Daten met een mannelijk of vrouwelijk sterrenbeeld… de verschillen
RAM – MAN
ram-man-gift-avenueEen mannelijke Ram is dol op avontuur. Wil je een relatie met een Ram man, wees dan voorbereid op snelle avonturen, nieuwheid en opwinding. Hij is altijd bereid om nieuwe dingen te proberen, op elk gebied. 😉 Dat wil niet zeggen dat elke Ram man alleen maar een kortstondige vluchtige relatie wil, maar vaak is dat wel het geval. Hij kan blijven hangen als jij het type vrouw bent dat ervan houdt dat een man het voortouw neemt en je hem koestert in zijn glorie. Hij geniet van uitdagingen, dus als jij ‘hard to get’ speelt dan zal hij je alleen maar interessanter vinden. Vergeet niet, deze man is dol op jagen! Echter doe niet alsof je niets om hem geeft, hij heeft het nodig dat hij je het gevoel geeft dat je staat te rillen op je benen. Een onschuldige hard to get act en je hebt hem om je pink gewonden. Gebruik een Ram man nooit, zijn opvliegende karakter zal hem doen veranderen in een furie van woede hij zal weggaan en nooit meer terugkomen.

RAM – VROUW
ram-vrouw-gift-avenueWanneer je een Ram vrouw date dan heb je nooit gebrek aan opwinding. Ze is heetbloedig en krachtig dus zorg ervoor dat je deze hitte kunt handelen. 😉 Ram vrouwen zijn onafhankelijk en absoluut niet plakkerig en behoeftig. Ze vereist vrijheid! Voor de Ram vrouw is het beste deel van een relatie vaak het begin, dan is de vonk op zijn sterkst en probeert ze je te vangen. Het geluk vindt ze in een lange relatie, omdat ze ervan geniet alles te delen met haar partner. Ze wil niet alleen een romantische partner maar ook een beste vriend. Ze heeft een grote behoefte aan liefde en passie, maar zal nooit toestaan dat een man de baas speelt. Ze beschouwt haar partner als een gelijke. Een Ram vrouw is niets voor een dominante man. Ram vrouwen kunnen jaloers zijn, omdat ze willen dat een man al zijn aandacht aan haar geeft. Ze moet nummer 1 zijn in zijn ogen! Een Ram vrouw zal er altijd voor je zijn, in goede en slechte tijden, mits ze zich dus gewaardeerd en geliefd voelt.

STIER – MAN
stier-man-gift-avenueDe Stier man is een verstandige man. Hij zal je niet snel met knikkende knieen achterlaten, want hij is praktisch en down to earth! Hij wil een vrouw voor langere tijd, geen one-night stands. Hij zal voorzichtig op onderzoek uitgaan voordat hij toeslaat. Hij is heel geduldig als het gaat om een relatie. Hij zal de situatie overzien en ervoor zorgen dat een vrouw hem iets te bieden heeft voordat hij zichzelf ‘aanbiedt’. De Stier is een romantische man; hij zal zijn vrouw op een voetstuk zetten, haar beschermen en koesteren. Zodra hij zijn vrouw heeft ‘gekozen’ is hij heel gul, loyaal en trouw. Hij is zeer zeker geen saaie man, maar hij is geen type voor een vrouw die avontuur en opwinding zoekt. Hij is het type voor een vrouw die op zoek is naar stabiliteit en comfort. Hij is een ongelooflijke provider en hij heeft zeker geen bindingsangst als je de juiste vrouw voor hem bent.

STIER – VROUW
stier-vrouw-gift-avenueDe vrouwelijke Stier is een meester in het verleiden. Ze krijgt wat ze wil, en haar geduld is ongelooflijk… ze zal wachten op wat ze wil hebben. Ze heeft stabiliteit en zekerheid nodig en zal geen man tolereren die niet eerlijk is en onzekere toekomstplannen heeft. Ze is het oldschool type en down to earth, beschermend, loyaal, liefdevol en toegewijd. Ze is openlijk aanhankelijk in een relatie. Een Stier vrouw is perfect voor een man die graag wordt gekoesterd en verwend. Ze heeft veel te geven, maar vraagt er ook veel voor terug. Ze is erg gevoelig, hoewel dat niet zo lijkt aan de buitenkant. Maak haar veel het hof en complimenteer haar regelmatig om zo haar hart te winnen en ze is de jouwe. 😉 Maar kijk uit, maak een Stier vrouw niet kwaad! Haar temperament zal de kop op steken en ze zal behoorlijk koppig worden. Als je ooit haar vertrouwen schendt, dan is het bijna onmogelijk om dit ooit weer terug te winnen.

