Dingen die je sterrenbeeld geleerd moet hebben tussen 2016 en 2018

intro-2016-2018-Gift-Avenue

RAM
2016: Hier moest je onderscheiden wat jij wilt en wat je denkt dat de wereld van je wil. Dit was een jaar van zelfontdekking, waar je veel uitdagingen hebt gekregen. Je hebt dit jaar veel speurwerk verricht en kwam tot enkele cruciale realisaties.
2017: Dit jaar moest je van de hoge duikplank springen. Toen je wist wat je moest veranderen ging je ervoor, met volle kracht. Dit was het jaar waarin je radicale veranderingen hebt meegemaakt en een wereld zag die verder ging dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Al deze nieuwe inzichten brachten een verandering in perspectief en hele welkome veranderingen wel te verstaan.
2018: Dit is het jaar waarin je beslist wat je vanaf nu aan gaat doen. Dit is het jaar dat je helderheid krijgt over enkele van de grote, slepende vraagtekens die nog steeds bestaan in je leven. Je krijgt helderheid en focus terug in je werk en in de liefde en je zal je klaarmaken om je wortels te gaan verdiepen in 2019.

STIER
2016: Dit jaar zou je iets opnieuw uitvinden. Of dat nu een verbouwing aan je huis was, een carrièreswitch of zelfs maar overwegen wie nu je echte vrienden waren. Wat dit jaar echt veranderd is, is je zelfbeeld. Er waren delen van jezelf die je al heel lang moest accepteren. Dit jaar was om te doen wat je nog niet eerder had gedaan.
2017: Je moest in dit jaar je grenzen leren kennen. Ja je bent een sociaal wezen (zelfs als je introvert bent, je gedijt heel goed in je vaste vriendengroep ). Desondanks was 2017 een jaar om te leren wat het betekenT om ‘nee` te zeggen, wanneer je op moest staan om iets te zeggen, om niet bang te zijn dat mensen je niet leuk zouden vinden als je iets niet wilde doen en om jezelf niet helemaal uit te putten alleen omdat het ‘moet`.
2018: Dit is het jaar waarin de getijden keren. Na zoveel maanden van onzekerheid, vernieuwing en zoeken naar je ziel is dit het jaar dat het zijn vruchten begint af te werpen. Venus staat het hele jaar in het middelpunt en jouw persoonlijke relaties en zakelijke ondernemingen krijgen daardoor een sprankelend geluk.

TWEELINGEN
2016: Dit jaar moest je veranderingen thuis omarmen. Dit jaar draaide alles om je naaste familieleden en dit jaar was de tijd om nieuwe uitdagingen met kracht te confronteren. Je hebt de afgelopen jaren heel veel aandacht besteed aan jezelf en je werk, maar iets trok de aandacht naar wat er echt toe doet: je tijd en energie geven aan degene die het dichtst bij je staan.
2017: Dit jaar moest je erachter komen wie je echte vrienden waren. Je hebt de afgelopen jaren zoveel geprobeerd tegemoet te komen aan mensen die niet ‘echt` waren en 2017 gaf je duidelijkheid over met wie je echt je tijd door moest brengen. Dit jaar was een jaar om goed te maken, je sociale agenda opnieuw uit te vinden en je tijd en energie te herverdelen aan mensen en dingen die je vreugde brachten in ruil.
2018: Dit jaar moet je het project waar je al zolang over droomt omhelzen. Met alles wat zich begint te vestigen in een nieuw soort normaliteit op het thuisfront zal dit jaar in het teken staan van uit je comfortzone stappen en iets voor jezelf te bouwen. Er is een reden waarom je zo vaak stagnatie en ongemak voelde, iets zei je namelijk dat je grote dingen moet doen. Dit is het jaar om de eerste stap te zetten.

 

break1-2016-2018-Gift-Avenue

 

KREEFT
2016: Dit jaar moest jij je laten verrassen. Dit was een tijd van onverwachte vooruitgang voor jou, en sommige keuzes die je toen maakte zouden nog vele jaren blijvende indrukken achterlaten in je leven. Je kreeg duidelijkheid en een mate van volwassenheid waarvan je niet eens wist dat je die miste. Dit jaar werd duidelijk wat je nu echt wilde in het leven.
2017: Dit jaar moest je rennen, niet wandelen, naar je doelen. Dit was het jaar waarin je elke dag ambities waarmaakte. Voorbij zijn de dagen van dagdromen. Of het nu ging om nieuwe verantwoordelijkheid, routine of gewoon meer tijd maken voor wat je beweert te waarderen, dit was het jaar waarin je jezelf uitdaagde.
2018: Dit jaar moet je de liefde binnenlaten. Het maakt niet uit of je alleenstaand bent of gelukkig getrouwd, dit is het jaar dat de liefde voor jouw centraal staat. Of het nu gaat om vriendschappen, je relatie of zelfliefde dit jaar ga jij er prioriteit aan geven. Focus je op wat echt belangrijk is; de mensen van wie je houdt, het werk waar je van houdt en de dingen waar je van houdt.

