7 verzorgingsproducten voor mannen die wij ook prima kunnen gebruiken
We zijn er inmiddels wel achter dat het grootste deel van de verpakking en marketing die de beauty- industrie gebruikt eigenlijk grote onzin is. Ik bedoel neem nu het laatste ‘nieuwe’ ding zoals tandpasta voor mannen! Eh.. why is dat anders dan die voor vrouwen? En de meeste producten beloven ook dingen die uiteindelijk gewoon niet gaan gebeuren. En wij dames betalen vaak meer voor een product alleen omdat het gericht is op vrouwen! Kijk maar eens mee naar onderstaande producten die wij ook prima kunnen gebruiken, maar alleen niet in een girly verpakking zitten 😉

1. NIVEA AFTERSHAVE BALM

nivea-aftershave-Gift-Avenue Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar de Nivea aftershave balm is een perfecte primer! Ik gebruik het zelf ook en ik wil geen andere primer meer hoor. Breng het aan vòòr je make-up en je foundation etc. blijft lekker lang zitten. Overigens kun je het ook prima gebruiken als je last hebt van een branderig gevoel na het scheren van bijvoorbeeld je benen, ‘t werkt heerlijk verkoelend.

2. STYPTIC PEN

styptic-pen-Gift-Avenue
Dit kleine pennetje wordt door de heren gebruikt als ze een wondje hebben opgelopen tijdens het scheren. Het stopt het bloeden snel omdat er een wasachtig bindmiddel inzit wat een laagje over de snee legt. Dus waarom zou jij het niet gebruiken als jij een ongelukje hebt met het scheren van bijvoorbeeld je bikinilijn. Online zijn deze pennetjes te verkrijgen voor ongeveer € 10. John Beerens verkoopt op zijn webshop een soort gelijk product, Men Rock Styptic Pencil nu voor maar € 3,85!

3. SCHEERSCHUIM
scheerschuim-Gift-AvenueScheerschuim voor mannen is vaak dikker èn goedkoper dan die voor vrouwen. Dus je hebt er minder van nodig èn bent voordelig uit! Inslaan die handel 😉

4. PARFUMparfum-Gift-Avenue Dit is een hele persoonlijke keuze, maar hou jij van niet zo van de bloemige geuren in het dames aanbod? Waarom dan niet gaan voor een herengeur? Ik heb zelf wel eens de neiging gehad om dat te doen, want er zijn veel herengeuren die ik zó ontzettend lekker vind, maar iets weerhoudt me er toch van 😉

5. DEODORANTdeodorant-Gift-Avenue
Vrouwen deodorant is vaak zo… veel! Tenzij je gaat voor een ongeparfumeerde versie, is het meestal overweldigend zoet of bloemig en dat lijkt gedurende de dag alleen maar erger te worden! Ben je daar niet zo dol op? Probeer dan eens een mannen deodorant, je kunt uit genoeg frisse geurtjes kiezen die niet zo overheersend zijn.

6. DOUCHEGELdouchegel-Gift-Avenue
Ook dit is weer iets persoonlijks, maar ook hier zijn er weer geurtjes die zó lekker zijn! En let maar eens op, de meeste mannen douchegel ’s zijn ook nog eens goedkoper dan die voor vrouwen.

7. PRÉ SCHEER OLIEolie-Gift-Avenue
Gevoelig voor een branderige huid na het scheren? Probeer dan eens een pre-shave olie, smeer wat op het gebied waar je vaak last krijgt na het scheren (benen, bikinilijn etc.). Dit helpt om de huid minder branderig te maken.

Gebruik jij wel eens mannenproducten? Staat het hiertussen of heb je nog een geweldige tip! Let us know.

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test