TWEELINGEN – MAN
tweeling-man-gift-avenueHij is een geweldige date! Charmant, grappig, knap, spraakzaam, creatief en avontuurlijk, maar zorg ervoor dat je hem bij kunt houden. 😉 Vrouwen voelen zich aangetrokken tot Tweeling mannen door hun vitaliteit, levenslust en enthousiasme. Dus reken op concurrentie als je probeert hem voor je te winnen. Verwacht niet dat als je hem voor je hebt gewonnen dat je hem helemaal voor jezelf hebt. Hij is vluchtig en maakt zijn eigen regels, hij zal niet toestaan dat je hem vastlegt of dat je over hem baast. Hij is dol op vrouwen en is goed in het overtuigen en manipuleren van hen met zijn slimheid om ze in bed te krijgen, hij zal alles zeggen om zijn zin te krijgen. Hij is de meester van de verleiding.

TWEELINGEN – VROUW
tweeling-vrouw-gift-avenueDe Tweelingen vrouw is werkelijk betoverend! Echter een relatie met haar kan eerder voelen als een fijne vriendschap dan een echte relatie door haar ongedwongen karakter. Dat is niet perse een nadeel voor de casual man die niet zo dol is op romantische gevoelens. Dan is ze de perfecte vrouw voor jou. Aangezien ze een Tweeling symboliseert merk je dit ook in een relatie. Aan de ene kant wil ze worden gekoesterd, geliefd en verzorgd en aan de andere kant heeft ze stimulatie en nieuwsgierigheid nodig. Ze is erg veeleisend en als je niet te bieden hebt wat ze wil, zal ze snel naar een volgend avontuur op zoek gaan. Haar geïnteresseerd houden is een hele uitdaging, dus ze is de perfecte vrouw voor de man die van uitdagingen houdt. Ze heeft een partner nodig met een snelle geest, ze heeft de neiging om irritant te worden tegen iemand die mentaal langzamer is dan zij. Ze houdt mannen soms aan het lijntje, niet omdat ze harteloos is, maar omdat ze evalueert of hij haar tijd en aandacht waard is. Zodra je van haar bent, kan ze makkelijk jaloers worden. De reden hiervoor is dat wanneer ze zich openstelt voor een man, ze niet wil riskeren dat hij haar bedriegt of kwetst, aangezien ze zich niet makkelijk openstelt voor iemand. Dus date je een Tweeling vrouw en ze gedraagt zich jaloers? Dan weet je dat je haar hart hebt gewonnen.
KREEFT – MAN
kreeft-man-gift-avenueDe Kreeft man is niet direct met je! Hij zal je langzaam en voorzichtig benaderen. Romantisch en flirterig zal hij proberen je hart te winnen met royale aandacht en cadeautjes. De reden dat hij nooit direct met je zal zijn, is zijn grote angst voor afwijzing. Ben je geïnteresseerd in een Kreeft man dan zul jij waarschijnlijk de eerste stap moeten zetten en hem op date vragen. Hij wordt makkelijk verliefd en zal jou zijn hele wereld maken. Nadat je ´van hem bent´ zal hij zich aan je vastklemmen en kan behoorlijk jaloers en bezitterig worden. Dit is omdat hij bang is je aan een andere man te verliezen. Hij heeft het nodig dat je loyaal en trouw bent, hij is dat immers ook, en wil een sterke en hechte relatie. Kreeft mannen zijn de meest trouwe mannen van de dierenriem. Als je ervan houdt aanbeden te worden en dol bent op romantiek zit je met een Kreeft man gebakken! Kreeft mannen zijn dol op affectie en willen graag hand in hand met je lopen en zijn dol op fysiek contact. Hij is helemaal van het gevoel. Het kan zijn dat hij dit niet laat zien aan de buitenkant en rustig en koel overkomt, maar onder dat masker voelt hij diep en intens. Hij is ook makkelijk beledigd, dus maak geen grappen ten koste van hem want dan is hij behoorlijk gekrenkt!

