Sterrenbeelden & Fashion

Net zoals persoonlijkheidskenmerken zijn er ook bepaalde fashion voorkeuren die bij jouw sterrenbeeld passen! Kijk mee.
1. RAM
ram-Gift-AvenueEen Ram vrouw heeft meestal een zeer goede smaak en haar verschijning is zeker origineel en subtiel! Gewaagde kleuren en sterke verschillen. Ze kan heel snel switchen tussen eenvoudige kleding en sexy avond outfits en creëert altijd haar eigen stijl. Rood, mandarijnkleur, groen, wit en zwart zijn haar kleuren. Accessoires met veel verschillende kleuren passen goed bij haar.

2. STIER
stier-Gift-AvenueDe vrouwelijke Stier heeft een vrij goede smaak, maar deze bevat meestal een vleugje conservatisme! Ze geeft meestal de voorkeur aan klassieke lijnen die nooit uit de mode raken. Ze besteedt bijzonder veel aandacht aan kleurencombinaties. Ze houdt van stoffen zoals fluweel, zijde, kasjmier en goede wol. Aardse kleuren zoals bruin, beige, licht geel en blauw staan haar fantastisch. Een overdreven neklijn is iets wat niet zo goed bij haar past. Ze voelt zich ook niet prettig als ze hele bonte kleuren draagt.

3. TWEELINGEN
tweelingen-Gift-AvenueTweeling vrouwen willen meestal een goede eerste indruk maken! Dus hun outfits zijn meestal anders en uniek. Ze volgen de laatste mode en hun goede smaak is aangeboren. 😉 Hun garderobe bevat kleding in verschillende tinten, voor alle gelegenheden. Ze weten wat goede kleurcombinaties betekenen. Ze houden van sport(ieve) kleding en naar het werk dragen ze het liefst simpele kleding (maar wel opgeleukt met speciale accessoires). Ze raken wel snel uitgekeken op hun kleding. Ze hebben er totaal geen moeite mee om een hoed of ‘rare’ kleding te dragen, ze zijn dol op de reacties die daarop volgen. Aquamarijn, gele tinten, turquoise, wit en lichtroze zijn kleuren die mooi staan bij een Tweeling vrouw.
4. KREEFT
kreeft-Gift-AvenueDe Kreeft vrouw geeft de voorkeur aan een iet wat conservatieve outfit! Misschien dat het niet echt meer in de mode is, maar dat maakt haar niets uit… ze betreurt het om kleding weg te gooien. Ze geeft de voorkeur aan eenvoudige, maar goed gesneden kleding die haar vrouwelijkheid benadrukken. Zachte tinten groen, blauw en paars laten haar goed uitkomen. Fijne wol en synthetische stoffen in aardse tinten geven haar een gevoel van comfort.

5. LEEUW
leeuw-Gift-AvenueDe Leeuw vrouw heeft fantasie en een zeer goede smaak! Ze houdt van contrasten en soms ook sjiekere kleding. Ze houdt van comfortabele kleding, maar wel uit de laatste nieuwe collectie. 😉 Ze slaagt erin om anderen te inspireren om ook indrukwekkende kledingstijlen te proberen. Lichte designs en stijlvolle kleding zitten in haar natuur. Ze is dol op diverse tinten goud. En behalve sprankelende avondkleding die haar kast siert is er ook ruimte voor sportieve outfits die haar geweldig staan.

6. MAAGD
maagd-Gift-AvenueDe vrouwelijke Maagd houdt van elegante, maar vooral praktische kleding! Ze houdt niet persé van luxe kleding, maar wel van elegantie, goede kwaliteit en een klassieke stijl. Ze combineert dat meestal met speciale accessoires. Pastelkleuren, blauw en de unieke sierraden zijn haar signature looks in haar kledingstijl.

 

Lees verder op de volgende pagina!

7. WEEGSCHAAL
weegschaal-Gift-AvenueVrouwelijke Weegschalen hebben een verfijnde smaak en hebben elegantie! Haar kleding is voor alle gelegenheden, maar ze geeft de voorkeur aan de stukken die haar vrouwelijkheid benadrukken. Ze weet precies wat ze voor welke gelegenheid moet aantrekken. Ze bewondert klassieke kleding en houdt van kant. Hele felle kleuren kan ze beter uit de weg gaan en stijlen die haar niet passen kan ze ook beter niet proberen. Perzik, pastelkleuren, lichtroze en lichtere kleuren rood zijn kleuren die perfect bij haar passen.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.