Olcay Gulsen

Olcay Gulsen

Een jonge, mooie, succesvolle en hardwerkende zakenvrouw, zo kun je Olcay Gulsen het best omschrijven. De 34-jarige eigenares van het modelabel SuperTrash is nu al een icoon op het gebied van fashion. Het is indrukwekkend wat deze dame al heeft bereikt in haar jonge leven.

Olcay Gulsen

Al 10 jaar is het label SuperTrash in de bekwame handen van Olcay Gulsen. Eerder was het label in handen van Ava Riley uit Amerika. Na de eerste kennismaking in 2004, gingen zij in 2006 een samenwerking aan en in 2009 werd de eerste eigenaar uitgekocht en vanaf die tijd stond Olcay stevig aan het roer. Want al binnen 1 jaar werd het merk in 24 landen verkocht. Het label staat voor draagbare en betaalbare kleding en schoenen en het vrouwelijke met ook een stoere touch past uitstekend in het huidige modebeeld.

Olcay Gulsen

Gulsen is een ware selfmade woman, want al wat zij heeft bereikt ging op eigen kracht: geen geld, geen contacten, maar wel een hoop lef. En zie hier het resultaat. Sinds 3 oktober heeft zij een winkel bij Designer Outlet in Roermond, waar zij restpartijen verkoopt. Ook grote Hollywoodsterren worden regelmatig in SuperTrashkleding gespot en daarnaast is bijvoorbeeld ook Maxima fan van het merk.

Olcay Gulsen

Het Nederlandse topmodel Bregje Heinen is het gezicht van de nieuwe campagne voor SuperTrash. Zij is te zien in advertenties voor de nieuwe najaarscollectie van het label. Als geen ander verstaat Olcay Gulsen de kunst verleidelijk vrouwelijke kleding te combineren met stoere accessoires zoals schoenen en laarzen en voorlopig is deze ontwerpster nog lang niet klaar en dendert de succestrein voort.

Olcay Gulsen

 

Olcay Gulsen

 

 

Bekijk ook:

test