KREEFT – VROUW
kreeft-vrouw-gift-avenueDe Kreeft vrouw is zeer sensueel met diepe emoties en passie die borrelt onder de buitenkant. Om dit te bereiken is echter geduld en tederheid nodig. Verwacht niet van haar dat ze zich direct voor je openstelt en in een relatie springt. Ze zal niet de eerste stap zetten, jij zult al het werk moeten doen. Probeer haar niet te misleiden want een Kreeft vrouw heeft een persoon zo door en zal dwars door je heen kijken. Vertrouwen is het allerbelangrijkste voor een Kreeft vrouw. Als je ooit haar vertrouwen beschadigt, kun je net zo goed meteen gaan! Ze heeft liefde en geborgenheid nodig, een Kreeft vrouw is de perfecte vrouw voor een man die een vrouw graag in vervoering brengt met romantiek. Ze is sensueel, lief en flirterig. Als jullie eenmaal een relatie hebben, dan hebben jullie een solide basis doordat zij de tijd heeft genomen om een relatie aan te gaan. Ze is een beetje ouderwets, vrouwelijk en geduldig. Als jij de man bent die haar kan geven wat ze nodig heeft, dan is jullie relatie er een voor het leven.

LEEUW – MAN
leeuw-man-gift-avenueDe Leeuw man wordt snel verliefd, maar dat duurt meestal niet zo lang. Dit komt omdat zijn emotionele idealen van een grootse en prachtige liefdesrelatie snel omgezet worden naar de realiteit. Een Leeuw man heeft een vrouw nodig die met beide benen op de grond staat en in lijn is met de realiteit van het leven, zodat ze hem kan helpen ook met zijn beide benen op de grond te blijven. Het lijkt misschien alsof hij ongedwongen en vrij is in de liefde, maar dit is niet het geval. Hij heeft bewondering en goedkeuring nodig en wanneer hij dit krijgt voelt hij zich zeer gepassioneerd van binnen en zal je behandelen met een verbazingwekkende genegenheid en vrolijk en geweldig gezelschap zijn. De Leeuw man lijkt een oersterke koele ‘koning’ te zijn, maar eerlijk gezegd is hij erg gevoelig. Hij wil een vrouw die hem tegemoet komt, niet in een veeleisende manier, maar hij meent er recht op te hebben omdat hij ‘groots’ is. Leeuw mannen kunnen op zichzelf gericht zijn, maar ze zijn diep van binnen zachtaardig en hebben heel veel liefde te geven aan de vrouw die hem geeft wat hij wil. Leeuwen kunnen met iedereen overweg en zowat elk type vrouw is geschikt voor hem. Een vrouw die in zijn ogen hem tegemoet komt, zijn fouten niet ziet (want hij denkt dat hij die niet heeft), en niet zeurt zal uiteraard zijn voorkeur hebben. 😉 Als de relatie stand houdt, zal zij hem echter wel duidelijk moeten maken dat hij niet het enige geweldige in de wereld is!

LEEUW – VROUW
leeuw-vrouw-gift-avenueDe eerste stap is haar te aanbidden en te loven! De relatie zal nooit werken als ze dit niet van je krijgt. Kijk niet naar andere vrouwen als je met haar bent, ze moet de enige zijn in jouw ogen! De gedachte aan concurrentie met andere vrouwen laat haar volledig op je afknappen, want ze is prachtig en groots en beter dan elke vrouw (in haar ogen)! Wees echter wel (voor)bereid om te concurreren met anderen mannen!!! Ze trekt mensen, bewust en onbewust, aan vanwege haar schitterende persoonlijkheid. Ze is een geweldige partner, omdat ze onvoorwaardelijke genegenheid en liefde geeft en ze ervoor zorgt dat jij je goed voelt over jezelf. Ze is lief en ondersteunend met een avontuurlijke inslag, ze is altijd leuk om mee om te gaan! Een Leeuw vrouw zal domineren, maar niet helemaal, want ze heeft nog steeds een man nodig om te leiden (dat wil ze graag anders zal ze over je heen lopen). Ze wil graag tegen je opkijken. Een Leeuw vrouw is perfect voor een man die aanhankelijk is met een sterk karakter, maar niet te bazig. Ze heeft iemand nodig die gepassioneerd is over alles in hun leven en die streeft naar het beste, aangezien zij dit zelf ook doet!

