16 tekenen dat je KL*#@ vriend hebt

1. Hij maakt dat jij je schuldig voelt wanneer je gelukkig bent. Je kunt hem niet vertellen hoeveel plezier je hebt gehad in het weekend of hoe goed je het hebt gedaan op je werk. Je hebt het gevoel dat je op je tenen moet lopen als je bij hem bent, omdat hij jaloers wordt op elk klein ding. Ook al ben je helemaal niet aan het opscheppen, hij laat jou voelen dat je dat wel doet. Hij laat jou rot voelen over het feit dat jij een leuke dag had toen hij een slechte dag had.

2. Hij doet alsof je hem sex verschuldigd bent! Heeft hij jou mee uit eten genomen? De afwas gedaan? Jou opgehaald van je werk? Hij gebruikt dat tegen jou! Hij doet alsof je een slechte vriendin bent omdat je hem geen sex geeft terwijl hij zoveel voor jou heeft gedaan.

sex-Gift-Avenue

3. Hij stelt jou teleur. ELKE.KEER.WEER! Wanneer je helemaal blij bent over een date die jullie hebben gepland, annuleert hij het of jullie krijgen ruzie tijdens de date waardoor de hele avond verpest is. Er gaat altijd iets mis!

4. Hij steunt jou nooit, zelfs niet met de kleinste dingen. Hij reageert niet op je berichtjes op social media, of zegt niet hoe leuk je haar zit wanneer je van de kapper komt. Hij geeft jou lang niet genoeg aandacht.

5. Hij wil niet dat je bevriend bent met andere mannen. Hij beweert altijd dat hij jou wel vertrouwt, maar die andere mannen niet. Dat hij weet hoe mannen denken. Dat hij weet dat ze alleen maar aardig doen om jou in bed te krijgen.

6. Hij geeft jou het gevoel alsof je een vreselijke smaak hebt. Hij weigert om je favoriete tv-show mee te kijken, of naar je favoriete muziek te luisteren. Hij maakt ze zelfs belachelijk. Hij kleineert alles wat jij leuk vind ook al weet hij dat ze alles voor jou betekenen.

7. Hij zal er misschien niet op ingaan wanneer iemand met hem flirt, maar hij doet er ook niets aan om het te stoppen! Je ziet dat hij geniet van de aandacht. Hij wil dat andere vrouwen hem willen! Alsof hij andere opties wil hebben.

flirten-Gift-Avenue

8. Wanneer je zegt ‘het gaat goed’ raakt hij geïrriteerd, maar wanneer je de waarheid vertelt waarom je boos bent raakt hij daar ook geïrriteerd over! Hij wil geen volwassen gesprek met jou aangaan om het probleem op te lossen. Hij wil gewoon klagen over hoe hij alles voor jou doet en dat het nog steeds niet goed genoeg is.

9. Hij stuurt jou eeuwen geen berichtjes! Als jij niet degene bent om goedemorgen te appen dan neemt hij niet eens de moeite om contact met jou op te nemen. Het komt niet eens in hem op.

10. Sex is de enige affectie die hij bereid is te geven. Hij houdt nooit je hand vast in het openbaar of gewoon als jullie op de bank zitten. Hij kust nooit je lippen of voorhoofd. Hij knuffelt je nooit tenzij het is omdat hij meer van jou wil!

11. Hij schreeuwt altijd tegen jou, zelfs als je niets verkeerds hebt gedaan. Als hij de verkeerde afslag heeft genomen in de auto krijg jij de schuld. Als zijn favoriete programma niet opgenomen is, krijg jij de schuld. Jij bent zijn ‘boksbal’.

12. Het lijkt wel alsof het hem niet uitmaakt of hij jou ziet of niet. Jij bent altijd degene die plannen moet maken. Jij bent altijd degene die jouw schema omgooit om tijd vrij te maken. Oh.. hij zegt wel dat hij jou mist, maar dat is ook de enige moeite die hij doet.

13. Hij weigert om compromissen te sluiten, dus hij krijgt elke keer weer zijn zin. Hij geeft duidelijk meer om zijn geluk dan het jouwe.

14. Hij beantwoordt nooit een vraag zonder slag of stoot. Zelfs als je hem iets simpels vraagt, maakt hij er een groot probleem van. Je krijgt nooit een duidelijk antwoord van hem.

discussie-Gift-Avenue

15. Hij heeft commentaar op alle mensen in jouw leven. Je ouders. Je beste vrienden. Je broers of zussen. Hij kleineert hen om jou te laten geloven dat hij beter is dan zij. Dat hij de enige is die jij nodig hebt.

16. Hij maakt dat jij je angstig voelt. Hij geeft jou hoofdpijn. Buikpijn. Zelfs wanneer je in een goed humeur bent wanneer jij hem net ziet, je bent in een slecht humeur tegen de tijd dat je weg gaat.

Jij bent meer waard! Hij heeft jou harder nodig dan jij hem! Denk aan jezelf, dat verdien je.

-X- Mariëlle

 

This entry was posted in Geen categorie.
test