9 struggles die alleen mensen met krullen snappen
Laat ik maar met de deur in huis vallen… IK BEN STIK JALOERS OP JULLIE! Maar dat horen jullie vast vaker, niet waar dames?! En ja.. je weet dat het mooi is, maar wij ‘steile lokken ladies’ weten niet hoeveel moeite het kost om jouw krullen onder controle te houden! Serieus, het is bijna een dagtaak toch? Hieronder 9 struggles die jullie, och arme, moeten meemaken.

rood-gift-avenue

1. HET VERKEERDE KAPSEL LAAT JE ERUIT ZIEN ALS EEN POEDEL
Het knippen van krullen is een kunst! En één verkeerde snoei door je krullenbos betekent dat je rondloopt met fluffy haar gedurende een aantal maanden.

2. BORSTELEN IS GEEN OPTIE
borstelen-gift-avenueProbeer maar eens met een borstel door droog krullend haar te komen… juist dat bedoel ik!

3. MENSEN DENKEN SOMS DAT JE ‘ROMMELIG’ BENT
Alleen maar omdat de structuur van je haar een beetje eh… wild is wil dat niet zeggen dat je niet goed georganiseerd bent! Maar toch maak je je haar vaak maar steil voor een sollicitatie of eerste date. 😉

4. JE DOET ALLES OM JE PERFECTE BLOWOUT TE BESCHERMEN
regen-gift-avenueJe hebt net 3 uur bij de kapper gezeten om je haar steil te laten föhnen. En jij verwacht dat ik naar buiten ga in die miezerregen?!
5. JE HAAR WASSEN IS EEN PROCES
Je hebt je krul verbeterende shampoo, een deep conditioning masker (ja mensen krullen zijn DROOG), een cocktail van stylingproducten (die in de juiste volgorde gebruikt moeten worden) om zo te zorgen dat je haar niet gaat pluizen.

6. EN DAAROM DOE JE HET MAAR ÉÉN KEER PER WEEK
droogshampoo-gift-avenueHoe zou je overleven zonder droogshampoo?!

7. SLAPEN MET NAT HAAR IS ÉÉN VAN DE GROOTSTE FOUTEN DIE JE KUNT MAKEN
Mocht je in deze ongelukkige situatie terecht komen dan wordt je wakker met kronkels in je haar waar ze niet horen. En moet je je haar weer nat maken en dat kost weer TIJD!!!

8. LUCHTVOCHTIGHEID IS JE VIJAND
knot-gift-avenueDe zomer is de slechtste tijd voor krullend haar! Warm en vochtig weer zorgt voor super pluis! Aan de andere kant heb jij voor die periode de perfecte top knot gecreëerd.

9. MENSEN MET STEIL HAAR ZEGGEN CONTSTANT DAT ZE JALOERS ZIJN OP JE HAAR
Ehhh… oops, guilty! 🙂 Maar geef toe.. hoe vervelend dat soms ook kan zijn, er valt iets te zeggen voor een perfecte krul dag right?!

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test