MAAGD – MAN
maagd-man-gift-avenueDe Maagd man komt koel over, maar is gevoelig van binnen. Hij heeft enorm veel respect voor een vrouw en zal haar behandelen als een gelijke. Hij houdt van een vrouw die zijn emoties beroert, want hij is terughoudend met het uiten van zijn emoties. Deze man heeft geduld en begrip nodig. Hij zal niet extreem close worden dus probeer niet om zijn psyche te ontleden en té nauw verbonden te raken, hierdoor zal hij zich bedreigd voelen. Hij wil een stijlvolle vrouw die niet impulsief is of onconventioneel. Hij leidt een voorspelbaar leven en een voorspelbare vrouw zal zorgen dat hij zich veilig voelt. Hij is perfect voor een nuchtere, conventionele vrouw. Verwacht niet dat hij romantisch is en je knikkende knieën geeft, maar hij zal altijd aan jouw kant staan en zeer loyaal zijn. Zijn sensuele kant komt van tijd tot tijd naar buiten. Een vrouw die op zoek is naar een stabiele, solide relatie met een duidelijk toekomstbeeld is perfect voor de Maagd man.

MAAGD – VROUW
maagd-vrouw-gift-avenueEen Maagd vrouw is nuchter en ze kan koud en afstandelijk lijken, maar onder het timide en gereserveerde oppervlak ligt de echte vrouw…. een sterke, gepassioneerde vrouw met een grote capaciteit voor een sterke toegewijde liefde. Ze zal ‘hard to get’ spelen, omdat ze haar emoties niet graag tentoonstelt, bang om gekwetst te worden. Ze vraagt veel geduld en je moet haar het hof maken en hard werken om indruk op haar te maken. Zodra ze verliefd is zal dat voor een lange termijn zijn! Ze zal toegewijd en loyaal zijn en je heel gelukkig maken en zelfs een beetje orde scheppen in je leven. Een Maagd vrouw is conservatief en ouderwets en het type vrouw dat perfect is voor een man die van een uitdaging houdt en graag langzaam aan een relatie op wil bouwen.
WEEGSCHAAL – MAN
weegschaal-man-gift-avenueDe Weegschaal man is zeer populair bij vrouwen, omdat hij charmant en harmonieus is en zich op het level van vrouwen kan begeven. Een kenmerk dat bij een Weegschaal past, omdat ze het vermogen hebben om de wereld door de ogen van anderen te zien. Een Weegschaal man doet dit om een vrouw te verleiden, en het werkt altijd! Hij lijkt altijd op zoek te zijn naar de perfecte vrouw, die helaas niet bestaat. Het beste wat in de buurt komt is een vrouw die waardering en bewondering heeft voor zijn ‘roem’. Kijk naar hem, bewonder hem, hij heeft een zwak voor vleierij! Niet zeuren of hem keuzes laten maken (dat kan hij namelijk niet), dat zet een enorme druk op hem. Maak zelf de beslissing als het hem niet lukt en hij zal daarin meegaan, stiekem blij dat jij de controle hebt genomen.

WEEGSCHAAL – VROUW
weegschaal-vrouw-gift-avenueDe Weegschaal vrouw is betoverend en charmant, ze is de meester in de kunst van het verleiden. De omgeving is belangrijk voor een Weegschaal. Zorg dat jullie eerste date ergens stijlvol, elegant en chique is. Bijvoorbeeld een lunch in een stijlvolle bistro en daarna een boswandeling of langs een veld vol bloemen, de Weegschaal vrouw zal zich dan vredig voelen. Geef haar complimenten en vertel haar hoezeer je haar waardeert. Ze kan misschien wat verlegen reageren, maar met elk compliment zal ze meer een meer gaan stralen. Zodra de eerste verleiding voorbij is en de relatie wat stabieler is, zal ze haar zoete verleidelijk manieren stoppen, niet omdat ze de interesse in je is verloren, maar omdat ze een beetje lui is in de liefde! Het kan zijn dat ze het nodig heeft om een paar dagen zonder je te zijn, ze ziet dat als een soort resetten van jullie relatie. Blijf romantisch en ze zal haar belangstelling niet verliezen. En met romantisch bedoelen we dramatisch romantisch!! Zoete briefjes in haar jaszak, bloemen enz. brengen haar enorme vreugde en zorgen ervoor dat ze zich speciaal voelt en dit is het allerbelangrijkste voor een Weegschaal vrouw.

