11 tekenen dat je beschermengel je bezoekt

Het idee dat een beschermengel over ons waakt kan een enorme troost zijn voor veel mensen. Sommige mensen geloven dat hun beschermengel een spiritueel wezen is, anderen geloven weer dat het een dierbare overledene is. Voor degene die wel geloven in beschermengelen of open staan voor de mogelijkheid kan het moeilijk zijn om te weten wanneer deze nu echt bij je is. En ook al geloof je niet in beschermengelen dan zou je toch eens moeten kijken naar onderstaande tekenen, misschien kom je die ook wel tegen in je dagelijkse leven en helpen ze je om een antwoord te vinden op iets waar je op dat moment mee zit.Persoonlijk vind ik het een rustgevend idee dat er iemand is die over me waakt. En wat voor naam je daar ook aan geeft, het feit dat er ‘iets’ is heb ik toch wel mogen ondervinden. Ik wil hiermee ook niemand iets opleggen of het gevoel geven dat je dat ook ‘moet’ geloven. Maar ik zou het wel fijn vinden als iedereen elkaar in zijn waarde laat ongeacht of je erin gelooft of niet (zoals we ook zouden moeten doen met religie!). Dus denk je ‘mwah niks voor mij’ dan kun je deze blog overslaan, maar ben je geïnteresseerd dan zou ik zeggen lees lekker verder.

1. JE DROOMT EROVER
Dromen worden vaak beschouwd als vensters van de ziel, maar het kan ook betekenen dat jouw beschermengel vlakbij je is. Mensen die in engelen geloven, melden dat een engel je kan bezoeken in je dromen om zo te laten weten dat ze over je waken. Ze kunnen proberen een soort van boodschap over te brengen, of ze brengen simpelweg geruststelling over hun aanwezigheid.

2. JE ZIET GEKLEURDE BOLLETJES
lichtbollen-gift-avenueZie je opeens een fel licht of een vreemd kleurige bol dan kan het zijn dat je denkt dat je ogen je voor de gek houden. Echter deze lichten en bollen (orbs genoemd) zijn naar verluidt ‘voertuigen voor engelen’. Je kunt een orb spotten in je dagelijkse leven, of je kunt kijken naar een foto en merken dat er een vreemde orb om je heen zweeft. Menige beweren dat deze lichten een teken zijn dat je beschermengel aan je zijde is.

3. JE RUIKT OPEENS IETS ZOETS
Wanneer je een onverwacht aangename geur niet kunt verklaren kan het een teken zijn dat je beschermengel in de buurt is. Mensen die in engelen geloven zeggen dat deze zoete geur simpelweg een manier van je engel is om je te bereiken. De geur kan er een zijn van lekker eten, geurige bloemen of een parfum dat een overledene vaak gebruikte!

4. WITTE VEER
witte-veer-gift-avenueDit is een van de meest voorkomende tekenen van een engel. Een veer is een veilige en zachte manier van engelen om je te laten zien dat ze in je buurt zijn. Een witte veer kan je pad kruisen op een hele vreemde locatie en wordt gezegd te komen op momenten dat je het meest in nood bent. Engelen geven je zo een teken dat je niet alleen bent.
5. JE BABY ZIET ‘IETS’
Velen geloven dat baby’s en huisdieren in staat zijn om engelen te zien, zelfs als wij dat niet kunnen. Er wordt gezegd dat engelen baby’s en huisdieren op hun gemak stellen. Het kan zijn dat je je hond of kat ziet staren naar een bepaalde plek in de kamer, of dat je baby lacht naar iets wat jij niet ziet. Zie je dat een baby ‘communiceert’ met iets dat er niet is (in jouw ogen) dan kan dat gewoon een teken zijn dat je beschermengel er is.

6. WOLKEN
wolken-gift-avenueHeb je als kind wel eens een hele tijd op je rug gelegen in een grasveld starend naar de wolken? Vast wel hè. Sommige mensen beweren dat er vormen van wolken zijn die tekenen kunnen zijn van je beschermengel. Deze ‘engelwolken’ kunnen letterlijk de vorm van een engel aannemen. Maar ze kunnen ook worden weergegeven als fijne vormen zoals een hart of symbolen die voor jou een speciale of persoonlijke betekenis hebben.

7. JE ZIET ‘ENGELEN NUMMERS’
Dit is ook een van de meest voorkomende manieren van engelen om te laten weten dat ze er zijn. Ze proberen je aandacht te vangen en je te begeleiden door middel van ‘engelen nummers’. Naar verluidt zijn dit nummers die ofwel een specifieke, persoonlijke betekenis voor je hebben zoals bijvoorbeeld verjaardagen. Maar ook heel vaak door middel van ‘magische’ herhaal nummers zoals 333 of 11:11. Deze nummers duiken op in jouw alledaagse situaties en het kan een manier zijn van je beschermengel om je aandacht te vragen.

8. VERANDERING IN TEMPERATUUR
temperatuur-gift-avenueNet als bij een plotseling onverklaarbare geur, kan een onverwachte verandering in temperatuur een teken zijn dat je beschermengel bij je is. Mensen ervaren deze temperatuurwisselingen op verschillende manieren. Sommige mensen zullen een vreemde kou voelen, terwijl andere juist weer een warmte om zich heen voelen. Deze warmte kan een geruststellende knuffel van je beschermengel zijn!
9. GEDEMPTE STEMMEN
Je kunt misschien niet letterlijk praten met je beschermengel, maar dat betekent niet dat ze niet proberen om met je te communiceren! Sommige mensen beweren gedempte stemmen te horen in rustige situaties. Dit verre, gedempte geluid kàn je beschermengel zijn die een poging doet om tot je te spreken of hun manier zijn om te laten weten dat ze dicht bij je zijn.

10. JE VOELT DAT JE NIET ALLEEN BENT
Iedereen heeft wel eens het gevoel gehad dat je niet alleen bent. Dit kan ‘slechts’ je zesde zintuig zijn. Veel mensen die in engelen geloven ‘voelen’ het wanneer hun beschermengel bij ze is. Ook al is er niemand in dezelfde ruimte toch weten ze dat ze niet alleen zijn.

halo-gift-avenue

11. TINTELING OP JE KRUIN
Een specifiek gevoel wat veel mensen ervaren die in engelen geloven, is een tintelend gevoel aan de achterkant van hun hoofd. Dit kan zijn een plotselinge warmte of hetzelfde tintelende gevoel als wanneer je voet slaapt. De relatie tussen de kruin van je hoofd en de halo van een engel (de lichtgevende kring om hun hoofd) kan een krachtige verbinding zijn. Dit gevoel kan de manier van jouw beschermengel zijn om met je te communiceren.

Geloof jij in engelen? Of noem jij het iets anders? Of gaat dit compleet aan je voorbij? Heb jij wel eens contact gehad? Wij zijn zeer benieuwd naar jullie ervaringen.

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test