De beste èn slechtste love matches voor jouw sterrenbeeld
Natuurlijk kun je hier niet een hele relatie op baseren, of iemand al afwijzen voordat je hem of haar ook daadwerkelijk hebt leren kennen. Een relatie heeft inzet nodig van beide partijen. Dus neem dit niet al te letterlijk en vraag niet meteen de scheidingspapieren aan als je partner bij je ‘slechte’ matches hoort 😉 Dit is een gids om te kijken met welke mensen het net iets makkelijker gaat en met wie je wat meer werk hebt. 🙂

1. RAM
ram-Gift-AvenueJij bent hardwerkend, gedurfd, passioneel, onafhankelijk en spontaan. Je beste match is een Weegschaal! Ze zijn van nature onafhankelijk en zullen je de broodnodige ruimte geven. Ze houden er niet van om snel in een relatie te stappen, waardoor je er hard voor moet werken (wat past bij je sterrenbeeld). Ze zijn leuk, liefdevol en houden ervan om in de weer te zijn. Dit is top omdat het je een beetje uit je schulp zal halen, en zo veel nieuwe plekken en activiteiten zal ervaren.
Je slechtste match is een Stier. Ze haten om te ‘jagen’ in een relatie en dat is nu net wat jij zo leuk vindt! Ze willen graag weten waar ze aan toe zijn in een relatie, waardoor het voor jou voelt als een last en het luchtige eraf gaat. Ze zijn soms veel te praktisch, terwijl jij gewoon lekker lol wil maken. Ze hebben er veel moeite mee als een relatie over is, terwijl jij gemakkelijk de knoop doorhakt en weer vrolijk verder gaat.

2. STIER
stier-Gift-AvenueJij bent creatief, vastbesloten, eerlijk, loyaal en praktisch. Je beste match is een Schorpioen! De vonk is zó intens, te gek gewoon. Ze zijn onafhankelijk, dus geven je graag de ruimte wanneer je dat nodig hebt, terwijl ze trouw aan je blijven. Ze houden van hard werken, maar zijn er ook dol op om dit te doorbreken en leuke dagtripjes met je te maken. Met dit teken zul je veel nieuwe ervaringen opdoen, dat houdt jullie gelukkig en actief.
Je slechtste match is een Boogschutter. Ze kunnen een beetje teveel van het goede zijn voor jou, ze zijn nu eenmaal een vuurteken. Jij als aardeteken hebt nu en dan graag een beetje rust, maar Boogschutters kunnen daar niet zo goed rekening mee houden. Ze zijn vaak ook schuldig aan het niet serieus nemen van dingen die jij belangrijk vindt, zoals je toekomst. Ze hebben vaak veel ervaring in de liefde wat voor jou een enorme afknapper is.

3. TWEELING
tweeling-Gift-AvenueJij bent loyaal, praktisch, opwindend, houdt van plezier maken en bent avontuurlijk. Je beste match is een Boogschutter! Je hebt iemand nodig die je met beide benen op de grond houdt en iemand die je reislust en levenslust bij kan houden. Ze zijn ongecompliceerd en, als ze willen, ook praktisch. Ze waarderen vrijheid en avontuur, wat betekent dat jullie samen veel verschillende landen kunnen gaan ontdekken. Ze zullen je nooit vervelen en als jullie niet samen zijn, zal geen van jullie wanhopig in een hoekje gaan zitten.
Je slechtste match is een Steenbok. Je hebt gewoon niet het gevoel dat ze genoeg doen dat boeit. Hun eerlijke natuur kan soms een beetje te eerlijk zijn en je overstuur maken. Ze proberen je vaak terug in de realiteit te brengen, ook als je gewoon even lekker weg wilt dromen. Ze houden ervan om to-do lijstjes te maken, en jij wil gewoon meegaan met de stroom.

4. KREEFT
kreeft-Gift-AvenueJij bent emotioneel, zorgzaam, romantisch, handig en grappig. Je beste match is een Stier! Aarde en water gaan heel goed samen. Jullie houden ervan om je huis een echt thuis te maken, lekker samen snuisterijen kopen en kleuren kiezen voor op de muren. Hun praktische aard kan je helpen in tijden dat je emotioneel bent. Ze laten je zien dat het echt niet het einde van de wereld is, zelfs als je denkt dat dat wel zo is. Ze kunnen heel romantisch zijn zonder te overdrijven.
Je slechtste match is een Waterman. Ze zijn heel blij met hun spaarrekening en besteden hun geld alleen aan dingen die ze echt nodig hebben. Maar soms heb jij zin om jezelf te verwennen, en dat gaat dan niet lekker samen als jullie een gezamenlijke rekening hebben 😉 Ze houden ervan om je te corrigeren (ja soms ook met mensen erbij) terwijl dat helemaal niet nodig is. Ze zijn zeer onafhankelijk en dit kan je het gevoel geven dat ze je helemaal niet nodig hebben. Hun beschermende natuur is lief bedoeld, maar kan je soms het gevoel geven dat ze je kleineren.

