Shoppen voor manlief… met winactie

Wij dames kunnen soms al weken bezig zijn met ‘wat trekken we aan met de feestdagen’. Pailletten jurkjes, glittertops en alles wat goud is en blinkt wordt besteld of weer uit de kast getrokken. Maar manlief vindt het vaak allemaal maar een gedoe `gewoon een overhemd is toch al goed genoeg’. En dat is ook zo, maar wát voor overhemd? Dat is natuurlijk de vraag. En bij het woord overhemd krijg ík normaal gesproken altijd de kriebels…niet omdat ik het niet mooi vind maar oh oh die krengen moeten natuurlijk ook weer gestreken worden.

Gelukkig stuitte ik op de website “Hemd voor hem” waar je strijkvrije overhemden kunt bestellen WHOEEEEHOOEEEEEE!!! Deze webshop is gespecialiseerd in strijkvrije overhemden (hmm zou daar een dame aan het roer staan? 🙂 ). Of je nu op zoek bent naar een modern of een klassiek overhemd, een smalle taillering of een extra grote maat? Ze hebben het allemaal! Ook hebben ze overhemden met extra lange mouwlengte. De maten lopen van S tot en met 6XL.

overhemden-collage-gift-avenue

Wil je man extra uitpakken en een smoking aantrekken? Ook daar hebben ze speciale smoking overhemden voor en ja ladies ook die zijn kreuk én strijkvrij. Dus na al het feestgedruis hoef je zijn hemd alleen maar te wassen en je kunt het nieuwe jaar rustig beginnen 😉

smoking-collage-gift-avenue

Trouwens de webshop verkoopt meer dan alleen overhemden dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk kado voor een man dan kun je hier ook vast en zeker slagen want ze verkopen o.a. shirts, stropdassen, ondergoed, riemen, tassen, sjaals en manchetknopen.

accessoires-collage-gift-avenue

Merk je al dat ik een beetje enthousiast ben?! Nou ik hoop een van jullie net zo enthousiast te maken want ik mag een overhemd naar keuze (ter waarde van maximaal 60 euro) weggeven aan één van onze lezeressen. Je mag zelf een overhemd uitkiezen op de webshop, het enige wat je dan moet doen is de link van je favoriete overhemd achterlaten in de comments op onze facebookpagina en waarom je deze zou willen winnen en voor wie!
Wij zullen dan de leukste en origineelste reden waarom jouw man/broer/vader of wie je het ook gunt uitkiezen en dan zorgt www.hemdvoorhem.nl dat het naar je wordt toegestuurd.

-X- Mariëlle

BEKIJK OOK:

test