LEEUW
2016: Dit jaar moest je het plan loslaten. Op dit punt in je leven moet je accepteren dat hoewel de dingen niet zijn gegaan zoals je zou willen, het niet betekent dat ze niet goed gaan. Hoewel het je troost om vast te houden aan wat de toekomst je biedt is het beste wat je kunt doen, zien waar het leven je brengt. Meestal zijn de dingen die je verliest toch voor je beste belang.
2017: Dit jaar moest jij jezelf opnieuw vinden. De klappen van 2016 hebben een negatieve invloed gehad op je zelfvertrouwen, wat een zeldzaamheid is voor jou om te ervaren. Echter gaf het je de gelegenheid om een nieuwe mate van zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid in jezelf te vinden. Als je afgelopen jaar hebt overleefd, kun je alles overleven.
2018: Dit jaar zou je moeten gaan naar plekken waar je nog nooit bent geweest. Je kan niet telkens hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten. Dit jaar zal je op de proef worden gesteld. Je moet je grenzen verleggen, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen uitproberen… dan zal je merken dat er heel veel moois op je wacht, zolang jij je openstelt en het een kans geeft.

MAAGD
2016: Dit jaar moest je dingen oplossen die niet werkten. Dit was het jaar dat je oog in oog moest staan met wat niet werkte in je leven, zodat het niet met geweld uit je leven werd gehaald.
2017: Dit jaar moest je een nieuwe droom nastreven. Je begon aan een nieuw avontuur , of dat nu een nieuwe relatie was, een andere carrière of misschien reizen. Dit was het jaar dat je risico’s zou nemen en uit de eerste hand zou ervaren wat wel en niet werkt in je leven.
2018: Je moet een paar ferme beslissingen nemen. Na de afgelopen twee jaar van intens touwtrekken tussen wat jij denkt dat zou moeten werken en wat niet, is dit het jaar van alles of niets. Je zult beginnen te zweven en bloeien zoals je nog nooit hebt gedaan, of je zult het erover eens zijn dat je iets nieuws hebt geprobeerd ook al was het niet de bedoeling dat dit voor altijd is.

WEEGSCHAAL
2016: Dit jaar moest je leren hoe je zaden plant. De afgelopen jaren waren voor jou radicaal , en het begon allemaal met je Jupiter jaar in 2016 en maakte de weg vrij om verbindingen te leggen – misschien met partners, werkgevers of zelf je innerlijke zelf – die de komende jaren vruchtbaar zouden worden.
2017: Dit jaar moest je erachter komen hoe jij jezelf tegenhoudt. Dit jaar draaide allemaal om laten ontkiemen van die zaden en het identificeren van manieren waarop je in je tuin rondstapte voordat je ze de kans gaf te groeien.
2018: Nu moet je leren hoe diezelfde tuin je kan voeden. Dit jaar gaat het erom dat je afrondt wat in 2016 is begonnen, en jezelf toestaat daarin te gedijen. Het gaat om het aangaan van serieuze relatiebeloften, financieel stabieler worden dan ooit en het aanpassen van je visie op jezelf. Want diep van binnen weet jij namelijk allang wie je altijd bent geweest.

 

break2-2016-2018-Gift-Avenue

 

SCHORPIOEN
2016: Dit jaar moest je kijken naar hoe jij jezelf ziet. Ondanks dat je behoorlijk zelfverzekerd was (en bent) – zelfs af en toe afstandelijk – word je bijna overweldigend beïnvloed door wat je denkt dat andere mensen denken. Dit was het jaar om meer te geloven in je kracht dan in je twijfel, beginnen te eren wat je voelt niet wat anderen geloven.
2017: Dit jaar moest je de gevoelens omarmen die je al zolang wegstopte. Dit jaar draaide alles om het confronteren van de emoties die je probeerde te vermijden. Natuurlijk is het allemaal doelbewust, volgend jaar draait het om vernieuwing en om te weten wat je wilt…maar daarvoor moet je eerst vaststellen wat je niet doet.
2018: Dit jaar moet je opnieuw met een frisse start beginnen. Terwijl Jupiter het grootste deel van het jaar op je zonneteken zit, is het jouw tijd om het leven van je dromen op te bouwen. De relaties, banen, uitdagingen en keuzes die je maakt zullen je vele jaren achtervolgen met positieve gevolgen.