5. LEEUW
leeuw-Gift-AvenueJij bent een flirt, seksueel, vol zelfvertrouwen, grappig en sterk. Je beste match is een Boogschutter! Ze hebben dezelfde seksuele driften als jij(!) Ze houden ervan om plezier te maken en houden niet zo van enorme zware gesprekken. Ze zijn energiek en altijd in voor iets nieuws, dus saai zal het nooit worden. Ze worden omringd door veel vrienden, dus jullie spontane vriendengroepen mengen goed.
Je slechtste match is een Schorpioen. Ze kunnen een beetje teveel van het goede zijn voor je. Ze zijn koppig en willen altijd hun mening verdedigen. Ze zijn leuk, net als jij, maar ze zijn niet de beste in het geven van complimentjes. En jij wilt niets liever horen van je partner. Ze zijn over het algemeen een beetje moeilijk in de omgang, omdat ze jaloers zijn aangelegd. Dat botst met jouw flirterige, charmante natuur. Ze zijn vastberaden als het gaat om hun carrière, dus jij staat daardoor op de tweede plaats. En dat komt in het woordenboek van een Leeuw niet voor 😉

6. MAAGD
maagd-Gift-AvenueJij bent zorgzaam, handig, gepassioneerd, artistiek en vriendelijk. Je beste match is een Schorpioen! Mijn god, de romantiek zal eraf spatten… we hebben het over zonnige picknicks in prachtige bloemenvelden en onverwachte reisjes naar Parijs. Ze zijn van nature grappig en dat helpt om je analytische manieren te verlichten en je meer te ontspannen. Je houdt van mensen die doen wat ze zeggen en een Schorpioen is zeer betrouwbaar. Ze zijn fantasierijk, vermengd met jouw creativiteit is dat een mooie combinatie.
Je slechtste match is een Boogschutter. Ze houden ervan om je op te jagen en daar heb je een gruwelijke hekel aan. Er zal altijd onzekerheid over je relatie zijn. Ze kunnen té zorgeloos zijn en er niet bij stilstaan hoe hun acties je gevoelens kunnen kwetsen. Ook kunnen ze zomaar een week of twee van de aardbodem verdwijnen, en dat is heel beledigend voor jou. Je hebt geen zin in een onzichtbare partner.

7. WEEGSCHAAL
weegschaal-Gift-AvenueJij bent zorgeloos, eigenzinnig, sociaal, ontspannen en spontaan. Je beste match is een Weegschaal(!). Als hetzelfde teken zijn jullie 2 handen op 1 buik. Jullie zijn beide heel gezellig met veel vrienden, dat betekent dat als de ene persoon al plannen heeft de ander daar geen probleem van maakt. Je maakt gewoon plannen met iemand anders. Jullie zijn ontspannen, maar kunnen ook praten over serieuze onderwerpen, maar alleen als het nodig is 😉 En jullie enorme gevoel voor avontuur houdt jullie relatie jong en fris.
Je slechtste match is een Maagd. Ze zijn soms té gespannen, waardoor je hebt gevoel hebt opgesloten te zitten. Je hebt geen zin om hen te overtuigen om dingen te doen, je hebt iemand nodig die daar meteen in mee gaat. Hun behoefte om gelijk te hebben en hun praktische aard irriteert je enorm. Ze kunnen een beetje kritisch zijn over hoe zorgeloos je bent, waardoor je aan jezelf gaat twijfelen zo nu en dan. En dat willen we niet hebben voor een relaxte Weegschaal.

8. SCHORPIOEN
schorpioen-Gift-AVenueJij bent betrouwbaar, aardig, grappig, fantasierijk en onafhankelijk. Je beste match is Vissen! Jullie zijn beide fantasierijk en kunnen daarmee in jullie eigen kleine bubbel zitten 😉 Beide zijn jullie vriendelijk en spraakzaam, wat heerlijke gesprekken oplevert. Plezier is belangrijk voor jullie, vooral als jullie hard hebben gewerkt. Vissen zijn gevoelig en zullen daarom nooit tegen je liegen, wat voor jou heel erg belangrijk is.
Je slechtste match is een Ram. Ze zijn veel te vurig, jij wil een zachte liefdevolle relatie. Je hebt het gevoel dat ze altijd hun zin willen hebben in een relatie. Ze zijn geen groot fan van te zeggen waar het op staat, en jij vindt eerlijkheid heel belangrijk. Jullie kunnen beter overweg als vrienden of collega’s, zo kun je afstand nemen wanneer dat even nodig is.

