Maak kans op gratis lingerie t.w.v. €300,- bij Christine Le Duc

Fantasieën…we hebben ze allemaal! Of dat nu een grote som geld is waarmee je een zorgeloos leven kunt leiden, een date met Justin Bieber/Brad Pitt/Chris Brown 😉 , een wereldreis die je wilt maken noem het maar op! En natuurlijk hebben we ook zo onze erotische fantasieën, en afhankelijk van de aard van de fantasie kun je deze vaak wél snel waarmaken. De film fifty shades of grey heeft bijvoorbeeld flink wat stof doen opwaaien bij veel mensen, en menig stelletje heeft hierdoor hun fantasie (waarvan ze niet eens wisten dat ze die hadden) laten uitkomen.

intro-Gift-Avenue

Een fantasie kan ook al iets kleins zijn, bijvoorbeeld spannende lingerie dragen onder je werk/kantoor outfit en dit je partner laten weten zodat jullie je de hele dag kunnen verheugen op wat er komen gaat. En mooie lingerie en een romantische sfeer creëren dáár wil ik het nu even met jullie over hebben!

Ik was namelijk best verrast toen ik op de site van Christine le Duc terecht kwam, want waar ik vroeger dacht dat ze vooral van de speeltjes waren (ook een fantasie voor velen) zag ik dat ze echt een supergroot assortiment hebben! Van lingerie en (nacht)kleding tot zelfs cosmetica en bed textiel. Ook aan de grote maten lingerie is gedacht!

Qua lingerie heb je hele mooie en betaalbare setjes, van simpel tot gewaagd en ook kun je er terecht voor rollenspel outfits.

lingerie-collage--Gift-Avenue
Kijk hier voor meer lingerie.

Kijk hier voor meer kleding.

 

De romantische sfeer kun je creëren door heerlijke interieur geurtjes te gebruiken, gecombineerd met kaarsen in dezelfde geur. En natuurlijk hoort daar mooi beddengoed bij! Heerlijke massageolie, een spannend spelletje eventueel en de toon is gezet…alles wat je nodig hebt voor jullie fantasy night kun je dus shoppen bij Christineleduc.nl.

assortiment-collage-Gift-Avenue

Kijk hier  voor meer.

Samen met Christine Le Duc willen wij jullie fantasie laten uitkomen en daarom geven wij een lingerie shoptegoed t.w.v. €300,- weg!!!! Nou alleen dat al is een fantasie voor velen 😉

Natuurlijk moet je er wel een beetje moeite voor doen (hé altijd nog makkelijker dan een date met Chris Brown), like onze pagina én die van Christine Le Duc en laat in de comments weten hoe lingerie ervoor zorgt dat jij je goed voelt en waarvoor jij zou shoppen bij Christine Le Duc!

-X- Mariëlle

“ACTIEVOORWAARDEN EN SPELREGELS WINACTIE “ LINGERIEPAKKET TWV 300 EURO”

 1. Je maakt kans op het lingeriepakket t.w.v. 300 euro door te reageren op onze facebookpost betreffende de actie.
 2. Op donderdag 1 juni wordt om 13 uur de winnaar bekendgemaakt op onze facebookpagina en op ons blog.
 3. De winnaar ontvangt een shoptegoed van 300 euro voor www.christineleduc.nl.
 4. De prijs kan onder geen enkele omstandigheid omgewisseld worden voor contanten.
 5. Mocht het totaalbedrag lager uitvallen dan 300 euro,  dan kan er onder geen enkele omstandigheid een tegoed uitgeschreven worden.
 6. Om deel te mogen nemen aan de actie moet de deelnemer de minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Alle andere deelnemers worden uitgesloten.
 7. De trekking geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 8. Over uitslagen kan niet gecorrespondeerd worden.
 9. Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing en deelnemers via Facebook dienen de RSM ( Reclame Code Social Media)  na te leven.
 10. Christine le Duc behoudt het recht zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd te wijzigen of aan te passen.Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van de site en deze actie, kan Christine le Duc niet instaan voor de volledigheid , juistheid of voortdurende actualisering van de prijzen, voorwaarden, gegevens en afbeeldingen. Christine le Duc aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook.
 11. Voor de uitgebreide voorwaarden neem een kijkje op https://www.christineleduc.nl/actionconditions
test