SCHORPIOEN – MAN
schorpioen-man-gift-avenueDe Schorpioen man is anders dan alle ander mannen van de dierenriem. Hij is zo uniek dat er zowat een apart hoofdstuk nodig is om uit te leggen hoe je met hem moet daten. De Schorpioen man presenteert een sterk mannelijk seksuele kracht. Hij is makkelijk te verleiden en mee naar huis te nemen voor een nacht, maar het is moeilijk om een relatie met hem te krijgen. Hij is heel gevoelig en voelt zich snel eenzaam en onvervuld, maar hij zal nooit toestaan dat een vrouw dit weet! Dus achter gesloten deuren kun je gevoelig en aanhankelijk doen om een beroep op zijn emoties te doen. Probeer hem niet te misleiden want hij komt erachter en zal het je nooit vergeven. Spelen met een Schorpioen man is een onverstandig zet. Hij zal jaloers en bezitterig worden en nooit toestaan dat een vrouw controle over hem heeft. Laat hem het voortouw nemen, hij is behoorlijk fascinerend en het zal nooit mis gaan als hij plannen maakt voor de nacht. 😉 Ze kunnen ook humeurig zijn en hun stemming kan binnen no-time omslaan. Blijf aan zijn zijde staan, dan is het ook zo weer over. Zeur niet over zijn gedrag, want hij heeft het er al moeilijk genoeg mee om zijn eigen emoties te begrijpen. Schorpioen mannen zijn uitstekende beschermers en je zult je altijd veilig bij hem voelen.

SCHORPIOEN – VROUW
schorpioen-vrouw-gift-avenueDe Schorpioen vrouw is zeer emotioneel, zeer veeleisend en zeer demonstratief. Vol flair en intrige, een sterke vrouw die een man de juiste hoeveelheid uitdaging met de juiste hoeveelheid beloning biedt. De Schorpioen vrouw is de ultieme verleidelijke flirterige vrouw. Ze zal een man haar hart niet gemakkelijk geven, ze is vertrouwt anderen namelijk niet makkelijk. Je zult door een reeks van ‘mentale testen’ moeten gaan om jullie relatie solide en close te krijgen. Ze zal het niet laten zien, maar ze wil een hechte, vaste relatie. Hiervoor moet een man wel betrouwbaar zijn en haar nooit willen controleren. Ze is erg bezitterig, maar de Schorpioen vrouw is zo vol mysterie, sensualiteit en passie dat de meeste mannen dit niet erg vinden. 😉

BOOGSCHUTTER – MAN
boogschutter-man-gift-avenueDeze man kan moeilijk vast te pinnen zijn! Hij houdt van jagen, dus hij kan zomaar op jacht zijn naar andere vrouwen terwijl jij je best doet om hem te krijgen. Hij is oprecht als hij zegt dat hij je leuk vindt, maar dat meent hij ook wanneer hij dit tegen andere vrouwen zegt. Hij is niet opzichtig of romantisch en hij trekt vaak vrouwen aan die ook van jagen houden. Om hem voor je te winnen moet je bescheiden zijn over de liefde, hem niet bezig houden met emotionele betrokkenheid, zoals gesprekken over een gezamenlijke toekomst. Een Boogschutter man is perfect voor de vrouw die zich nog niet wil binden of die bang is om gebonden te zijn in een relatie. Een avontuurlijke onverschrokken vrouw is wat hij wil.

