EEN HEERLIJKE LENTEKLEUR

Jemig! Waar ik vroeger echt veel over China Glaze online zette. Heb ik nu gewoon zoveel andere lakken dat deze een beetje op de achtergrond belanden. Helemaal niet de bedoeling dus weer eens tijd voor een China Glaze lak!

Lentekleur
Ik heb nog een aantal lakken van China Glaze in mijn To Do bak staan. Helemaal niet erg maar ze moeten ook zeker niet vergeten worden. Daarom vandaag een heerlijke lente kleur. Deze lak komt dan ook uit de City Flourish collectie, de Lente collectie van vorig jaar. Verder is China Glaze gewoon China Glaze. Mooi flesje met 14ml inhoud en een heerlijke ronde kwast waar je prima mee kan lakken!
Spring In My Step is een mooie pastel tint. Ik dacht eerst licht roze maar hij heeft zeker ook een peachy tint in zich. Ik moet helaas wel bekennen dat deze lak 1 van de moeilijkste te lakken lak is die ik van China Glaze heb. De substantie is wat waterig dus ik denk dat daar het probleem zit. Daardoor heb ik ook 3 dunne laagjes nodig gehad om een mooi dekkend geheel te krijgen. Wel droogt de lak dan weer super snel.

Lentekleur

03_Wendy_GA_24-05-2015

Ja al met al een heerlijk lente lakje. Al ben ik niet zo onder de indruk van de substantie van deze lak. Maar goed je kan niet altijd geluk hebben 😉 . China Glaze heeft nog veel meer prachtige lakken welke beter te lakken zijn! Deze zijn te vinden bij NailPaintLove.

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test