd in beweging, altijd aan het nadenken, altijd weer iets nieuws willen doen…dit kan anderen tot het uiterste drijven vooral in een langdurige relatie. Een typische tweeling lijkt gedesoriënteerd zo niet verloren! Dit komt omdat telkens wanneer ze ‘stabiel‘ proberen te zijn ze pijn worden gedaan. Hun ondragelijke stemmingswisselingen dateren uit de tijd dat ze dachten alles te weten en ze er pijnlijk achter kwamen dat dit niet zo was. Ze kunnen zichzelf niet vergeven dat ze zo ‘dwaas’ hebben gehandeld en het is een blijvend litteken voor ze.

KREEFT
Het slachtoffer spelen is wat hen zo schattig en tegelijkertijd onuitstaanbaar maakt. Hun enorme diepe oceaan van emoties is moeilijk te ontkennen. Maar ze hebben een reden voor het spelen van het ‘schuld spel’ dit is de enige manier dat ze hun eigen harde oordeel kunnen verdragen. Ze zijn slim en proberen altijd te voorkomen dat ze hun emoties moeten uiten. Ze hebben enorme moeite met keuzes en beslissingen maken en hebben zo’n goed geheugen waardoor de fouten die ze hebben gemaakt moeilijk te vergeten zijn…wat het natuurlijk niet makkelijker maakt.

LEEUW
De eerste keer dat je Leeuw tegenkomt kun je je verblind voelen door hun nobele uiterlijk, hun zelfverzekerde manier van lopen en de manier waarop ze dominantie uitstralen. Rook en spiegels!!! Een typische Leeuw is erg gevoelig en probeert de diepte van hun emoties te verbergen. Ze geven zichzelf de schuld als er iets mis gaat, hoewel ze dit waarschijnlijk niet hardop zullen zeggen. Ze willen echt helpen omdat hun gulle aard hen daartoe dwingt, maar ze hebben ook vaak het gevoel dat niet genoeg te doen en dat ze gefaald hebben. Dit verklaart de typische diva houding!

MAAGD
Solide, stabiel, praktisch en altijd geneigd om te analyseren wat er aan de hand is, mensen te beoordelen en bekritiseren. Dat wordt er gezegd over een Maagd. De waarheid is dat ze zich gebonden voelen aan de ellende van de wereld en alles willen proberen te herstellen zoveel ze kunnen. Diep van binnen willen ze niet nog succesvoller worden in wat ze doen, maar vrij zijn en een avontuurlijk leven leiden. Ze zijn echter te bang om het te doen omdat ze zich niet onafhankelijk genoeg voelen. Een echte Maagd wil zijn/haar vleugels spreiden en vliegen in de helderblauwe lucht.

break-Gift-Avenue-verborgen-sterrenbeeld

WEEGSCHAAL
Beleefd, glimlachend en nobel is hoe ze zichzelf presenteren. Heb jij je ooit wel eens afgevraagd waarom een Weegschaal zo open staat voor onderhandelingen en ze altijd proberen de positieve kant van iets te vinden? De waarheid is dat ze namelijk heel hard proberen om  niet verbitterd en veroordelend te zijn. De reden achter dit alles is dat ze oprecht in de menselijke natuur geloven en relaties belangrijker vinden dat wat dan ook. Vrienden en liefde komen op de eerste plaats. Wat ze moeten leren is dat ze moeten leren eerst van zichzelf te houden! Ze hoeven niet vast te houden aan iemand die hun liefde niet waard is.

SCHORPIOEN
Heb jij je ooit afgevraagd waarom deze mysterieuze wezens altijd achterdochtig handelen en zoveel geheimen verbergen? Dat komt omdat ze meer waarde hechten aan gerechtigheid dan aan wat dan ook. Hun geheime, gulle karakter probeert heel hard om de onschuldige en kwetsbare mensen te beschermen en het doet hen ontzettend veel pijn wanneer ze daarin falen. Dit is de reden waarom ze zich langzaam terugtrekken in zichzelf en een koude materialistische buitenkant ontwikkelen. Ze idealiseren altijd hun vrienden en partners en daarom raken ze meestal gekwetst en teleurgesteld.

BOOGSCHUTTER
Zelfverzekerd en avontuurlijk, een typische Boogschutter kan je passie voor het leven doen laten oplaaien alleen al door je aan te kijken. Maar hier is de valstrik…ze proberen hun persoonlijke demonen te bevechten die hen doen laten twijfelen aan hun toereikendheid en macht. Diep van binnen willen ze zich veilig voelen en omringd door mensen van wie ze houden en echt om hen geven. Hoewel je gemakkelijk kunt worden overtuigd dat je ze kunt lezen als een open boek, beschermen ze hun geheime eigenschappen heel hard.

STEENBOK
Voorzichtig en nuchter zijn de meest gebruikelijke kenmerken van een Steenbok, maar er zit zoveel meer achter dit teken. Wat ze echt willen is spontaan zijn en hun beoordelingsvermogen beperken. Jammer genoeg verwarren ze zichzelf en degene die hen omringen vaak met hun vluchtige stemmingswisselingen die teveel angst en frustratie veroorzaken. De sleutel om zich geliefd te laten  voelen. Steenbok verbergt een zeer sexy en enthousiaste aard die alleen naar boven komt wanneer ze hun emotionele balans kunnen vinden en zich veilig voelen.

WATERMAN
Wat jij als excentriek en raar ziet, is hun manier om aan de wereld te laten zien dat ze anders zijn. Ze voelen zich teleurgesteld in de mensheid en proberen een manier te vinden om deze rotzooi te beëindigen door chaos en bizarheid. Ze willen niet als anders worden gezien, ze willen gewoon dat anderen weten dat ze niet zijn zoals hen. Ze proberen zo hard om een verschil te maken in deze wereld, maar kunnen hierdoor uiteindelijk geïsoleerd raken.

VISSEN
Verloren in hun droomwereld  zou een titel kunnen zijn voor dit teken. Maar is dit de waarheid? Nee hoor. Vissen zijn extreem logisch en helder. Wat astrologen als dromer waarnemen is slechts een roep om hulp. Ze hebben het magische vermogen om meerder stimuli van anderen en hun omgeving te ontvangen en dit maakt het lastig voor ze om te ontspannen. Ze worden door alle informatie moe van het denken. Zodra ze innerlijke rust kunnen vinden, laten ze je zien hoe slim ze zijn.

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test