BOOGSCHUTTER – VROUW
boogschutter-vrouw-gift-avenueZe heeft een grootse houding en lijkt altijd onderweg te zijn. Een Boogschutter vrouw is geschikt voor een man met veel energie en creativiteit. Ze houdt van onconventioneel en verandering, dus haar ‘ontvoeren’ op het laatste moment voor een ongeplande reis is iets wat ze nooit zal vergeten! Om te zorgen dat ze bij je blijft moet je haar gelukkig houden! Zodra ze ongelukkig of verveeld is, zal ze niet de moeite nemen om eventuele problemen op te lossen, ze gaat gewoon weg en kijkt niet meer om. Gelukkig is het niet zo moeilijk om haar gelukkig houden. Wees haar vriend, ze neemt de liefde niet al te serieus. Laat haar haar vrijheid behouden, flirt met haar en neem je tijd om de relatie te ontwikkelen. Wees eerlijk, positief en avontuurlijk en speel nooit mind games met haar.
STEENBOK – MAN
steenbok-man-gift-avenueDe Steenbok man is zeer fysiek en gepassioneerd maar niet emotioneel (aan de buitenkant). Diep van binnen hunkert hij naar liefde, maar het duurt een lange tijd om dit werkelijkheid te laten worden. Hij is erg terughoudend in het schenken van zijn vertrouwen. Toon hem hoeveel je hem bewondert en win geleidelijk aan zijn vertrouwen. Zelf is hij zeer trouw, waarschijnlijk de meest trouwe van alle tekens. Onder zijn geheimzinnige, mysterieuze karakter zit een romantische ziel verstopt met een sterke sensuele kant. Zodra je deze hebt ontgrendeld zal je versteld staan van zijn transformatie! Geduld en vertrouwen is de sleutel tot een Steenbok man. Hij heeft zoveel te bieden aan de juiste vrouw.

STEENBOK – VROUW
steenbok-vrouw-gift-avenueDiep van binnen is ze romantisch en liefdevol, maar de juiste man is nodig om dit naar buiten te laten komen. Aan de buitenkant lijkt het namelijk of de liefde haar niet veel kan schelen. De Steenbok vrouw is perfect voor de man die houdt van een uitdaging. Het zal tijd kosten om dichterbij te komen en zorg ervoor dat je haar niet opjaagt. Wees geduldig, dat is zij ook. Ze is een stijlvolle, chique vrouw. Je moet haar het hof maken als een echte dame. Overlaadt haar met leuke attenties (maar niet te duur, ze is zuinig met het uitgeven van geld en verwacht dat ook van jou). Ze zal de relatie domineren, maar op haar eigen intrigerende subtiele wijze. Laat haar het voortouw nemen, ze zal je echt niet de verkeerde kant op laten gaan! Ze zal de relatie in de juiste richting leiden, want ze is slim en praktisch. Ze biedt je een langdurige, echte en trouwe relatie met alle juiste ingrediënten voor geluk.

WATERMAN – MAN
waterman-man-gift-avenueDeze man is helemaal van de intellectuele stimulatie. Je kunt de mooiste vrouw van de wereld zijn, maar als je zijn geest niet kunt roeren zal hij niet eens de moeite nemen. Communicatie is heel belangrijk voor deze man. Diep van binnen verlangt hij naar liefde, maar dit zorgt bij hem ook voor innerlijke problemen vanwege zijn onvermogen om emoties te begrijpen. Dit zorgt ervoor dat een Waterman man vaak struikelt over zijn eigen woorden in de liefde , wees geduldig met hem en verwijt het hem niet. Let wel op dat een Waterman ook weer heel snel klaar kan zijn met zijn verliefdheid. Een vrouw moet in staat zijn zich aan hem aan te passen. Hij zal voor niemand veranderen en wil respect en begrip voor de manier hoe hij is; ongeacht hoe excentriek zijn idealen misschien zijn. Hij heeft stimulatie nodig en een partner waarmee hij avonturen kan delen, niet iemand om alleen maar mee op de bank te zitten en tv te kijken. Probeer hem niet te binden met allerlei eisen en verplichtingen en zet geen emotionele druk op hem, hierdoor zorg je dat hij vlucht. Ook moet je nooit jaloers zijn, dit is voor hem echt een rode vlag en hij zal je meteen verlaten. Een Waterman man kan nooit worden vastgelegd. Als je hem alles geeft wat hij nodig heeft, zal hij volledig trouw zijn dus moet je je geen zorgen maken wanneer hij dingen voor zichzelf doet. Geef hem ruimte en respecteer zijn privacy en alles zal goed zijn.

