Acryl of gel nagels? Hoe weet je wat voor jou het beste is

Zit je al een tijdje na te denken om kunstnagels te nemen? Maar weet je niet zo goed wat je dan moet kiezen? Of heb je al eens kunstnagels geprobeerd en beviel het niet? Dan kan het zijn dat je niet de juiste ‘soort’ hebt gekozen. Hieronder het verschil tussen acryl en gel nagels.

1. ACRYL NAGELS
Acryl nagels zijn de populairste soort kunstnagels! Het is een combinatie van poeder en vloeistof die een harde beschermende laag over je eigen nagel creëert. Een nageltip wordt aangebracht op je nagel, dan wordt een ‘balletje’ gemaakt door een kwast allereerst in vloeibaar monomeer te dopen en vervolgens deze natte kwast te dopen in poedervormig polymeer. Dit balletje wordt geplaatst op het nagelbed en op zijn plek gedept met behulp van de vloeibare monomeer. Het eindproduct wordt uitgehard door het (meestal) te drogen aan de lucht.

acryl-nagels-Gift-Avenue

2. VOOR- EN NADELEN VAN ACRYL NAGELS
Acryl nagels worden bij zowat alle salons aangeboden. Ze zijn ook betaalbaar. Veel nagelspecialisten zijn ook ervaren in het werken met acryl nagels. Het is dus niet zo heel moeilijk om iemand te vinden die dit mooi bij je kan zetten. Acryl nagels zijn ook duurzaam! Het is sterk en zal niet zo makkelijk scheuren, breken en je kunt er makkelijk je dagelijkse werkzaamheden mee doen, ook als je veel met je handen werkt.
Aan de andere kant kunnen acryl nagels er heel onnatuurlijk uitzien als ze niet goed gezet worden. Ook is het lastig om dit soort nagels te verwijderen zonder dat je nagelbed beschadigt. Ook is de geur tijdens het plaatsen heel sterk vanwege de chemische stoffen die erin gebruikt worden.

Lees verder op de volgende pagina!

This entry was posted in Geen categorie.
test