DO IT YOURSELF: PERFECTE EARPARTY

0

Tegenwoordig zijn de sieraden die je in je oren draagt misschien nog wel belangrijker dan die paar armbandjes die je om je pols draagt. Heel Instagram staat er immers ook vol mee: het perfecte feestje voor in je oor. Helaas zijn veel van deze oorbelletjes vrij prijzig en als je net zoals ik vaak je earparty verandert, is dit een makkelijke én goedkope oplossing.

2

WAT HEB JE NODIG?
Natuurlijk heb je een paar oorbellen nodig. Pak een paar knopjes die je zelf erg mooi vind om een kettinkje aan te maken. Omdat je niks gaat solderen en de oorbelletjes gewoon intact blijven, kan je gewoon je mooiste knopjes pakken. Verder heb je dus een kettinkje nodig, een liniaal en een kniptangetje.

3

Ik zelf vind het leuk om te spelen met verschillende groottes, maar wil wel dat er een eenheid in zit. Vandaar dat ik heb gekozen om alles in de kleur zilver te houden. Ik heb in totaal negen gaatjes in mijn oor, dus probeer te variëren met knopjes, ringetjes en kettinkjes. Maar ik houd dus wel alles in dezelfde zilveren kleur.

4

Oké, tijd om aan de slag te gaan! Pak het kettinkje, de liniaal en het tangetje waarmee je gaat knippen.

5

 

Lees verder op de volgende pagina!

Mirre

by Mirre

Mirre is twintig jaar en studeert International Event Entertainment Music Studies (IEMES) in Tilburg. Ze is gek op schrijven, vormgeven en fashion. Ze vindt het dan ook super leuk om deze passies te combineren op haar blog: fluentinstyle.nl Daarnaast pakt ze graag haar viool erbij en werkt ze in de weekenden bij de winkelketen Primark. Hier leert ze ook veel over de nieuwste trends op het gebied van fashion.