BOOGSCHUTTER
2016: Dit jaar moest je leren om te verzoenen. Dit jaar moest je kijken waarin je hebt gefaald, de relaties die zijn verslechterd en de manier waarop je welzijn verbeterd kon worden. Dit jaar bracht je waarschijnlijk veel verre landen en in de armen van mensen die je nooit had verwacht. Dit was het jaar van het verkennen van je geest en lichaam. Het was de bedoeling dat je het jaar eindigde met een groot gevoel van helderheid.
2017: Dit jaar moest je leren opnieuw verbinden. Of het nu een zieke ouder was die je nodig had om aan bed te blijven, of een neef met wie je al jaren geen contact had, of een vriend waar je altijd aan dacht maar nooit geen plannen mee maakte. Dit was het jaar dat jij je hart weer opende en de juiste mensen binnen liet…hoeveel tijd je dat ook heeft gekost.
2018: Dit jaar moet je een drastische verandering maken in je leven. Of dit nu een verhuizing is, een nieuwe baan die je al heel lang wilde of gewoon je dagelijkse routine aanpassen…dit is het jaar waarin instabiele bruggen instorten. Dit is alleen maar goed, je hebt te lang aan een draad gehangen. Bovendien wachten er betere tijden.

STEENBOK
2016: Dit jaar moest je leren een visie te hebben. Ondanks dat je een sterke geest hebt, staan Steenbokken ook bekend als gedwee zo niet goedgelovig. Ze nemen vaak de idealen van anderen aan en dit was het jaar om daarvan los te komen. Het was tijd voor jou om te leren hoe je authentiek moest denken en voelen en je hebt daar in dit jaar ook genoeg kansen voor gekregen.
2017: Je moest duidelijkheid krijgen over wat niet werkt. Dit jaar wat niets achterhield, je zag welke deuren gesloten waren je zag de ware kleuren en intenties van mensen, je zag welke ondernemingen vruchtbaar waren en welke niet. Je kon jezelf niet voor de gek houden dit jaar, hoe graag je het ook zou willen. Het was alleen de vraag wanneer je het roer om zou draaien.
2018: Dit jaar moet je een reis naar het onbekende beginnen. Dit is een jaar waarin je dingen gaat doen die je nog nooit eerder hebt gedaan, misschien leven of plekken bezoeken waar je nog nooit bent geweest, werk proberen wat je nog nooit hebt gedaan. Dit is het jaar waarin je jezelf zult verrassen met je eigen mogelijkheden en je zal zien dat al je spijt in het verleden verdwijnt nu je echt leeft voor je eigen belang.

WATERMAN
2016: Dit jaar moest je leren om geduld te hebben. Sommige jaren zijn revolutionair, sommige stationair en sommige tja die zijn er gewoon. Het laatste gold voor dit jaar voor jou, omdat dingen langzaam of helemaal niet leken te bewegen. Toen wist je niet dat de versnellingen aan het draaien waren.
2017: Dit jaar moest je leren te vertrouwen. Dit is het jaar dat de status van je leven tussen 2016 en 2018 overbrugde, en het was volledig gebouwd op het vertrouwen van mensen. Anderen toelaten in je visie over zaken, liefde of je leven is niet makkelijk maar wel cruciaal. Dit jaar begon jij je open te stellen voor potentieel dat je nog niet eerder had herkend. Of dat nu een relatie was met iemand buiten je ‘normale` norm, of andere mensen meer verantwoordelijkheid laten nemen op je werk. Hoe dan ook… het is je gelukt.
2018: Dit jaar leer je om samen te werken en leven, beter dan ooit tevoren. Je hebt de afgelopen jaren geleerd dat teamwork een droom laat uitkomen. Daarom is het in je beste belang om de beste partner te zijn en in sommige gevallen de beste baas die je kunt zijn. Dit houdt in dat je empathie, je medeleven aanscherpt terwijl je trouw blijft aan een grotere visie. Het is een uitdaging maar de beloningen zijn van onschatbare waarde.

VISSEN
2016: Dit jaar moest je naar je verleden kijken en diep in je emoties gaan zitten. Dit was een jaar waarin enkele van je donkerste trauma’s uit de kast gluurden en je weer kwamen begroeten. Natuurlijk was dit niet zodat je nodeloos zou lijden, maar dat je zou zien zoals ze zijn…onschadelijke geesten in de kast en je ze aan kunt pakken om verder te gaan.
2017: Dit jaar moest je opnieuw passie vinden. In de afgelopen jaren, toen je minder blij was met je leven kwam dat doordat je passie onderdrukt werd door het gewicht van verantwoordelijkheid en verlies. Dit is het jaar waarin je herontdekt waar je echt van houdt, of hebt gemerkt dat je misschien een verkeerde keuze hebt gemaakt met een verhuizing, een baan of een persoonlijke levensbeslissing. Hoe dan ook, het is niet te laat om dingen te veranderen.
2018: Dit jaar moet jij je leven ten goede veranderen. Met al het bewijs dat je de afgelopen jaren hebt verzameld is het nu tijd om actie te ondernemen. Je weet waar je naar toe wilt, de uitdaging is alleen of je niet bang om het jezelf te laten doen.

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test