9. BOOGSCHUTTER
boogschutter-Gift-AvenueJij bent opgewekt, energiek, grappig, geduldig en positief. Je beste match is een Waterman. Ze zitten vol kennis en feiten, wat indruk op je maakt en het gesprek gaande houdt. Ze zijn erg onafhankelijk wat goed bij jouw aard past. Jullie kunnen gerust ieder apart op vakantie gaan zonder dat daar moeilijk over gedaan wordt. Jij bent positief en een Waterman ook. Ze zullen, net als jij, hun uiterste best doen om problemen op te lossen als die zich voordoen in jullie relatie.
Je slechtste match is een Stier. Ze zijn niet direct spontaan vanwege hun drukke en praktische levensstijl, waardoor je opwinding mist. Je wilt soms lekker gek doen, maar een Stier houdt het graag safe als het gaat om beslissingen. Ze houden niet van drastische veranderingen, dus ze zullen niet snel hun koffers pakken en bij je intrekken; dat doen ze pas nadat het tot in detail is besproken en nagekeken. Jij bent vurig en zij staan met beide benen op de grond.

10. STEENBOK
steenbok-Gift-AvenueJij bent eerlijk, loyaal, ambitieus, gepassioneerd en creatief. Je beste match is een Maagd! Zij kunnen je helpen je doelen te bereiken omdat ze graag helpen en mensen zien slagen. Ze zijn heel aards net als jij  en houden er ook van om tijd door te brengen in de natuur. Ze zijn ook heel creatief, wat bijvoorbeeld mooie foto’s oplevert als jullie samen in de natuur zijn. Ook zijn ze heel trouw aan hun partners (jij ook) dus zal je je nooit onzeker voelen over je relatiestatus.
Je slechtste match is een Tweeling. Je kunt op weinig begrip van ze rekenen. Tweelingen zijn erg moeilijk te veranderen, terwijl jij heel makkelijk kunt veranderen als de tijd daar rijp voor is. Hierdoor voelt het voor jou alsof ze te koppig zijn. Ze zijn ook veel te veel in beweging voor je, nooit kunnen ze eens rustig een ding tegelijk doen. Ze kunnen ook behoorlijk rommelig zijn, terwijl jij van georganiseerd houdt.

11. WATERMAN
waterman-Gift-AvenueJij bent fantasierijk, onafhankelijk, loyaal, beschermend en deskundig. Je beste match is een Boogschutter! Ze willen vaak nieuwe dingen leren wat betekent dat jij je kennis aan ze door kunt geven; iets wat jij heel graag doet. Boogschutter is een vuurteken en brengt je vurige kant naar boven die weinig mensen kennen. Ze willen ook graag nieuwe dingen uitproberen.
Je slechtste match is een Kreeft. Ze kunnen veel te emotioneel zijn voor je. Je onafhankelijkheid kan hen in de weg zitten en dan beschuldigen ze je ervan dat je ze verwaarloost. Ze willen meteen een ‘volwassen’ relatie, terwijl jij in het begin meer bent van ongedwongen plezier. Ze kunnen nogal krap bij kas zitten en jij wilt op romantische reisjes gaan wanneer je daar zin in hebt.

12. VISSEN
vissen-Gift-AvenueJij bent romantisch, emotioneel, respectvol, liefhebbend en onbaatzuchtig. Je beste match is een Schorpioen! Jullie begrijpen 100% elkaars taal. Als lucht- en waterteken is er totaal geen gebrek aan evenwicht. Beide zijn jullie spraakzaam en hebben jullie een groot respect voor elkaar. Wanneer jullie een verschillende mening hebben, wordt daarover gepraat, maar het zal nooit hoog oplopen. Ze kunnen heel sexy zijn, maar op een subtiele manier, en daar ben je dol op.
Je slechtste match is een Maagd. Ze zijn nogal kritisch en praktisch, terwijl jij gevoelig en dromerig bent. Als tegenovergestelde tekens kan het enorm botsen of in sommige gevallen kan het een tekort aanvullen. Ze kunnen lastig zijn om te peilen. De ene minuut zijn ze blij, de andere minuut niet meer. Hier door krijg je een gebrek aan vertrouwen. Echter als vrienden werkt deze combinatie TOP!

De illustraties zijn gevonden op Pinterest en gemaakt door Katy Smail

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test