Winactie- Een streepje voor

Streepjes zijn dit seizoen OVERAL te vinden in het modebeeld! Van de klassieke Bretonse streep tot neon art strepen. Maar hoe stijl je bijvoorbeeld een streepjes shirt? Het kan heel klassiek door het te combineren met navy en rood, maar nog leuker is het om dit classy shirt een stoere touch te geven met een ripped jeans en witte sneakers. Kijk maar eens naar deze inspiratiebeelden die ik voor jullie heb verzameld

collage-inspiratie-strepen-Gift-Avenue

Basic items zijn altijd top om in je kast te hebben want je kunt er altijd op terugvallen en het stylen naar de mode van nú. Ik bedoel maar streepjes shirts zijn eigenlijk toch nooit uit de mode geweest? Persoonlijk wil ik voor goede kwaliteit basics best wat meer uitgeven want als het goed is doe je er jaren mee. En daarvoor kun je terecht bij het leuke merk SRNDPTY! Ken jij dit merk al? Het is een Nederlands merk die ook alles in ons eigen kikkerlandje maakt waardoor het een duurzame en eerlijke productie heeft, met een strenge controle én goede arbeidsomstandigheden! Er gaan geen marges naar transportkosten en ook is er geen massaproductie nodig om de prijs te drukken.
Ook is de pasvorm gericht op de ‘Hollandse vrouw’….ofwel geen maat 40 die uitvalt als een maat 36
( hoe vaak maak je dat niet mee ). Niet te kort, niet te strak en altijd comfortabel. De stoffen waarmee de kleding van SRNDPTY gemaakt wordt komen allemaal uit vooraanstaande stoffenhuizen uit Europa en maandelijks zijn er nieuwe collecties en arrivals.

SRNDPTY is een zussenbedrijf dat als doel heeft vrouwen zich goed te laten voelen! Met ruim 100 verkooppunten in Nederland en België en een eigen online shop kun jij overal wel een item van dit merk scoren. Enne… wij als Tilburgs bedrijf vinden het natuurlijk superleuk dat de basis van SRNDPTY ook in Tilburg ligt 😉

Wij willen jullie graag kennis laten maken met SRNDPTY en daarom geven wij een streepjes shirt t.w.v. € 89,- weg!

pauline-srndpty-Gift-Avenue
Shirt ‘Pauline’ is verkrijgbaar in wit met navy strepen of navy met witte strepen! De top heeft knoopjes op de linkerschouder waardoor nét een specialere uitstraling heeft. De witte zou ik zelf combineren met een lichte ripped jeans met witten sneakers of all stars, de navy is leuk op een (leren) kokerrok met bijvoorbeeld knalrode hakken eronder!
Welke kleur zou jij graag in je kast willen hebben hangen? En hoe ziet je ideale outfit eruit met dit shirt? Laat het ons weten in de comments op onze facebookpagina en wie weet kunnen we jou blij maken!

Neem snel een kijkje op www.srndpty.nl om te zien wat ze nog meer in huis hebben.

-X- Mariëlle

 

test