WATERMAN – VROUW
waterman-vrouw-gift-avenueDe Waterman vrouw is de ultieme onafhankelijk vrouw! Ze is grappig, intelligent, avontuurlijk, nooit aanhankelijk of jaloers en nooit veeleisend of overdreven emotioneel. Ze is onvoorspelbaar en hunkert naar avontuur. Alles mag met deze vrouw en elke man die zij kiest zal een geweldige relatie hebben. Maak haar het hof, ze verwacht een lady-like behandeling; in die zin is ze ouderwets. Een relatie zal langzaam vooruitgang boeken, omdat ze niet gemakkelijk emotioneel betrokken raakt en ze is ook niet dol op openlijke romantische acties. De man die probeert om haar hart te winnen moet haar met respect en als een gelijke behandelen. Communicatie is de sleutel om een relatie met een Waterman vrouw te evolueren! Zodra ze jou vertrouwt en jullie dichter naar elkaar groeien, zal ze een loyaal en goedhartig persoon zijn. Ze is wel bang om haar eigen identiteit te verliezen dus wees niet verbaasd dat ze, zelfs in een lange relatie, meer op een vriend lijkt dan op een partner. Leg geen emotionele druk op haar en leg haar niet vast met eisen en verplichtingen omdat ze dan weg is! Ook bij haar moet je niet jaloers zijn. Ze is een vrije vogel, geef haar ruimte en respect.

VISSEN – MAN
vissen-man-gift-avenueDe Vissen man is de ultieme romantische, gevoelige man. De Vissen man is de ideale man voor vrouwen die klagen dat mannen niet gevoelig genoeg zijn. 😉 Hij heeft echter een ideaal in zijn hoofd hoe romantiek moet zijn dat niet realistisch is. Als hij zich realiseert dat er niet zoiets bestaat als de perfecte vrouw zal zijn liefde uiteen vallen. Hij leeft in een droomwereld en hij heeft een vrouw nodig die hem weer met beide benen op de grond zet. Het lijkt alsof hij altijd de verkeerde vrouw kiest, ofwel iemand die hij niet kan hebben of iemand die al een relatie heeft zodat hij niet te emotioneel betrokken hoeft te zijn. Hij heeft een vrouw nodig die hem kan domineren, op subtiele wijze. Ze moet in staat zijn om hem te helpen om zijn slechte gewoontes en gedachten af te leren. Een Vissen man heeft gevoeligheid, gulheid en medeleven nodig en hij zal je dit allemaal teruggeven. Hij is de ideale man voor een sterke, maar toch gevoelige vrouw.

vissen-vrouw-gift-avenue
Vissen vrouwen zijn zeer fascinerend en boeiend. Ze zorgt ervoor dat een man zich een echte man voelt vanwege haar behoefte aan een beschermer en leider. Ze is charmant, zacht en vrouwelijk. Ze kijkt makkelijk door een man heen en is dus niet makkelijk voor de gek te houden. Een man kan dus maar beter eerlijk tegen haar zijn en haar niet misleiden. In plaats van hem hiermee te confronteren zal ze gewoon verdwijnen! Ze wil graag zorgen en zal een man ‘orders’ geven, maar alleen voor zijn eigen bestwil. Ze zal zorgen dat hij goed eet en voldoende slaapt, een beetje zoals een moeder voor haar kind zorgt. Wat ze daarvoor in ruil nodig heeft, is een man die haar beschermt en koestert en haar het gevoel geeft dat ze nodig is en geliefd. Ze kan bijna plakkerig zijn en te aanhankelijk, maar nooit overdreven. Ze heeft geduld en sympathie nodig en je moet voorzichtig met haar zijn. Maak geen grappen over haar en plaag haar niet en wijs haar niet af, omdat ze hier niet tegen kan! Ze is zeer romantisch en zal zich verliezen in een relatie. Ze is de ultieme vrouwelijke verzorger.

-X- Mariëlle

[wcm_nonmember] Meer lezen? Abonneer je hier als Astro VIP

gift_avenue_header_categorie_astro_vip_november2016-aanpassingen

Word AstroVIP voor slechts € 1,99 per maand en lees de uitgebreide versie van de maandhoroscoop en krijg toegang tot tal van astrologische extra’s:

– Je eigen geboortewiel (of van je geliefden)
– VIP Specials, zoals karakterhoroscoop
– Astro uitleg (O.a. wat betekent je ascendant)
– De luisterhoroscoop

Ben je al lid? Log dan nu in.

[/wcm_nonmember] [wcm_restrict] Jij bent al Astro VIP!

Klik hier voor je uitgebreide VIP horoscoop [/wcm_restrict]

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test