10 redenen waarom de meeste mannen een sterke vrouw niet aankunnen

Voor mijn lieve vriendin (je weet wie je bent) die zo sterk is en zich soms onzeker laat maken door de mannen in haar leven.. niet nodig ze kunnen je gewoon niet aan lieverd!
Wat maakt een vrouw nu eigenlijk sterk? Haar strijd, haar offers en haar onbaatzuchtigheid! Een sterke vrouw heeft pijn doorstaan, hartverscheurende ervaringen overwonnen en liet zich leiden door vergeving. Een sterke vrouw heeft in diep en verraderlijk water gezwommen en hield haar adem in zo lang ze kon. Dit type vrouw is zelfvoorzienend, onafhankelijk, liefdevol en is niet bang om haar kwetsbaarheid te tonen! Een sterke vrouw weet dat je het ene moment de leraar bent en het andere misschien de student. Dus hoe houdt een zo’n vrouw een man bij zich?

1. EEN STERKE VROUW HEEFT GEEN MAN NODIG DIE VOOR HAAR VECHT
Een man wil zich graag gewild voelen. Hij moet weten dat hij vecht voor de eeuwige liefde en bewondering van zijn vrouw. Een sterke vrouw laat je zien dat ze van haar man houdt, maar ze is ook onafhankelijk en kan zichzelf ook wel redden! De sterke vrouw zal vechten voor jullie beiden, maar ze heeft geen man nodig die haar gevechten op zich neemt. Als ze een probleem heeft, gaat ze daar zelf mee om. Ze zit niet als een slachtoffer te wachten tot het opgelost wordt door haar man. En sommige mannen kunnen deze kracht niet aan. Dus beste man, kies je ervoor om bij deze sterke vrouw te blijven, wees er dan op voorbereid dat je naast haar loopt en niet voor haar!

2. EEN STERKE VROUW WEET WAT ZE WIL
quote-gift-avenueSterke vrouwen weten wat ze willen, hoe ze het moeten bereiken en wat ze moeten doorstaan om te krijgen wat ze willen. Als ze een man leuk vindt dan zal ze achter hem aangaan. Ze wacht echt niet totdat een man de eerste stap zet. Sterke vrouwen hebben een vasthoudende persoonlijkheid, wat voor sommige mannen intimiderend kan zijn. Ze zijn niet onderdanig! Ze hebben lief met heel hun hart en kunnen tegelijkertijd de wereld blijven ontdekken.. met een man òf zonder. Het vergt een zelfbewuste man om dit type persoonlijkheid de leiding te laten nemen.

3. EEN STERKE VROUW HEEFT EERLIJKHEID EN KWETSBAARHEID NODIG
Mannen vinden het vaak moeilijk om zich open te stellen voor lastige vragen. Sterke vrouwen duiken in de diepte van pijn, trauma’s en levensveranderende ervaringen. Ze vereisen een man die eerlijk en kwetsbaar kan zijn, omdat ze al zoveel hebben meegemaakt in hun leven. Ze moeten weten dat hun partner beschikbaar kan zijn om samen de oceaan van onzekerheden te bevaren. Ze graven en zoeken naar dingen die ons tot mens maken. De sterke vrouw zal uiteindelijk een sterke man vinden om aan haar zijde te staan. Mannen hebben de neiging om kwetsbaarheid te vermijden, omdat ze zich dan zwak voelen.

4. EEN STERKE VROUW IS NIET GEÏNTIMIDEERD DOOR INTIMITEIT
quote2-gift-avenueEen sterke vrouw zal een man uitdagen op de meest intieme manieren. Ze zal intimiteit eisen in alle vormen, van het communiceren tot de liefde. Omdat een sterke vrouw comfortabel is met haar vrouwelijkheid  zal ze verwachten dat haar man ook open staat voor alle aspecten van intimiteit. Ze vraag passie, verlangen en het gevoel dat ze de ware is!

