4 waarschuwingstekens van je intuïtie

 

intro-intuitie-Gift-Avenue

Wanneer je er voor openstaat en er naar luistert stuurt je intuïtie je altijd tekens en aanwijzingen, zodat je in de juiste richting verder kunt gaan. En die richting is altijd afgestemd op je ziel. Het is geen kwestie van goed of slecht, het is gewoon welke richting je ziel ook moet gaan! Wanneer je je gedachten uitschakelt en luistert naar die rustige stem van binnen, zal je altijd geleid worden en altijd de juiste volgende zet weten te maken.

Leren om te luisteren naar deze stem kost tijd en oefening. Maar hoe meer je leert om het ‘gekakel` in je hoofd uit te schakelen, en inderdaad vertrouwt dat je geleid wordt hoe makkelijker het wordt. In feite is er geen groter of krachtiger hulpmiddel dan je intuïtie! Iedereen heeft het, we hoeven alleen maar te leren hoe we er naar moeten luisteren. Het moeilijkste is het verschil tussen de stem van je ego en de stem van je intuïtie.

De meeste van ons hebben een zeer krachtige en sterke geest die constant ‘aan` staat en ‘zijn` mening geeft en dit staat ons vaak in de weg van onze intuïtie. Om je te helpen bij het proces zijn hier 4 veelvoorkomende waarschuwingstekens die meestal ontstaan wanneer je intuïtie wordt omvergeworpen door je ego. Als je ooit deze waarschuwingstekens ondervindt is het advies….stop en luister! Hier moet je op letten;

1. BESLUITELOOSHEID
Soms is een simpele beslissing al moeilijk…ga ik links of rechts, pizza of pasta, vasthouden of loslaten. Het nemen van beslissingen, groot of klein, is absoluut iets waar je intuïtie je bij kan helpen. Wanneer je merkt dat je steeds maar in een cirkeltje blijft bij het maken van beslissingen, of als je worstelt om een beslissing te nemen moet je erop vertrouwen dat dit je intuïtie is die met je praat. Het kan betekenen dat je nog niet alle feiten hebt of dat er iets aan de hand is met je keuzes. Als je besluiteloos bent kun je het beste even wachten en pauzeren. Je kunt ook om een teken vragen of rustig mediteren om je te helpen de dingen duidelijk te zien. Als je niet kunt wachten volg dan welke optie het beste is, niet welke het beste klinkt. Onze intuïtie speelt niet altijd volgens de regels van logica dus soms moet je gewoon leren om op je gevoelens te vertrouwen.

2. OP ZOEK NAAR GOEDKEURING
Hoewel het prima is om iemand om zijn/haar mening te vragen of zelfs advies, als je merkt dat je dit constant doet weet je dat dit ook een rode vlag kan zijn. Je bent op zoek naar bevestiging of je negeert datgene wat je diep van binnen al weet dat waar is. Wanneer je intuïtie je een bericht stuurt wat moeilijk te begrijpen is, kan het verleidelijk zijn om advies en meningen van anderen te blijven vragen om het bestaande waarvan we weten dat het waar is van ons af te schudden of te bevestigen. Dus wanneer je merkt dat je constant op zoek bent naar de meningen en adviezen van anderen, stop dan en ga bij jezelf te rade. Maak contact met je innerlijke stem en wees niet bang om de waarheid te horen.

 

break-intuitie-Gift-Avenue

3. JE VOELT JE LUSTELOOS EN MOE
Wanneer je je lusteloos en uitgeput voelt is dat ook een waarschuwingsteken van je intuïtie. Dit gebeurt meestal wanneer je jezelf omgeeft met de verkeerde mensen, maar het kan ook zomaar gebeuren wanneer je een kamer binnenloopt of een bepaalde straat bijvoorbeeld. Wanneer je je lusteloos voelt, vooral wanneer dit gevoel je plotseling overkomt, is dit zeker een teken dat je je intuïtie om raad moet vragen. Het lastige in deze situatie is dat het moeilijk is om je innerlijke stem te horen wanneer je misselijk/lusteloos bent. Doe dan een beroep op je engelen en visualiseer een wit licht om je heen. Wanneer je eenmaal uit de ruimte bent of weg bent van de persoon waarbij je de negatieve gevoelens ervaart, zal je energieniveau zich snel weer opladen.

4. IETS KLOPT GEWOON NIET
Het meest voorkomende waarschuwingsteken van je intuïtie is een algemeen gevoel van ‘iets klopt er niet’. Als je dit ervaart kan dit zeer zeker je intuïtie zijn die je probeert te waarschuwen. Wanneer je bij iets of iemand zo’n gevoel krijgt, adem dan diep in en vraag je intuïtie om de volgende beste stap te laten zien. Soms kan stress of angst ons hier ook in de weg zitten en ons doen geloven dat de dingen erger zijn dan ze lijken. Maar als dit gevoel van er klopt iets niet, samengaat met bovenstaande tekens let dan zeker op! Misschien moet je een paar keer diep ademhalen of mediteren om je gedachten helder te krijgen en bij jezelf na te gaan wat er aan de hand is.

Je intuïtie is altijd je allergrootste superkracht!

-X- Mariëlle

This entry was posted in Geen categorie.
test