Sterrenbeelden en hun gevoel voor stijl
“FASHION CAN BE BOUGHT.. STYLE ONE MUST POSSESS”

1. RAM
ram-gift-avenueAls Ram wil je de eerste zijn met alles. Dit betekent dat je waarschijnlijk, tot op de minuut, weet wat de laatste trends op fashion gebied zijn. Altijd één stap verder dan de rest, ben je een ware trendsetter. Je bent niet bang om nieuwe dingen te proberen, zolang ze een beroep doen op je gevoel voor plezier en avontuur. Jij draagt de meest gedurfde stijlen! Zodra je een nieuw item aan een rek ziet hangen ben je niet bang om je zuurverdiende geld er aan uit te geven om de eerste te zijn die ´de look´ draagt. Dankzij je vurige Ram-natuur houd je van zwarte en rode kleding. Je kast is een grote chaos van stijlen! Wees gerust, het ziet er allemaal geweldig uit zodra jij het aantrekt. Op het gebied van make-up staan dramatische ooglooks jou fantastisch evenals vuurrode lipstick. Je teken regeert het hoofd, dus je beste accessoire is een hoed en fonkelende juwelen in je oren en om je nek. 😉

2. STIER
stier-gift-avenueEen echte Stier draagt nooit iets wat ‘zomaar’ bij elkaar is gezocht. Geef maar toe, je kunt af en toe een echte merk-snob zijn. 🙂 Jij weet ook precies hoe je je moet kleden voor elke gelegenheid. Zelfs je sportoutfit is helemaal on point! Alleen de best geïmporteerde stoffen zijn goed genoeg voor jou. Je durft gerust jouw allerlaatste cent uit te geven om een designer item te scoren. Je weet dat zo’n stuk járen meegaat en daarom vind je het ook niet erg om er meer voor te betalen. Je gelooft dat mooi gemaakte kledingstukken nooit uit de mode raken en trends en modegrillen zijn daarom ook niet de belangrijkste dingen in je kledingkast. De beste eigenschap van een Stier is vaak hun nek dus classy chokers en kettingen staan je geweldig! Je haar zou je omhoog moeten dragen om je mooie nek te showen. 😉 Felle kleuren en glitter sla je meestal over, je houdt meer van aardetinten. Met jouw gevoel voor mode ben je nooit slecht gekleed en zie je er altijd goed uit.

3. TWEELINGEN
tweelingen-gift-avenueElke dag is een avontuur voor de Tweeling. Waarschijnlijk tref je bijna elke ochtend een overvolle chaotische kledingkast aan, vol met kleding die eruit valt zodra je de deuren open doet! Eenmaal door die rommel gespit, pak jij datgene waar je op dat moment zin in hebt! Trends volg je maar half, omdat deze jou al snel vervelen. Je bent een beetje bewust van je portemonnee wanneer je gaat winkelen, maar als je tegen iets aanloopt wat geweldig aanvoelt dan zal niets je ervan weerhouden om het te kopen. Je kijkt waarschijnlijk niet (of geeft er gewoon niets om) naar merken; zolang het je goed staat en lekker zit ben je al tevreden. Tanktops staan je geweldig omdat je dan met jouw mooie armen kunt pronken. Je make-up houd je meestal licht en natuurlijk. Experimentele Tweelingen willen alles wel een keer proberen, maar je haar is meestal vrij eenvoudig, omdat het van nature al prachtig valt.

4. KREEFT
kreeft-gift-avenueJij bent dol op een favoriete sweater die al jaren in jouw kast hangt. Omdat jij bijna net zo gehecht bent aan je kleding als aan je geliefden kun je er maar moeilijk afstand van doen. Comfort is voor jou het allerbelangrijkste. En toch weet je er altijd een vleug vrouwelijkheid aan toe te voegen, zelfs aan een vormloze sweater. 😉 Een van de dingen waar jij jouw geld graag aan uitgeeft is lingerie, van sport bh’s tot sexy nachtkleding. Mooie sieraden maken elke outfit compleet en parels hebben toch wel voorrang bij jou, ook groen is iets waar je van houdt. Make-up draag je niet veel, en altijd eenvoudig en zacht. Je haar laat je ook liever natuurlijk aan de lucht drogen dan dat je het gaat föhnen.

Marielle

by Marielle

Marielle geeft je elke week de leukste beauty tips! Daarnaast is ze ook een vaste kracht in het Gift Avenue team.