Nike free collection addicted

nike free

Jullie kennen de Free Run collecties van Nike vast wel! Instagram, Weheartit & Tumblr staan er zowat vol mee.. Ik ben helemaal weg van deze collecties, de 3.0 en 5.0+ collecties vind ik persoonlijk het mooist, vandaag show ik jullie een aantal van mijn favorieten!

Ondanks ik een ware fan ben van deze schoenen, heb ik 0 paar. Gek he? Ik vind 3 kleuren het mooist, maar die kan ik gewoon nergens in de buurt (ook uit de buurt) niet in de winkels vinden. Zelfs online slaag ik niet. Of ik moet in Amerika bestellen, maar of dat allemaal real-deal is weet ik ook niet. Dus hierbij ook een oproepje; ken je een betrouwbare site waar ze zowel de black, hot punch, coral kleuren verkopen; geef ‘t pleaaase door!

nike free

De combinatie van zwart met roze is altijd zooo onwijs mooi, je kunt het ook echt met bijna alles combineren, ik ben fan!

nike free

Ahh had ik maar zo’n collectie :( Ik als ware sporty die zeker 3/4 dagen (oftewel wanneer ik niet hoef te hockeyen) in de sportschool rondloopt, is het verschrikkelijk om dan ook elke keer dezelfde schoenen aan te hebben, of is dat gevoel van veel keuze willen hebben toch de dader?

nike free

AHH kijk dan hoe megavet! NTB mijn fitness outfits zijn gewoon compleet zwart of een zwarte sportlegging met een grijze top! Ik loop er heus niet bij als een roze zuurstok, ook voor mij kan er ‘to-much’ roze in een outfit zitten haha! Maar ik vind deze gewoon ongelooflijk mooi, maar ook erg schattig!

nike free

Deze zwarte vind ik ook erg tof! Niet alleen voor fitness, maar ook gewoon voor overdag!

Wat bij mij ook een groot probleem is: juist omdat ik ze allemaal zo mooi vind, maakt het de keuze welke ik zal kopen erg lastig. Ik kan niet kiezen welke ik het ‘eerst’ wil, dus dan is alleen de optie om ze tegelijk te kopen haha! Maargoed, het is ook bij mij december dus ik moet stoppen met teveel googlen, want dan is het 100% zeker dat ik ze binnen 24u heb besteld, tsja, ik weet het, een heel slechte eigenschap.

Maargoed, als jullie dus een betrouwbare site hebben gevonden; let me know! Ik hoop dat jullie dit een leuke post vonden, misschien zijn jullie ook op zoek naar deze schoenen, of misschien heb je ze al!

Wat vinden jullie van de Nike Free collecties & wat is jouw favoriet?

Bianca

 

Meer van Bianca vind je hier: www.glamorouslifestyle.nl

test