Het zijn net echte mensen hé die celebs 😉 ook zij worstelen net als velen van ons met hun gewicht. Grote excessen die vaak ook met een verslaving gepaard gaan, of het nu om eten, drank of drugs gaat. De druk om er perfect uit te zien valt voor sommige sterren heel zwaar. Soms is het ook puur voor een film dat sterren aankomen of afvallen, om hun rol nog sterker neer te zetten! Kijk mee naar de transformaties:

celeb gewicht

Jennifer Hudson, met een streng dieet en heel veel beweging!

gewicht

50 cent verloor gewicht voor zijn rol in de film “Things Fall Apart “ waar hij een kankerpatiënt speelt.

gewicht

Christan Bale verloor gewicht voor zijn rol in de film “ The Machinist” waarin hij een karakter speelt wat al een jaar niet heeft geslapen (!)

gewicht

John Goodman ( uit de serie Roseanne ) besloot om het drinken op te geven en suiker uit zijn leefpatroon te schrappen!

gewicht

Kelly Osbourne ( dochter van Ozzy ) was een emotie-eter. Na haar deelname aan Dancing with the Stars is ze flink afgevallen door al dat dansen en deze lijn heeft ze doorgezet!

gewicht

Janet Jackson staat ook bekend als een jojo, zo kan ze superslank zijn en dan weer mega zijn aangekomen. Ze geeft toe ook een emotie-eter te zijn.

gewicht

Renee Zellweger kwam een kilo’s aan voor haar rol als Bridget Jones. Na de opnames trainde ze dit er weer zo snel mogelijk af.

gewicht

Misschien wel de bekendste jojo van allemaal Kirstie Alley, zij schommelt al jaren met haar gewicht. En ook heel extreem. Drank en drugs speelden een grote rol hierin.

gewicht

Robert de Niro deed het al in 1980 voor de rol van bokser Jake la Motta in de film “Raging Bull”.

gewicht

Christina Aguilera veranderd ook heel vaak van gewicht. Volgens mij zit ze nu weer in een ‘dunne’ fase.

 

 

 

Bekijk ook:

This entry was posted in Geen categorie.
test