Hackers bedankt!

Dat was even schrikken in mei van dit jaar. Door een aanval van een paar irritante hackers ging onze site down. Waar halen ze het gore lef vandaan grrrr. Het heeft twee dagen geduurd voor we de site weer redelijk hackproof hadden. Maar we stonden wel twee dagen letterlijk op zwart dus. En waarom? I don’t know. Gewoon omdat het kan? Just voor de fun of it? Want zeg nou zelf, wat voor belang hebben hackers nu bij een gezellige blogsite over fashion en beauty gericht op vrouwen? Heel stoer hoor om die te kraken, digitale zieligerds.

nieuwe site

Anyway we wilden voor de toekomst uiteraard een nieuwe aanval graag voorkomen. Nu is 100% beveiliging van een site onmogelijk volgens de experts. Zelfs het White House is te hacken klaarblijkelijk. Ok, wel door “hogeschool” hackers, maar toch. Omdat de beveiligingsopties voor onze toenmalige site wel erg beperkt bleken, hebben we gekozen om de gehele site maar weer opnieuw te bouwen. Tja en als we iets doen, doen we het goed 😉

Daarom presenteer ik met trots de nieuwe site van Gift Avenue. Nieuwe lay-out, overzichtelijker (vinden wij tenminste en jullie hopelijk ook) en helemaal van nu. De grootste verandering is de volledige integratie van onze eigen webshop in de blogsite. Hier staan nu ook de gloednieuwe ultieme poncho’s in, waar ik pas geleden over blogde en die nu ook direct leverbaar zijn. Maar we hebben de goede dingen ook gehouden, zoals de bekende rubrieken, waaronder de zeer populaire horoscoop. Daarnaast zijn ook alle blogs van het afgelopen jaar gewoon op de nieuwe site terug te vinden.

poncho-fb-1

poncho-fb-2

En nu ik met een tevreden gevoel naar deze nieuwe site kijk, ben ik de hackers stiekem een beetje dankbaar. Want anders hadden we dit waarschijnlijk allemaal nog niet gedaan. Dus hackers bedankt en hopelijk gaan jullie nu een ander vervelen, bij voorkeur elkaar. Maak er dan gerust een wedstrijdje digitaal ver plassen van, we don’t care. Maar laat ons en onze fashionista’s gewoon met rust, please.

nieuwe site

Lieve fashionista’s: enjoy the ride op onze nieuwe site. Enne alle feedback, tips en meer blijven van harte welkom natuurlijk.

Cheers op een hackproof & fashionable future!

 

Bekijk ook:

This entry was posted in Geen categorie.
test