10 simpele tips die je direct kunt toepassen voor gezonder haar
Willen we niet allemaal mooi glanzend gezond haar? Hieronder een paar simpele tips hoe je dit kunt bereiken zonder dat je dure producten hoeft te kopen.

1. HITTE KRULLEN
blikjes-kruller-Gift-AvenueVermijd zoveel mogelijk warme stylingtools! Laat je haar drogen aan de lucht, en wil je graag krullen probeer dit dan zoveel mogelijk te doen met rollers die je in je handdoekdroge haar aanbrengt. Of met frisdrank blikjes zoals hierboven hahaha ( wie heeft dat wel eens geprobeerd? )

2. WARRIG HAAR
warrig-Gift-AvenueOm warrig haar te voorkomen na het wassen zou je alleen je hoofdhuid moeten masseren en verder niet in circulerende bewegingen door je haar moeten gaan tijdens het wassen.

3. BORSTELEN
kammen-Gift-AvenueJe haar kun je het beste kammen/borstelen door aan het eind te beginnen en zo omhoog te werken. Zo voorkom je dat je haar breekt èn het is ook nog eens makkelijker om er doorheen te komen.

4. T-SHIRT
tshirt-Gift-AvenueOm statisch haar en haarbreuk te voorkomen kun je beter een (oud) t-shirt gebruiken om je haar in te wikkelen dan een handdoek. Het is veel zachter voor je kwetsbare natte haar!

5. KOKOSOLIE
kokosolie-Gift-AvenueWil je een goedkope maar toch effectieve haarbehandeling? Gebruik dan 2x per week kokosolie in je haar als masker. Masseer je hoofdhuid goed in met de rauwe kokosolie en je strengen kun je dan op het laatst meenemen (niet teveel). Laat het minstens 2 uur inwerken of ga ermee slapen. Was je haar daarna heel goed uit (zeker 2x shampooën).

6. VITAMINE
vitamine-Gift-AvenueOm de ontbrekende voedingsstoffen aan te vullen die je haar nodig heeft, kun je een natuurlijk vitaminecomplex gebruiken dat biotine en vitamine A, B, C en D bevat! Deze stimuleren je haargroei enorm.

7. CONDITIONER
conditioner-Gift-AvenueWanneer je je haar wast, gebruik dan de shampoo alleen om je hoofdhuid mee te wassen. Conditioner gebruik je alleen in de punten.

8. DROOGSHAMPOO
babypoeder-Gift-AvenueWil je een droogshampoo gebruiken? Babypoeder doet hetzelfde voor je en is vele malen goedkoper!

9. STATISCH
statisch-Gift-AvenueHeb je last van statische plukken bovenop je hoofd? Tem ze met een (oude) schone mascaraborstel, met eventueel een beetje haarlak om ze op hun plek te houden!

10. KOUDE LUCHT
koude-lucht-Gift-AvenueOm je haar even opnieuw in model te brengen of op te frissen kun je er even doorheen gaan met de KOUDE lucht van een föhn.

Heb jij nog fijne tips?

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test