Chillen & Grillen!

De zomer staat weer voor de deur, wat is er fijner dan heerlijk buiten eten? Dat kan maar 1 ding zijn, barbecueën! Een heerlijke zwoele zomeravond, gezellig in de tuin samen met vrienden en/of familie, de barbecue knispert en de heerlijke stukken vlees liggen te garen.

collage-bbq-vlees-vis-Gift-Avenue

Wij kennen allemaal het mannelijke gevoel van barbecueën, vrouwen moeten dit maar overlaten aan de echte grillmasters 😉 En dat zijn wij mannen! Voor ons is het niet alleen een avond met vrienden, voor ons is het een prestige…het start al met het aansteken! Want de kleine pyromaan in ons is nooit echt verdwenen ;). Daarna het perfect op temperatuur krijgen om de ultieme steak te bakken. Om vervolgens met een aantal van je vrienden om de barbecue te staan met een koude rakker verhalen op te halen. De vrouwen blijven lekker aan tafel zitten, dít is het terrein voor de echte mannen.
En speciaal voor jullie hebben wij een website gevonden waar de barbecues op staan om jouw vrienden jaloers te maken en te zorgen dat de avond tot in de late uurtjes doorgaat. Kijk hier maar eens: Kamado Express.
Hier vind je alles, van accessoires en keramische bbq’s tot workshops.  Met merken als ‘The Bastard’ (past goed bij ons), Grill Guru (so me) en Monolith heb je een complete buitenkeuken staan! Ze hebben ook vele accessoires die het makkelijker en leuker maken, zoals pizzapakketten voor op de barbecue. Hiermee maak je zelfs de pizzeria op de hoek groen van jaloezie. En wat te denken van de sausjes die ze verkopen, verpakt in toffe flessen én niet onbelangrijk: ze zijn speciaal gemaakt voor BBQ gerechten!

bbq-collage-monolight-grill-guru-bastard-Gift-Avenue

saus-collage-skull-black-peper-original-Gift-Avenue

Dus mannen van Gift Avenue, sla je slag en zorg ervoor dat jouw barbecue er een is om niet te vergeten. Je kunt meteen een statement afgeven naar de rest van je vrienden hoe het echt geregeld moet worden.

hipster-Gift-Avenue
En dames, is je man binnenkort jarig of staat je trouwdag voor de deur, of (misschien wat vroeg maar je kunt er maar beter op tijd bij zijn) een leuk cadeau voor vaderdag. Ze hebben namelijk ook voordelige BBQ giftsets! Want ladies, wie kan nu een man in schort achter een barbecue weerstaan?

Smakelijk eten!

Maikel

This entry was posted in Geen categorie.
test