THE STING OPENING

1

Afgelopen donderdag opende The Sting in Tilburg. En nu hoor ik je denken, die bestond toch al? Dat klopt, al 34 jaar namelijk. En dat betekent tijd voor een hele nieuwe winkel.
De laatste maanden zag ik al aardig wat mannen hard werken om de winkel helemaal te verbouwen. En het resultaat mag er wezen, ik herken de winkel helemaal niet meer terug. Was de winkel eerst vooral zwart met felle discolampen, nu is de winkel heel wit, met mooie houten en industriële details.

2

4

De winkel is op thema en merk ingedeeld, wat ik zelf heel erg fijn vind! Als je op zoek bent naar een bepaald item dan kun je het gemakkelijk vinden omdat je nu in één oogopslag ziet welk thema je aanspreekt. Ook de leuke kleine details zoals hierboven het trappetje vind ik hele leuke toevoegingen die de winkel heel mooi aankleden.

9

8

Ook dit thema vond ik heel erg leuk. Wit, blauw en veel rood zie je terug in het ‘Miss America’ gedeelte van de winkel. Ook vond ik het leuk dat ze een foto ertussen hebben gezet.

Mirre

by Mirre

Mirre is twintig jaar en studeert International Event Entertainment Music Studies (IEMES) in Tilburg. Ze is gek op schrijven, vormgeven en fashion. Ze vindt het dan ook super leuk om deze passies te combineren op haar blog: fluentinstyle.nl Daarnaast pakt ze graag haar viool erbij en werkt ze in de weekenden bij de winkelketen Primark. Hier leert ze ook veel over de nieuwste trends op het gebied van fashion.