7 tekenen dat je partner je beste vriend is

Voor een relatie is opoffering, inzet en onvoorwaardelijke liefde nodig om het te laten werken. Bovendien moet je je partner als gelijke zien en niet een relatie aangaan om er iets uit te kunnen krijgen. Veel mensen zien een relatie als ontsnapping aan eenzaamheid of om een oude relatie te vergeten, sommige zien het zelfs als een financiële zekerheid. Met andere woorden de meeste mensen gaan een relatie aan om er iets uit te krijgen, niet om iets te geven! Ze willen geluk en gezelschap maar vaak geven ze dit niet terug. Wil je dat een relatie op de lange termijn werkt dan moeten beide mensen eerst vrienden worden, beste vrienden! Tijd doorbrengen om elkaar te leren kennen en samen te genieten van het leven. Als je je partner ook als je beste vriend kunt zien dan heb je een veel grotere kans om het lang vol te houden. Dus wil je weten of je relatie de druk van het dagelijkse leven kan doorstaan dan moet je je afvragen of je partner niet alleen je lover is maar ook je beste vriend. En hieronder staan 7 tekenen dat je partner ook écht je beste vriend is.

intro1-Gift-Avenue

1. JE LACHT EN MAAKT GRAPPEN MET HEM MEER DAN MET WIE DAN OOK
Natuurlijk kan het leven soms in de weg staan van geluk. Het kan je vreugde wegnemen, ons lam slaan en ons achterlaten met brokstukken om te lijmen. Echter je partner kan ervoor zorgen dat je even kunt ontsnappen aan de realiteit, al is het maar voor even. Hij weet hoe hij je aan het lachen moet krijgen, zelfs als je geen zin hebt om te lachen. En opeens ben je even al je problemen vergeten die je ’s nachts wakker houden.

2. JE KUNT RELAXEN EN LOL HEBBEN MET JE PARTNER
Je partner zou ervoor moeten zorgen dat jij je comfortabel voelt in je eigen vel en die leuke, gekke kant van je naar boven brengen waarvan je niet eens wist dat je die had! Hij geeft om je welzijn en wil dat je een leuke tijd hebt. Als je je oprecht gelukkig voelt en zorgeloos wanneer je bij je partner bent, dan is hij waarschijnlijk ook je beste vriend.

3. JE KUNT EROP REKENEN DAT ZE ER VOOR JE ZIJN, ONGEACHT DE SITUATIE
Zonder twijfel kun je erop rekenen dat je partner je steunt als het even niet zo lekker loopt. Wanneer je je down voelt en geen zin hebt in doorgaan staan hij naast je zijde en doet er alles aan om je er bovenop te helpen. Hij loopt niet weg wanneer je hem het hardst nodig hebt. Je voelt je niet tot last omdat hij zoveel om je geeft dat hij de wereld al lopend rond zou gaan voor jou. Hij zou een kogel voor je opvangen als dat nodig is, en draagt je emotionele last met je mee om je te ontzien.

4. JE VOELT JE COMFORTABEL WANNEER JE ABSOLUUT NIETS DOET
Je hoeft geen gekke dingen doen om je partner te imponeren, je kunt gewoon lekker op de bank helemaal niets doen. Je hoeft hem niet te entertainen of bezig te houden. Jullie kunnen simpelweg samen zijn en hoeven niet op een ander te rekenen voor plezier. Zijn gezelschap is genoeg voor jou en vice versa.

5. JE KUNT RUZIE MAKEN ZONDER JE RELATIE TE RUÏNEREN
Beste vrienden zijn het ook niet altijd met elkaar eens, maar zij laten hun verschillen niet tussen hen in staan! In jullie relatie zullen er ook obstakels zijn, maar daar laat je je niet door tegenhouden. Jullie werken je een weg door de problemen in plaats van er voor te zorgen dat het jullie relatie beëindigt. Je partner werkt samen met jou aan een middenweg die jullie kunnen bewandelen in plaats van per sé een ruzie te willen winnen voor je eigen ego.

beste-vriend-Gift-Avenue

6. JULLIE KUNNEN UREN PRATEN EN ZITTEN NOOIT ZONDER GESPREKSSTOF
Gesprekken voelen niet geforceerd met je beste vrienden en dat geldt ook voor je partner. Waarom? Omdat je je partner ziet als je beste vriend en jullie kunnen elkaar vinden op elk level. Jullie kunnen uren wakker blijven door te kletsen en alleen slaap zorgt ervoor dat het gesprek eindigt. Je geniet ervan om met hem te connecten en hoort graag wat hij te zeggen heeft omdat je hem `voelt’ tot in het diepste van je ziel.

7. JE NEEMT HEM MEE NAAR JE VRIENDEN
Je beschouwt je partner als je beste vriend dus is het logisch dat ze ook optrekken met je vriendenkring. Hoewel jullie een romantische relatie hebben kunnen jullie ook heel gemakkelijk samen tijd doorbrengen met vrienden zonder jaloezie of bezitterigheid die in de weg staat. Je vindt het gewoon leuker als je partner erbij is dus neem je ze vaak mee als je afgesproken hebt met je vrienden. Niet altijd natuurlijk want jullie weten beiden dat ieder ook een eigen leven heeft waarbij het nodig is om dingen alleen te doen.

-X- Mariëlle

 

This entry was posted in Geen categorie.
test