5. EEN STERKE VROUW KIJKT DWARS DOOR ZIJN LEUGENS HEEN
Sterke vrouwen zijn eerlijk en verwachten volledig vertrouwen in een relatie. Ze kan leugens spotten in een oogwenk, dus ook een leugentje om bestwil kun je beter achterwege laten. Ze heeft het vermogen van een leugendetector! Valsheid en egoïsme zal ze niet tolereren. Als je niet compleet met haar kunt zijn, heeft ze er geen enkele moeite mee om je te laten gaan!
6. EEN STERKE VROUW WIL INTEGRITEIT EN CONSISTENTIE
quote3-gift-avenueVrouwen met innerlijke kracht kunnen geen onregelmatigheid of besluiteloosheid tolereren. Ze willen dat de man waarvan ze houden integer is, respectvol en een man van zijn woord!!! Voelen ze dat hij zich terugtrekt, dan zullen ze hier meteen op reageren en er geen probleem mee hebben hem te laten gaan als ze het gevoel hebben te worden bespeeld! Ze willen onvoorwaardelijke liefde. Als ze zich niet gerespecteerd voelen, zullen ze je dat zeker duidelijk maken. Het ergste wat je kunt doen bij een sterke vrouw is om haar zwak te laten voelen.

7. EEN STERKE VROUW IS INTENS
Een sterke vrouw heeft buitengewone uitdagingen en hindernissen in haar leven meegemaakt. Ze móet wel heel krachtig zijn! Ze weet dat ze alles op haar pad aan kan, en dit soort intensiteit is vaak moeilijk te begrijpen voor een man. Het is intimiderend vanwege alle emoties en gedachten die bij deze persoonlijkheid komen kijken. Ze is bereid om haar littekens te delen en verwacht dat een man dat ook doet. Er zijn geen geheimen in haar wereld.

8. EEN STERKE VROUW ZAL NIET OP JE WACHTEN
Deze vrouw zal je volgen naar de diepte van de hel als het moet als ze weet dat jij je inzet voor haar. Echter op het moment dat je jezelf terug gaat trekken, zal ze je laten gaan. Ze zal niet wachten op een man totdat hij heeft besloten of hij háár of toch iemand anders wil. Sterke vrouwen spelen geen kleine meisjes spelletjes! Je gaat ervoor of niet. Tuurlijk ze zullen pijn hebben, maar ze likken hun wonden en zullen terug op hun benen komen en verder gaan.

9. EEN STERKE VROUW HOUDT ONVOORWAARDELIJK VAN JE
quote4-gift-avenueDe liefde van een sterke vrouw is trouw. Net zoals een moeder met haar kinderen, zal een sterke vrouw de liefde van haar man koesteren. En wanneer ze die liefde terugkrijgt zal ze er alles aan doen om hem geliefd te laten voelen. Ze zal hem steunen, helpen, en voor hem vechten om te krijgen wat hij verdient. En sommige mannen kunnen zo’n onvoorwaardelijke liefde niet aan! Ze zijn bang voor de intensiteit en diepte van het geven. Vaak is het in dit stadium dat ze een sterke vrouw ontvluchten. En net zo diep als dat ze van je hield, zal ze je laten gaan. Ze weet haar waarde!

10. EEN STERKE VROUW ZAL LATEN ZIEN WIE JE BENT
Het is moeilijk om dingen te accepteren van onszelf die we niet zo leuk vinden en die anderen ons laten zien. Maar een sterke vrouw zal de dingen laten zien aan haar man die moeten veranderen. Ze zal er zijn om te laten zien hoe geweldig en krachtig je bent. Ze zal je steunen en laten zien dat je de moeite waard bent. Sommige mannen kunnen niet omgaan met die emotionele chaos die komt met deze projectie. Sterke vrouwen zullen een sterke man vinden.. de zwakke zullen het niet lang volhouden.

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

This entry was posted in Geen categorie.
test